Hanımlar gecenin bu saati elim ayağım titriyor. Kimseye anlatamıyorum bu saatte ama çatlayacağım artık. 30 yaşında kadınım şu mualemeyi gördüğüme inanamıyorum. 1 senedir nişanlıyım başından beri sorunlu bir ilişkiydi. Sürekli ota b.ka küsen bir adam düşünün her şeyi kendine hak gören ama asla en ufak bir eleştiriye tahammülü olmayan manipülatif bir adam. 10 defa ayrıl barış süründük resmen. Öğretmenim kendi ayaklarım üzerinde duruyorum senelerdir tek başıma yaşıyorum beyefendi kıskanç ruh hastası derecesinde kıskanç tepkimi koydum ama demek ki yetmemiş. Bir arkadaşıma taktı kafayı senelerdir hayatımda ama arkadaş grubunda olan kendi halinde sessiz sakin adamın teki, yoldan geçene taktı baktın böyle bakarsan o da bakar diye. Hangi ortama girsem sorun çıkardı yanıma gelirken rimel sürmedin , oraya giderken sürsün benim yanıma etekle gelmedin oraya etek giydin şimdi de iş yerime takık şu adamda gözün var, o varken kuruma gidiyorsun bilerek gittin onun için gittin şu adama göre mi ayarladın kendini..
Açtım ağzımı yumdum gözümü ne şerefsizliği kaldı ne ar damarı ne bir şey.. Sen herkese öyle bakıyorsun ki bana bunu yakıştırıyorsun dedim sülalesini kattım konunun içine sustum.
Sen bana böyle şeyler diyemezsin bu kadar alçalmanı beklemezdim yazmış engellemiş her yerden. Benim yapmam gerekeni hem de çok önce yapmam gerekeni yaptı resmen adam bir onun mu gururu var arkadaş. Bir insan hayatındaki kişiye bunu ima bile edemez ben ne çekiyorum beyefendi kabul edemezmiş. Aileme haber vermek istemedim bu saatte telaşlanacaklar böyle ruh hastası adamı neden çektim diye elim ayağım titriyor mesajları hatırlayınca. Israrla o adamda gözüm varmış sabahtan beri aynı şey dönüp duruyordu ağzında gözüm döndü en sonunda. Ömrümden koskaca 4 sene çaldı bu rezil. Efendi gibi susup oturayım mı rezil mi edeyim 7 düvele şimdi arayıp bas bas küfür mü edeyim ben ne yapayım