- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Bu tespitinizde çok haklısınız. Benim erkek arkadaşım bilmediğini söylüyor bu konu açıldığında. Birde şu algı var ne yazık ki "bir defa yaparsam hep bekler". Bunu da açık açık söyler. Sürekli yapmamı beklersin yapmayınca da burnumdan getirirsin o yüzden en güzeli yapmamak der. Sen bi dene beklediğin gibi olacak mı bakalım derim ama henüz bir şey yokSiz romantik bir şeyler yaptınız mı? Kücük sürprizler, romantik bir masa, belki ufak bir mektup... Bazı erkekler gerçekten bunları bilmiyor, öğretmek gerek. Siz hediye alın ona belki siz yaptıkça o da yapar. Denediniz mi?
Bu tespitinizde çok haklısınız. Benim erkek arkadaşım bilmediğini söylüyor bu konu açıldığında. Birde şu algı var ne yazık ki "bir defa yaparsam hep bekler". Bunu da açık açık söyler. Sürekli yapmamı beklersin yapmayınca da burnumdan getirirsin o yüzden en güzeli yapmamak der. Sen bi dene beklediğin gibi olacak mı bakalım derim ama henüz bir şey yokO yapmasada ben yapıyorum valla. İçimden geldiği için yapıyorum. Yapmazsada canı sağ olsun napalım Ben sürpriz yaptığımda sanki o bana yapmış gibi mutlu oluyorum. O mutluluğu birlikte yaşadığımız için sorun yok
Sürprizler yapıp beni şaşırtır mı bilmiyorum ama onun olumlu yönlerini düşününce bu tarz şeyleri önemsememeye başladım. Allahıımm önceden ne takardım bu konuyuaynen dediğin gibi valla. sonuçta o mutluluğu birlikte yaşıyorsunuz. onun mutlu olduğunu görmek bile yetiyor. bir de zaten devamlı böyle bir şey beklemek biraz saçma ya. böyle bir beklentiye hiç girmemek gerekir. devamlı böyle şeyler olsa o da sıkar. arada sırada beklemediğiniz zamanlarda olsun ki sürpriz olsun, şaşırtsın :))
Ne güzel bakmışsınız olaya. Olmayan yönlerini görüp dert etmektense sizi mutlu eden yönlerini görebilmek ne güzel. Bir de romantizm demek illa da çiçek böcek demek değil ki. Bazen bir bakışından bile yakalayabilirsiniz o sevgiyi ya da bir sözle...Sürprizler yapıp beni şaşırtır mı bilmiyorum ama onun olumlu yönlerini düşününce bu tarz şeyleri önemsememeye başladım. Allahıımm önceden ne takardım bu konuyuBüyüdükçe daha ılımlı düşünmeye başladım sanırım. Deli gibi bu konu yüzünden defalarca tartıştığımı bilirim. Bana kendimi değerli hissettirecek başka davranışları olmasa katlanamazdım. Şefkatli olması bile yetiyor çoğu zaman. Sadık, güvenilir, iyi bir eş ve baba, sorumluluk sahibi, eğlenceli olması yeterli benim için genel anlamda. Çiçeği böceği de olmayıversin yapacak bir şey yok
Romantizm dediğiniz şey içten gelmediği sürece yapılmaz, yapılsa dahi çok yapmacık olur.Romantizm isteyen bayanlar olarak acaba ne yapsak da eslerimiz e bu romantizm i sevdirsek ben çok istiyorum ufak sürpriz ler yapılmasını ama malesefff yok uyandigimda yanımda da ufak notlar olsa çokmu yada aynanın kenarına yapıstirilmis bi kağıt olsa ve üzerinde iltifatlar olsa çok mu şey istiyoruz acabe
Kızlar eşim hiç romantik değil... Bende her bayan gibi sürprizler istiyorum çiçek istiyorum gül istiyorum...özeniyorum yeri geliyor kıskanıyorum... Görümcemin eşi kaynım felan eşlerine gül alır çiçek alır... Bizde hiç yok o tarz şeyler... beklenti içersindeyim... Kıskanınca eltimd görümceme kin besliyorum :):) biliyorum saçma ama elimde değil...
Aa yapmam olur mu kaç kez yaptım hemde minik minik kağıtlar la yol göstererek bir sur kagit yazmıştım her biri de çok güzel di sevdi dolu kavanoz yapmıştım mum ışığında yemekler gece geç geldiği zamn işten yatak odasını mumlar yakıp güzel kıyafet ler giyip süslenip puslenip neler yaptım ama öyle şeyler e karşılık göremeyince artık içimden çoğu zman gelmiyo o kadar seviyorum ki o da beni seviyo ve ilgili ama sadece romantizm bekliyorum sürpriz bekliyorum bazen msj bazen guzel şeyleri duymak istiyorum ben esime çok düşkün um o varken hep yanında olmayı onunla birlikte zaman geçirmek bile güzel ama o pek o tür şeyleri sevmiyoRomantizm dediğiniz şey içten gelmediği sürece yapılmaz, yapılsa dahi çok yapmacık olur.
O kağıtlara not yazma işini siz de yapabilirsiniz eşinize. Ne bileyim bi kağıda güzel bi kaç cümle yazıp ceketinin cebine koyabilirsiniz mesela. Neden erkeklerden bekliyoruz hep?
Ben sevgilimin yanına gittiğimde o işteyken çok özlediğimi hissettiğim zaman "çok özledim, gelsen bir an önce :)" yazdıktan sonra eve gelişi, bana sarılışı bir başkaydı. Yemeği dahi "sen seversin diye bunu yaptım" dediğimde gözlerinin içi güler hep. Ki ben normalde despot biriyim fakat söz konusu sevdiğimse içimden geleni yapmaya özen gösteriyorum. Bunları yaptım diye benden bir şeyler eksilmiyor. Aksine onu da bu konularda rahatlatmış oluyorum ve karşılığını da görüyorum. Yani onlarda duymak, görmek, yaşamak istiyor bazı şeyleri. Bencil olmamak lazım ilişkide
Aslında çiçek alınıp alınmaması ile romantiklik ölçülemez. Şükretmeyi eldekiyle yetinmeyi bilmek lazım. Adamın gözünün içine baktığında sevdiğini hissedebiliyorsan, saçını oksuyorsa, seni sevdiğini söylüyorsa çiçek almasa da olur. Benim eşim başka bir ilde çalışıyor ben başka. Özel günlerde, arada sırada bana çiçek gönderir. Neyleyim ben çiçeği yanımda olmadıktan sonra. Keşke yanımda olsa da hiç çiçek almasa
İşin içine onlar girince bakış açısı değişiyor hemen değil mi haklısın. Belki benim yazdıklarımı okur da gereksiz üzüldüğünü anlar dedim :)canım arada elti ve görümce olunca konu sahibi kendini bile tanıyamıyordur
Bana dedin demi?Yanlış erkekle berabersin babasıda öyledir onun
Seviyorum cunkuRomantizme bu kadar önem veriyorsanız niye bu adamla evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?