Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar bende bu siteyi keşfettikten sonra zayıflamaya karar verdim. ortalama 1.5ayda 63 den 56 ya düştüm düzenli spor ve porsiyon azaltarak canımın istediğini uygun saatlerde yiyerek ve düzenli spor yaparak.
tebrik ederim bende 55im 50 olsam yeticek ama olmuyor işte tutamıyorum kendimi aslında çok yemek yiyen biri değilim tatlıyı kestim artık yiyorum ama az eskiden çok yerdim çikolata bile canım istemiyor.ama spor yapmıyorum işte bu sorun
Bende baya önce 69dan 63e inmiştim, şimdi 61 kiloyum.. Boyuma göre iyi sayılır (1.69) ama şöyle 57 filan olsam daha ne isterim.. Yani düz 5 kilo versem benden iyisi yok valla
süPER CANIM YAAA BENDE TEMMUZDA EVLENDİM 58 KİLOYDUM ŞİMDİ 10 AY OLDU AMA 67 KİLOYDUM 1 AY ÖNCE ŞİMDİ 65 KİLOYUM EVDE KENDİMCE SPOR YAPIYORUM.PLATES SETİ SİPARİŞ VERDİM ONUNLA DEVAM EDECEGİM SENDE ZAYIFLAMA HİKAYENİ ANLATABİLİRMİSİN BİZLERE..HEDEF 58
merhaba arkadaşlar bende bu siteyi keşfettikten sonra zayıflamaya karar verdim. ortalama 1.5ayda 63 den 56 ya düştüm düzenli spor ve porsiyon azaltarak canımın istediğini uygun saatlerde yiyerek ve düzenli spor yaparak.