Ruh hali değişikliği

Aynen çok seviyorum bize iki göz verilmiş kötü şeylere bakıp daha kötü olacağıma ağaca denize toprağa bakıp mutlu olurum

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyor kollarım uyuşuyor kendimi halsiz mutsuz hissediyorum sanki dünyanın sonu gelmiş gibi

Ben de 22 yasindayim :) psikologa gidecegim ben de...
Psikiyatristler genelde ilac verirler, konusma terapisini (CBT) psikologlar yapar.. seninde psikologa gitmen lazim ikisine gidince daha etkili oluyor

Ben şuan iyiyim İko:) Kahvemi de içersem daha iyi olurum sanırım kahve önemli biliyosun:)
Dün sakinleştiriciyi bir doz fazla içtim kötüydüm çünkü.Etkisi çok sürmedi şükür.Bugün yani şimdilik şu saatte iyiyim.
Sen nasılsın beybi???

İyiyim bende tatlışım ilaç baya baya iyi geldi otursun düzenim diğerlerinide bıraktıracak bana inşallah hala tam doz alamıyorum uyuya kalıyorum sürekli sabah elimde termos kahveyle fırladım ama şahaneyim huzurlu ve sakinim çok şükür bende hala kahve içiyorumm iyi olmana çok sevindim hicom

Çok şükür kuzum . Allahım bu halimizi daim etsin.Gel birgün İzmire sahilde denize karşı içelim kahvelerimizi:)

Matrika kuzum sen nerelerdesin ne yaptın ? gidebildin mi hekimine ?
Yok gidemedim kaç gündür hastayım ya ablamı diş teli için doktora götürdük doktor çenende yamukluk var çene ameliyatı olması lazımmış doktor sen bu zamana kadar nasıl yaşadın falan dedi Ankara İzmir’de ameliyat ol yoksa masada kalırsın dedi

aaa çok geçmiş olsun birkaç hekimle daha görüşün bende ortadontik tedavi aldım 2 kez çene yamukluğğunu tel ve extra aparatlar ile düzeltebiliyorlar. biraz daha araştırın canım bazı dr lar biliyorsun para kazanmak için direk amelyat diyorlar.

Doktor sen bu zamana kadar nasıl yaşadın dedi bir de Ablam 26 yaşında yaşı küçük olsa belki düzelir doktor ben ameliyat yapamam dedi zaten git Ankara izmirde ol dedi bende Eskişehir osmangaziye gidelim dedim yani oradaki doktorlar ne diyecek bakalım teşekkür ederim sen kaç yaşında oldun zor mu birde diş teli falan bende taktıracagım yalnız Ablam iki saattir ağlıyor doktor masada da kalabilirsin dedi

yok yavrum ya ilk tedavide 12 yaşında başladım en son tedavimde 25 yaşındaydm eskişehir osmangazide diş bölümü yok diş hastanesi var sizin çene cerrahına gitmeniz lazım şahsi fikrim özele gitsin. diş teli başlangıçta zor ama alııyorsun sonra sorun olmuyor dkkat edecek sadece ve 3 haftada 2 haftada 1 kontrol olacak lastikleri gerilecek o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…