Aslında gittim ama sadece basit bi antidepresan yazıp yolluyorlar gerçekten ilgilenmiyorlarPskiyatriste başvurdunuz mu? Mutlaka profesyonel yardım almalısınız, insan hayatının belli dönemlerinde ihtiyac duyuyor çünkü.
Sanırım üç yıl önce başladı ama hep biraz vardı üç yıl önce yaşadığım sıkıntılar daha da arttırdı sürekli kafamda bi şeyler kuruyorum insanların arkamdan konuştuğunu düşünüyorum bi gün yataktan çok enerjik mutlu kalkıyorum her şeyin üstesinden gelecekmiş gibi geliyor. Ertesi gün sanki kıyamet kopmuş gibi hissediyorum çaresiz berbat sürekli geçmişte yaşadıklarım aklıma geliyor dengesiz tavırlarım var bazen bilerek tartışma çıkarıyorum arkadaşlarımla bundan zevk alıyorum sonra pişman oluyorum bilerek yapıyorum ama tuhaftır isteyerek yapmıyorum kendi öz kardeşimin bile yaptıklarından kötü anlamalar çıkarıyorum bu yüzden bi kaç arkadaşımla arkadaşlığımı bile bitirdim şimdi düşünüyorum ya benim kafamda kurdugum hatta emin olduğum gibi değilse ya ben böyle olduğuna inanıyorsan bazı şeylerin iki yıldır ölüm korkusu da yaşıyorum sanki hemen ölecekmişim gibi geliyor daha bi sürü şey buna benzerHep var mıydı yeni mi başladı?Başka ne gibi belirtiler var?
Yok anlatamıyorum terapi yapan yer var mı bilmiyorum iki yıl önce özelde bi psikiyatriste gittim benimle dalga geçti daha da kötü oldumsorunlarınızı açık açık anlatıyor musunuz doktorunuza. Şehrinizde mutlaka terapi yapan yerler vardır, devlet hastanesinde pek mümkün olmuyor evet antidepresan verip geçiyorlar.
gittim ama işe yaramıyor antidepresanlar daha kötü yapıyor Benim sorunlarımı ciddiye almıyorlar sıkıntı orada basit bi depresyon olarak görüyorlar muhtemelen ama onlar basite aldıkları için bende gerçek problemlerimi anlatamıyorum hemen bi sorunumu anlatıyorum doktor diğerini dinlemeden yazıyor antidepresanı bende susuyorum mecburen kendi kendime hastalık teşhisi koyuyorum internetten durumu yazıp ne olabilir diye araştırıyorumBir uzmana danışsanız iyi olur anladığım kadarıyla hayatınızı çok ciddi etkiliyor.İntihara meyliniz oldu mu?
Durumum ne bilmiyorum kimseye ne derdimi ne anlatabiliyorum tanımadığım imsanlarla konuşmak belki daha iyi artık kötü insanlarla uğraşmaktan bıktım her insanın derdimden faydalanmaya çalışmasından bıktım her şeyi unutup yeni bi hayat istiyorum o kadarTeşhis koymak yanlış olabilir ben de emin olamadım şimdi.
Haklısınız ama dediğim gibi ruh halim kendime iyiEmin olun herkes böyle problemler yaşıyor.Kendinize olumlu telkinler vermeye çalışın ve işinde iyi bir terapist bulmalısınız.
evet gitmeliyim ama maddi imkanım da bi kereden fazla gitmeBu sizin elinizde.Sabredin,dayanın.Emin olun kimsenin muhteşem bir hayatı yok.İnternette,sokakta gördüğünüz mutlu yüzler altında kim bilir ne acılar yatıyor kim bilir.Destek almanız çok önemli
sorunum ne pekicanım sorununun kaynağını biliyorum seni korkutmak istemem ama hekimle görüşmen gerekiyor. ve mutlaka klinik psikolog olsun. uzmanlık almamış bir psikolog ile görüşme. bilişsel davranışsal terapi ile ilerlersen kısa sürede toplarlayacağını düşünüyorum geçmiş olsun. uykuna çok dikkat et egzersiz yapmaya çalış ve gevşeme egzersizleri öneririm sana. sormak istediğin birşey olursa özelden yaz lütfen. acil şifalar.
Doktora gidiyorum ama genelde anlatmaya başlayınca direk antidepresan yazıp yolluyorlar Ben de tam kendimi ifade edemiyorum galiba atak geçiriyorsam kendim nasıl farkında değilim daha bi sürü psikolojik sıkıntım var hastanelerde verilen iki dakika sürede ben nasıl kendimi ifade edeyimbir tür atak geçiriyorsun doğru tanını sana hekim koyabilir. benim seni tanımadan yönlendirmem çok yanlış. devlet hastanesinden destek alma şansın varmı sigrotan vs var mı ? ama hekiminle çok açık konuşmalısın bazen insan kendini iyi göremez çevrende ykınında seni tanıyan biriyle gitmeni öneiririm dışarıdan bir gözlem seni hekimine daha iyi anlatabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?