Teşekkür ederim Kütahyalıyım Bartın’da okuyorum evet aslında dün ben bayağı araştırdım çoğu şey uyuyor. Benim yaşadıklarımda benim internette yazanlardan bile fazla sıkıntım varAntidepresan; eğermisspitty nin aklına gelen ve benimde düşündüğüm şey ise hastalığın seni çok daha kötü etkileyecektir.Bize maddi imkanlarını yaşadığın şehri biraz daha detaylı anlatabilirsen sana yardımcı olabiliriz belki. Yalnız değilsin
Canım benim inşallah herşey düzene girecek merak etme. İrtibatta kalalım. Hafta içi 9-17 saatleri arası bana yazabilirsin sorabilirsin konuşabiliriz saçmalayabilirsin hatta herşey serbest:)Kendini yalnız hissetme.Teşekkür ederim Kütahyalıyım Bartın’da okuyorum evet aslında dün ben bayağı araştırdım çoğu şey uyuyor. Benim yaşadıklarımda benim internette yazanlardan bile fazla sıkıntım var
Canım benim inşallah herşey düzene girecek merak etme. İrtibatta kalalım. Hafta içi 9-17 saatleri arası bana yazabilirsin sorabilirsin konuşabiliriz saçmalayabilirsin hatta herşey serbest:)Kendini yalnız
en azından nefes alıyoruz sanırım her şeye rağmen yaşamak güzel bunları kendimi acındırmak için anlatmıyorum sadece konuşmak için anlatıyorumOzaman bugun nasılsınız diyeyim kızlar?
Teş
en azından nefes alıyoruz sanırım her şeye rağmen yaşamak güzel bunları kendimi acındırmak için anlatmıyorum sadece konuşmak için anlatıyorum
Yaşasın hipomani kafası diyorum ben bugün.Yarın kesin yine delirecek bişey bulurum
Olacak olacak herşey güzel olacak inanıyorum ben.Matrika rahat ol bebeğim istediğin gibi konuşabailirsin bizi en iyi biz anlarız.
Teşekkür ederim aynen arada bana da geliyorlar dengesizleşiyorum o dönemlerde içiyorum dağıtıyorum kafama göre çıkıyorum geziyorum. En güzeli de bu çünkü diğer insanlar yanında kimse olmadan bi yere gitmiyorlar ben ise yanımda kimseye ihtiyaç duymuyorum yalnız geziyorum bi kafede tak başıma oturup çay içiyorum yemek yiyorum bu beni mutlu ediyor eğer bu psikolojik sorunlarım yüzünden böyleysem çöm kötü de sayılmazYaşasın hipomani kafası diyorum ben bugün.Yarın kesin yine delirecek bişey bulurum
Olacak olacak herşey güzel olacak inanıyorum ben.Matrika rahat ol bebeğim istediğin gibi konuşabailirsin bizi en iyi biz anlarız.
Teşekkür ederim aynen arada bana da geliyorlar dengesizleşiyorum o dönemlerde içiyorum dağıtıyorum kafama göre çıkıyorum geziyorum. En güzeli de bu çünkü diğer insanlar yanında kimse olmadan bi yere gitmiyorlar ben ise yanımda kimseye ihtiyaç duymuyorum yalnız geziyorum bi kafede tak başıma oturup çay içiyorum yemek yiyorum bu beni mutlu ediyor eğer bu psikolojik sorunlarım yüzünden böyleysem çöm kötü de sayılmaz
Bugün bende iyiyim nedensiz güzelhahahahaha manide olduğumu kabul ediyorum ben acaba bu yüzden mi bukadar pozitifim yahu ! gümbür gümbür geldi vallahi hiperaktivite dışında kafam yerinde. Esin gürleyin kızlar istediğinizi konuşun bizi bizden başkası anlamayacaktır.
Bi ara aralıksız içtim votka bira şarap içtim her sabah uyandığımda böbreklerim inanılmaz ağrıyordu bazı dönemlerinde kötü olduğum zaman yalnız 1 hafta falan böyle oluyorum en kötüsü kafam karmakarışık oluyor o durum çok kötü ya düşüncelerimi toparlayamıyorum çıldıracak gibi oluyorumHerkesin stresini atma şekli farklı oluyor tehlikeli davranışlarda bulunabiliriz bu dönemlerde sadece buna dikkat. .
Bi ara aralıksız içtim votka bira şarap içtim her sabah uyandığımda böbreklerim inanılmaz ağrıyordu bazı dönemlerinde kötü olduğum zaman yalnız 1 hafta falan böyle oluyorum en kötüsü kafam karmakarışık oluyor o durum çok kötü ya düşüncelerimi toparlayamıyorum çıldıracak gibi oluyorum
Alkol illa çok içmek istediğim bişey değil kontrol altında tutabiliyorum bi de sık içme imkanın yoksa o kendi kendine sınırlanıyor zaten benim ağlama krizlerim oluyor bi kere çok içip kendimi yerlere attığım oldu arada böyle sanki çok sevdiğim biri ölmiş gibi ağlıyorumAlkol seni dahada çok karıştırıyor tamamen bırakamayabilirsin (alkolizm boyutunda ise) ama bunu sınırda tutmakta yarar var. bunu hekimlede paylaşırsan eğer alkolü bırakabilmek için ilaçlar var. buradan ilaç ismi paylaşamıyorum. ama işe yarıyor ilk zamanlar zorlu olsada bir şekilde altınan kalkıyorsun uyurken yataktan düşüp taniyonumun fırladığını kendimi duvardan duvara vurduğumu bilirim. Evet zordu ama geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?