Aynen çok seviyorum bize iki göz verilmiş kötü şeylere bakıp daha kötü olacağıma ağaca denize toprağa bakıp mutlu oluruminsan mutsuz ve üzgünken kımıldayacak hali dermanı olmaz doğa yürüyüşlerini sevdiğini söylemiştin ya bana tak kulaklıklarını koş koşabildiğin kadar spor endorfin seviyeni arttırır kendini iyi hissetmeni sağlar
Yapabilince evet çok güzel bir çözüm :)duş almak çoğu kez şahane bir çözümdür.
Yapabilince evet çok güzel bir çözüm :)
Ben şuan iyiyim İko:) Kahvemi de içersem daha iyi olurum sanırım kahve önemli biliyosun:)
Dün sakinleştiriciyi bir doz fazla içtim kötüydüm çünkü.Etkisi çok sürmedi şükür.Bugün yani şimdilik şu saatte iyiyim.
Sen nasılsın beybi???
Çok şükür kuzum . Allahım bu halimizi daim etsin.Gel birgün İzmire sahilde denize karşı içelim kahvelerimizi:)İyiyim bende tatlışım ilaç baya baya iyi geldi otursun düzenim diğerlerinide bıraktıracak bana inşallah hala tam doz alamıyorum uyuya kalıyorum süreklisabah elimde termos kahveyle fırladım ama şahaneyim huzurlu ve sakinim çok şükür bende hala kahve içiyorumm iyi olmana çok sevindim hicom
Çok şükür kuzum . Allahım bu halimizi daim etsin.Gel birgün İzmire sahilde denize karşı içelim kahvelerimizi:)
Gel bebeğim gel İzmir herkesi herşeyi her kafayı güzelleştirir :)Ayy inşallahh izmir izmir güzel izmir sahil havası missvallahi şehirde güzel insanıda güzell
Yok gidemedim kaç gündür hastayım ya ablamı diş teli için doktora götürdük doktor çenende yamukluk var çene ameliyatı olması lazımmış doktor sen bu zamana kadar nasıl yaşadın falan dedi Ankara İzmir’de ameliyat ol yoksa masada kalırsın dediMatrika kuzum sen nerelerdesin ne yaptın ? gidebildin mi hekimine ?
Yok gidemedim kaç gündür hastayım ya ablamı diş teli için doktora götürdük doktor çenende yamukluk var çene ameliyatı olması lazımmış doktor sen bu zamana kadar nasıl yaşadın falan dedi Ankara İzmir’de ameliyat ol yoksa masada kalırsın dedi
Doktor sen bu zamana kadar nasıl yaşadın dedi bir de Ablam 26 yaşında yaşı küçük olsa belki düzelir doktor ben ameliyat yapamam dedi zaten git Ankara izmirde ol dedi bende Eskişehir osmangaziye gidelim dedim yani oradaki doktorlar ne diyecek bakalım teşekkür ederim sen kaç yaşında oldun zor mu birde diş teli falan bende taktıracagım yalnız Ablam iki saattir ağlıyor doktor masada da kalabilirsin dediaaa çok geçmiş olsun birkaç hekimle daha görüşün bende ortadontik tedavi aldım 2 kez çene yamukluğğunu tel ve extra aparatlar ile düzeltebiliyorlar. biraz daha araştırın canım bazı dr lar biliyorsun para kazanmak için direk amelyat diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?