• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh hastası ''eski nişanlı''

Böyle takıntılı insanlar bir süre sonra tekrar mesaj atabiliyor. En temizi noyu değiştirmek de evinizi biliyordur o kötü. Bir süre whatspta gezinmeyin online görünmeyin takip eder sizi kafasında kurup rahatsız eder. yani ortalıktan yokolun film dizi izleyin kafanız dağılsın.

Böyle takıntılı insanlar bir süre sonra tekrar mesaj atabiliyor. En temizi noyu değiştirmek de evinizi biliyordur o kötü. Bir süre whatspta gezinmeyin online görünmeyin takip eder sizi kafasında kurup rahatsız eder. yani ortalıktan yokolun film dizi izleyin kafanız dağılsın.
Her yeri kapattım whatsappa da girmiyorum. Mesaj da atmam artık asla. Evet daha önce yaşadık defalarca ama bu sefer sanmıyorum. İlk defa bu kadar kendimden geçtim onuruna dokunmuş

Büyük ihtimalle eve kapatacaktı ya da her zaman olduğu gibi ona bile gerek kalmayacaktı ben aman küsmesin ama gerilmeyelim diye diye kendi kendimi kapatacaktım. Resmen aynı mantık hala yemek yerken neden oraya baktın diye paketi atmışlığı var, kime baktın kimi gördün hasta ruhlar bunlar tedavileri yok
Eve kapatmazdı, işe gönderirdi para kazan diye; onu da lütuf diye itelerdi. Öyle ya, beyimiz kendi de paşalar gibi evi geçindirir(!) , kafasını attırırsan işten çıkartır :)))

Eve kapatmazdı, işe gönderirdi para kazan diye; onu da lütuf diye itelerdi. Öyle ya, beyimiz kendi de paşalar gibi evi geçindirir(!) , kafasını attırırsan işten çıkartır :)))
İşten çıkartmaz paraya tapar çünkü. Hayatı para, ben de kendimden kısıp verdim gerekirse kredime rağmen belki de ondan kaldı bu kadar.. Düşündükçe sinirleniyorum yine rezil herif 😔

Nişan atıyorsun, insanlar soracak. Onlara karşı sessiz kalma, herifi salla zaten.
Ailemden uzaktayım ve uzun bir süre öyle kalmaya karar verdim. Ailem bir süre idare eder anlaşamadılar diye sonrasında da unutulur diyorum akrabalar için. Kendi çevreme de anlaşamadık zaten çok kavga ediyorduk diyeceğim. Sadece bulaşmasın, yazılanlar gözümü korkuttu

İşten çıkartmaz paraya tapar çünkü. Hayatı para, ben de kendimden kısıp verdim gerekirse kredime rağmen belki de ondan kaldı bu kadar.. Düşündükçe sinirleniyorum yine rezil herif 😔
Yukarda yazmışsın, izin vermediği hiçbirşeyi yapamıyorum ; şikayeti bile izin verirse yapıyorum diye. Kontrolünden anca ölü taklidi yaparsan çıkarsın. O zaman sana hükmedemez, o zaman delirir işte. En iyi intikam o olur.

Yukarda yazmışsın, izin vermediği hiçbirşeyi yapamıyorum ; şikayeti bile izin verirse yapıyorum diye. Kontrolünden anca ölü taklidi yaparsan çıkarsın. O zaman sana hükmedemez, o zaman delirir işte. En iyi intikam o olur.
Tamamen sessiz kalacağım zaten artık. Sadece bir daha yazmasın, çıksın gitsin istiyorum kötü bilsin ahlaksız bilsin hatta konuşsun da ama bulaşmasın bir daha.

Bitmesi çok iyi olmuş sizin için en hayırlısı inanın ki bitmesi,tedavi görmesi gerekiyor,paranoya desen var adam direk senaryolar yazıp iftira atıyor.Yazık değil mi size?Böyle biriyle ömür geçer mi?Sizde engelleyip yolunuza bakın verilmiş sadakanız varmış.

