• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rota ve menejit aşısı aynı anda vurulurmu

Jellibony

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
6
4
16
25
Rota birinci doz menejit birinci doz aşılarını 3.
Ayında aynı gün vuracak doktorumuz aynı gün vurduran varmı doktorum herhangi bir sorun olmadığını söyledi ancak tecrübeli annelere danışmak istedim

Son düzenleme:
Ayında aynı gün vuracak doktorumuz aynı gün vurduran varmı doktorum herhangi bir sorun olmadığını söyledi ancak tecrübeli annelere danışmak istedim
Bizimde rota 2. Doz menenjitler ilk dozları aynı gün yapıldı 3 aşı birden oldu bebeğim ilk gün akşam ateşi 38e çıktı calpol verdim düştü sonraki 3 gün huzursuzluk oldu şifa olsun bebeğinize inşallah 🤲

Doktorunuza güvenin bizde rota ve 2 menenjit birlikte olduk

Bizde bugün menenjitin ilk dolarını olacağız 😕

Bizde olduk ama kızımda yan etkı cok oldu :( hala devam ediyor. 4. Günümüz. Kokulu kaka 38 i görmese bile 37 civarlarda ateş sürüyor. :((((

Bizde olduk ama kızımda yan etkı cok oldu :( hala devam ediyor. 4. Günümüz. Kokulu kaka 38 i görmese bile 37 civarlarda ateş sürüyor. :((((
Calpol verdikten sonra ılık duşa girin biraz oyalanın duşta top oyuncak oynatın biz oyle yaptık ilk gece baya yükselmişti cildi kızarmıstı düşürdük öylelikle

Back
X