Erkek İnfertilitesi Rosi tekniği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
B ebgim ozamn direk krmozom testine bak dedgim gibi adamlar kana bile bakmadan amliyat yapiyorlar sonucta boz hastaysak onlar para kazniyor nden tamamiyla iyilestirsinlerki pqra kaynaklari yok oluyor ben test yaptirin hucreniz varsa gidin diyorum kromozm testi yapmadan kimse tese yaptirmasin bende cahildim arastirmadim direk kostum umitle ama yalan oldugunu anlayali cok olmadi

inşallah sag salim kuca

anladığım kadarıyla sizinde aynı rahatsızlığınız var bu kromon testi nedir bilmiyorum birsürü testler yağpıldı üc senelik evliyim suan kaan aydosa gidiyoruz rosi içindiger ay kan testleri yaptıracağız siz hangi testlerden hangi aşamalardan geçtiniz . bu doktor işide bana iyi gelen sana iyi gelmez öncelikle hepsi paraya bakıyor allah yardımcımız olsun artık

hangi doktora gidiyorsunuz rosi için hangi aşamalalrdan geçtiniz bizde rosi tekniği için uğraşıyoruz bilgi verirsenz sevinirim biz sadece gen merkezine sprm verip kök hücre varmı diye bakıldı ve sonuç kuyruklu yada kuyruksuz sprm hücresi bulunabileceği düşünülor dendi sizin gende ne dendi nasıl oldu şimdiden teşekkürler

Canim kok hucreye bakacalkar ama adem suyunun iconemi bakacaklar

rosi için nasıl bir yol izleniyor biz daha önce tese olmadık ama tese olunca en azından rosi yapan bir yerde yapalım dedik sperm çıkmazsa falan diye

Herkese merhaba arkadaşlar
Bütün yazılanları okuyamadm ama başlıktan ötürü yazmak istedim. Biz centrumda rosi denedik tutmadı. Şimdi ikincisi için hazırlanıyorum.öğrenmek istediğiniz şeyleri sorun seve seve yanıtlarım insan bu dönemde tüm detayları öğrenmek istiyor allahım tüm hasret çekenlerin kucağını doldursun inşallah

Merhaba acaba teseyi kim yapmıştı ? Bizde rosi için bekliyoruz san hücre bulunmasını

genetıke gonderdınız mı acaba embrıyoları.neden tutmamıs ne dedıler.mesa oldumu esınız kac hucre cıktı.ortalama ne kadar para gıttı merka ettıklerım bunlar :) 2.ıcın ucrette yardımcı olacaklarmı bıde

Eşimin önceden genetik testleri yaplmştı bir skntı yok o yüzden embriyolara yaptrmadık. Eşimin ilk testte grade 2 çkmştı hormon tedavisiyle 4ayda grade 4e ulaştı ve tese oldu. Sperm gibi sayılı birşey bulunmuyor rosi için uygun doku alındı deniliyor. O doku fazla var ise alıp donduruyolar. Bizim bir kere daha kullanmalık dokumuz var şuan allaha şükür. Bnmde amh düşük 1.09 ondan ötürü olmamış olabilir dediler şuan 2. Denemeden önce bu cuma yumurtalıklara prp yaptıracağım inşallah etkisini görürüz. Ücret için birşey konuşmadık bir indirim yapacaklarını sanmıyorum raporsuz çok maliyetli sırf kliniğe verilen 16 17 bin civarı üzerine birde ilaçlar ekleniyor

Merhaba pembemarul
bizde 23 kasımda Centrumda rosi ile transferimiz oldu ama tutmadı benim amh bakılmadı yaş 36 bu arada bir de bize teseden alınan dokular donduruldu demişsiniz bize öyle bişeyden bahsetmediler bir de rahime prp yaptırıcağım demişsiniz ne gibi faydası var ve nerde yaptıracaksınız.Bize de şubatta gelin dediler 2. deneme için bana bi hap verdi günde 3 defa kullan dedi recai hoca kararsız kalıyoruz ne yapmamız konusunda hakkımızda hayırlısı artık..Rabbim evlat kokusunu,sesini bize de nasip etsin.

merhaba daha önce tese oldunuzmu bende ocakta rosi için gidicem merak ediyorum ilgileniyorlarmı hastane nasıl gerçi benim eşimin 2. tese ameliyatı daha önce tese oldu bulunamadı ama o zaman rosi yöntemi yoktu şimdi 2. ameliyatta hücreler donduruldu bakalım kısmet tutucagını düşünmğyorum çok ama tabiki deniycez bir umut kimde tedavi görüyordunuz birde eşinizin tam sorunu neydi

Merhabalar
Bnm yaş 30. 28 yaşımda amh düşüklüğü tespit edildi ben 6 ayda bir kontrol ettiriyorum. Yani yumurta rezerv azlığı anlamına geliyor. Bu yüzden az yumurta gelişiyor bnm 6 toplandı 4olgun çıktı 2si döllendi. Rosi için en az 5 yumurta olsun demişlerdi bana. Sizin kaç taneydi yumurtanız eğer normalse amh bakmaya gerek görmemişlerdir. 2.si için daha fazla yumurta büyüsün diye ilk önce kesin prp dediler sonra çokta gerek yok gibi deyip bni arada bıraktılar bnde arttırma ihtimali için yaptrmaya karar verdim. ben izmirde yaşadğm için burda bugün yaptırdım prpyi. Yumurtalıklara yapılıyor. 2 ay sonra tüp bebeğe başlanılabiliyor.bende biesteron kullanıyorum günde 3kez.omepa q10 günde birkez.
Tesede fazla dokusu olanlarınki donduruluyor size söylemediklerine göre fazla yokmuş anladğm kadarıyla. tekrar tesemi dediler size şubat için yoksa dondurulmuş embriyonuzmu var direk transfermi olcaksınız

merhaba :)
ben de cumartesi günü prp yaptırdım Bülent tıraşta. biosteron günde 3 kez, omepa q10 günde 2kez, gonamax günde 1kez kullanıyorum ben. amh 0.4 , yaş 38 :/
sizin yaptıralı olmuş bayağı, faydasını gördünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…