evlilik programları kapanacakmıki birde adnan oktarın kanalı var kedicikleri falangitti benim kanallar
yeşilçam izliyodum ven onlarda
Reklam arası yeşilçam ama.Yarım saat farklı resimi bul ,telefonu al diye zırt pırt reklamlar giriyor araya.gitti benim kanallar
aman reklamdan filmmi izleniyo yarım saat reklamgitti benim kanallar
Kedicikli hoca kesin lisans almıştır yayın yapmak için.. Kaç senedir var onlar ya..evlilik programları kapanacakmıki birde adnan oktarın kanalı var kedicikleri falan
E2 kapatıldı mesela.Hangi kanallar bunlar? Aralarında yabancı kanallar yoksa sıkıntı yok, eyyyyy RTÜK yabancı kanallarıma dokunma
doğru diyosun arkası sağlam galiba birde,bunca para pul nereden geliyorkiKedicikli hoca kesin lisans almıştır yayın yapmak için.. Kaç senedir var onlar ya..
Ama onlar reklamda almıyor.. Nasıl bir arka varsa artıkdoğru diyosun arkası sağlam galiba birde,bunca para pul nereden geliyorki
Reklam arası yeşilçam ama.Yarım saat farklı resimi bul ,telefonu al diye zırt pırt reklamlar giriyor araya.
Maşaallah de,inşallah de seninde olur.Maşallahı ,inşallahı dilinden bırakmadoğru diyosun arkası sağlam galiba birde,bunca para pul nereden geliyorki
evlilik programları kapatılsa babam dul hep evlilik programlarını takip ediyo ahlakı bozuluyo benceKedicikli hoca kesin lisans almıştır yayın yapmak için.. Kaç senedir var onlar ya..
maaşallah insaallahMaşaallah de,inşallah seninde olur.Maşallahı ,inşallahı dilinden bırakma
bu yahudileri çok meth ediyo belkide onlar vardırAma onlar reklamda almıyor.. Nasıl bir arka varsa artık
Bazı iddalara göre başka sektörle alakalı olduğu söyleniyor, bilemeyizbu yahudileri çok meth ediyo belkide onlar vardır
anladım ben onuBazı iddalara göre başka sektörle alakalı olduğu söyleniyor, bilemeyiz
Kedi canını seniinMaşaallah de,inşallah de seninde olur.Maşallahı ,inşallahı dilinden bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?