rubella igg,anti cmw ve keton pozitif endiselenmeli miyim

zeynebim111

Mis kokulum abla oluyor...oglum geliyorrr
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
1.473
2.233
53
35
Kizlar 10 +4 gunluk hamileyim .kan ve Idrar sonuclarimda normal dışı görünen degerleim basliktada yazdığım gibi kızlar. Bunlar ne demek oluyor bilen yaşayan var mi. Endişe etmeli miyim. İnternetten biraz bakınca çok iyi şeyler okumadım . Moralim bozuk. Randevuya salı günü gideceğim o güne kadar kafamda bu sorularla uğraşmak zorunndayken sizlerin tecrübesi varsa lütfen yorum yazin

Canım menenjit ve kizamik virüsü bunlar ki gebelikde çok tehlikelidir bebeğin sakat olmasına yada kaybına neden olur. Kaç ki değerlerin?

Rubella benimde pozitifti doktor geçirmişsin bi sorun yok demişti ama diğerlerinden bir bilgim yok

Aynen onu diyecektim bnde değerler geçirmiş yada geçirmekte misin o virüsü onu gösterir pozitif çıktı diye endiselenme rubella kizamik virüsü çocukken hepimiz gecirmisizdir benim değer sinirdaydi mesela pozitife yakın aşilandim değeri pozitif yaptık gebelikde sıkıntı olmasın diye...

Canım igg pozitifse korkma bu aşı olduğunu yada geçirmiş olduğunu gosteriyo yani vücut bağışıklık kazandı demek. Igm olanların negatif olmasi gerekiyo Igm pozitifse suan geçirdiğini gösterir yani senin korkacak biseyin yok..

Çok tesekkur ederim içim biraz rahatladı. Hemen değerlerime bakayım

İgm ler negatif kızlar. İgg ler pozitif çıkmış.
Anti cmv igg 297
Rubella 89

Kendi dr uma gitmedigm için sonuçları konusamadik. salı günü gideceğim insallah. Bulantim var çok birşey yiyemiyorum malesef. Uzun bir süredir kahvaltilik makarna haslama patatesle geçiriyorum günlerimi. Sıkıntı derken arkadaşım. Çözülemeyecek yada bebeğe yansiyabikecek birşey mi

Yok yok oyle degil.sadece bu durum devam ederse hastanede yatip serum alabilirsin.

Idrarda proteine bakildimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…