- 13 Kasım 2015
- 1.149
- 787
- 73
- 38
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Gözlerim dolu dolu oldu.Bir kaç kere çiçek almasını istedim direk söylemedim ama laf vurdum..En sonuncuda çiçekçinin yanından geçiyorduk ne güzeller çeşit çeşit dedim alıyım mı dedi yok alma dedim.Sanki bana manavdan karpuz alıyor...İçimde ukte kaldı..Eskiden arada saçımı tarardı şimdi onu bile yapmaz..Şefkate çok ihtiyacım var ama..Ama'lar ama'lar...Bir adam karısının saçını okşuyorsa o dünyanın en romantik erkeğidir şefkat vardır o adamda sevgi merhamet hepsi o harekette saklıdır.
Çiçekle böcekle olacak iş değil.
Canımsın ya. Konu sahibesi sandım yorumGözlerim dolu dolu oldu.Bir kaç kere çiçek almasını istedim direk söylemedim ama laf vurdum..En sonuncuda çiçekçinin yanından geçiyorduk ne güzeller çeşit çeşit dedim alıyım mı dedi yok alma dedim.Sanki bana manavdan karpuz alıyor...İçimde ukte kaldı..Eskiden arada saçımı tarardı şimdi onu bile yapmaz..Şefkate çok ihtiyacım var ama..Ama'lar ama'lar...
O bana böyle davranıyor diye ben de onun gibi davranıyorum artık :) Fark etti bir şey mi oldu sana enerjin düşük hasta mısın deyip duruyor :) Dışarıdan böyle görünüyorsun diyeceğim olmayacakCanımsın ya. Konu sahibesi sandım yorum
yaptım:) üzülme sen de erkekler başta dallı
çiçekli bir ağaçken zamanla dibine boya
sürülmüş kütüğe dönüşüyor napalım
adam yapmıyorsa sız hatırlatın o zaman mesela ozel gunlerınızden once haaytım bak farzı mısal evlılık yıl donumumuz yaklasıyor bır cıcek beklıyorum senden deyın, alır gelır , sızın de gonlunuz olur, bazı erkekler bu konuda dusuncesız oluyor ya da gereksız goruyor özellıkle cıcek olayını , benım esımde pek almaz ama aldıgındada en alasını alır hakkını yemeyım..Kızlar eşim hiç romantik değil... Bende her bayan gibi sürprizler istiyorum çiçek istiyorum gül istiyorum...özeniyorum yeri geliyor kıskanıyorum... Görümcemin eşi kaynım felan eşlerine gül alır çiçek alır... Bizde hiç yok o tarz şeyler... beklenti içersindeyim... Kıskanınca eltimd görümceme kin besliyorum :):) biliyorum saçma ama elimde değil...
Kızlar eşim hiç romantik değil... Bende her bayan gibi sürprizler istiyorum çiçek istiyorum gül istiyorum...özeniyorum yeri geliyor kıskanıyorum... Görümcemin eşi kaynım felan eşlerine gül alır çiçek alır... Bizde hiç yok o tarz şeyler... beklenti içersindeyim... Kıskanınca eltimd görümceme kin besliyorum :):) biliyorum saçma ama elimde değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?