Erkek İnfertilitesi Rosi tekniği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bı paylaşımda erkeğe yapılmış gibi paylaşmislar ama tese oldu sperm bulunamamış plazma tedavisi uyguladık sperm bulduk demiş bende anlamadım her yerde kadınla ilgili bilgi var
canım numarasını istadan bul ara bu ymönetm erkeklere yeni uygulanıyor adı plazma pek açıklama yapılmamış internette bana öyle söylediler 700 lira randevu ücreti 7200 lirada tedavi ücreti demişer eşime para biriktirip gidicez randevuya dedim bir şeyleri anlatsanızda eime anlatsam malesef telfonda bilgi vermiyoruz dedi ya randevu alıp paramızı alıcaklar yada gerçelktende dediklleri gibi uygulamayı dışarı sızdırmak istemiyorlar

yok canım tese ayrı nbir ameliyat başlı başına ya parça vermeye korkuyorsa kromozom testi yapsıtrrısın sadece kan verecek 20 25 gün sonra cvp geliyor bu testte bir kromozomu fazlaysa zaten sprem oluşlma ihtimali sıfr bizimki bir fazla işte kliniferter sendromu oluyor oda

Şuan nasıl bir yol izliyorsunuz canım
ya bizim sonuç açıklandı bu sendromda olanların bebek sahibi olma ihtimali eksinin altında allahın mucizelerini hşç saymadıpğımızdan bülent beye gidicez ocak ayın da madden hazır değiliz çünkü mecbur oda olmaz sa başka yollar auyacagız yapabilecek açre yok :d
artık alıştık hem ailemden ve onun ailesinden kimse bilmedii için etrafımda acıma duygusuyla bakan kimsede yok. herkese ev almadan çocuk yapmayacam korunuyorum dedim ne eşim bunun için açıklama yapma zorundalığında kaldı ne de bven yap kız kötü olur sonra uğraşırsın olmaz diyorlar amannn zaten istmiyorum maksat herifin gönlü olsun die yaparım evi aldıktan sorna diyorum ben kaçan guruptanım o yüzden kafam rahat burada kimse kim olduğumu bimediğinden bu kadar rahat konmuşuyorum

Ankaradaki yapilan rosilerde ilk canlı dogan klinefelterli 4 tanede hamile varmis klinefelterli

1 sene 2 sene kaçarsında 4-5 .seneden sonra kaçamazsın sen söylemesende gözlerinden anlarlar evlat hasreti 3.seneden sonra bastırılamayacak hale geliyor

1 sene 2 sene kaçarsında 4-5 .seneden sonra kaçamazsın sen söylemesende gözlerinden anlarlar evlat hasreti 3.seneden sonra bastırılamayacak hale geliyor
ben 2018 agustosta evledim eşimin azo sprem olduğunu kasım 2018 de öğrendim o günden bu gğne o kdar şey yaşadım ki ankara istanbul roziydi teseydi plazmaydı hepsi elim boştu gözlerim tşlaştı artık ağlamıyorum bişle çok insan iki üç sene sonra anlayıp 4 5 sene sorna kbllendği şeyi ben şubat ayında akbullendim. daha dogrusu eşim üzülmesin die kabullenmek zorunda kaldım. kabullenince daha kolay oluyor herşey

slm bülent tıraşın sekreteri ile görüştüm az önce plazma tedavisini sordum tese de bile sperm çıkmayan kişilerde olumlu sonuç almışlar bize de bazı testler söyledi onları yapıp gelin plazma tedavisi size uygun mu bülent hocamla görüşün dedi bu konuda bilgisi yada fikri olan var mı?testleri yapıp gitmeyi düşünüyorum.

erkek için
HIV
HBS AG
ANTİ HCV
FSH ,LH ,TESTESTERON, PROLAKTİN, SCROTAL DOPLER VE GENETİK TESTLER

yani bunlarla uygun olup olmadığını nasıl anlayacaklar ki yada bizde hücre var mı yok mu onu da bilmiyorum

Arkadaşlar mesa tekniği varmış iğne ile doku alınıyormuş eğer öyle ise neden tese ameliyatı yapılıyor bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Merhaba bizimde dondurulmuş round spermatid ve yumurtamız var rosi islemi icin spermatid i çözüp gradesine mi bakıyorlar neye gore döllenme oluyor acaba

Bülent traş var diyorsunuz kucağınız boş dönmessiniz diyorsunuz belki size faydası dokunmuştur ama biz bi faydasını göremedik eşim azosprm ilk öğrendik ben Bülent trası buldum tv lerden zahide yetişten gittik hic bir ilaç tedavisi uygulamadan direk micro tese dedi ve bizi amaliyata aldı sabah gittiğimiz hastanede akşama kadar bekledik akşam amaliyat alındı ne doktorun yüzünü gördük ne bizle konuştu hemşireler bulanamadı dedi sonuç gitti araya araya zor öğrendim dedilerki dogustan parada gitti pskolejide gitti üc sansın var biride gitti o yüzden hiç bir sekilde önermiyorum Bülent trası suanda rosi tekniği için kaan hocamla görüşüyoruz gen merkezinde testimizin sonucu kuyruklu yada kuyruksuz sperm hücrelerin bulunabilecegni yazmış ilaç kullanıcaz sonrada tüp bebek rosi yaptıran arkadaşlar? hücre bulunursa kesin tüp bbek aşamasına geciliyormu bilgi verirmisinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…