Öyle oluyor zaten ben hiç somut bir sebepten kavga ettiğimizi hatırlamam anca ona mı baktın buna mı baktın. Gözün onda, aklın başkasında gözünle adamlara iş atıyorsun
Bu hakaretlere rağmen bunca zaman nasıl katlandınız merak ettim. Sizi ne motive etti de nişan yaptınız

Arada saygı namına bir şey kalmamış ayrılman iyi olmuş madem boşa olmasın sana bu çektirdikleri... o dediği adamı bir düşün derim iyi biridir belki

Kurtulmuş sun düpedüz
Seni çok sindirmiş sistematik olarak yapmış bunu onun için senin sosyal yaşamında da yeni bir ilişkiye sağlıklı olarak başlaman için terapiye gitmen şart
Sakın ha o gitti nasılsa diye düşünme çünkü bilinçaltına ektiği çirkin tohumları Dilmen gerekiyor

Bitmesi çok iyi olmuş sizin için en hayırlısı inanın ki bitmesi,tedavi görmesi gerekiyor,paranoya desen var adam direk senaryolar yazıp iftira atıyor.Yazık değil mi size?Böyle biriyle ömür geçer mi?Sizde engelleyip yolunuza bakın verilmiş sadakanız varmış.
O kadar net şeylerle geldi ki bana kendi kafasında kurduklarıyla hayret ettim her defasında. Mesela sohbet ederken toplu olarak sandalyemi bir arkadaşa döndürmüşüm hafif. Nargile, sigara içiliyordu ve dumanı gelmesin istedim. Sonrasında da arkadaşla 3 5 kelime sohbet etmişim. Bunların tüm sebebi benim o arkadaşa ilgi duymammış onu insan yerine koymamışım sırtımı dönmüşüm ki yemin ederim hafif çapraz oturdum yüzüme gelmesin diye o zamanda da ayrılmıştı ahlaksızsın diyerek ben yine günlerce açıklama yaptım

Arada saygı namına bir şey kalmamış ayrılman iyi olmuş madem boşa olmasın sana bu çektirdikleri... o dediği adamı bir düşün derim iyi biridir belki
O da nişanlı ve aramızda bir şey olmazdı da zaten asla. Hiçbir zaman o bakımdan ilgimi çekmedi. Belki arkadaşım olurdu eğer ona baktın vs muhabbetleri olmasaydı. otururken başka bir öğretmen arkadaşla sohbet ediyorlardı ben de dalmışım ikisine. Yanında nişanlın varken adamın içine düştün ben yokken neler yapıyorsun demek ki diyor. Evrak vermek için yanına gidiyorum bir de odalarda mı buluşmaya başladın diyor. Her şeye bir şey dedi yani

Kurtulmuş sun düpedüz
Seni çok sindirmiş sistematik olarak yapmış bunu onun için senin sosyal yaşamında da yeni bir ilişkiye sağlıklı olarak başlaman için terapiye gitmen şart
Sakın ha o gitti nasılsa diye düşünme çünkü bilinçaltına ektiği çirkin tohumları Dilmen gerekiyor
Terapi almak istiyorum ve kendimi toparlayınca alacağım zaten. Kendimi kapatmıştım tamamen dış dünyaya neredeyse ve evet dediğiniz gibi planlı geldi her şeyde ondan anlamadım neyin içinde olduğumu bu kadar zaman

Valla zatrn engeli basmış sizde fırsattan istifade hiç muhatap olmayın bakın yolunuza ne hali var ise görsün ruh hastası şimdi böyle olan ileri de düşünemiyorum

Normalde arayın sayın sövün içinizde kalmasın tekmeyi basın derdim ama bu anlayacak bir tip değil anlattiklarinizda çıkardığım oyuzden naçizane fikrim madem her yerden engellemiş bunu fırsata çevirin sizde engeli basın hiçbir şekilde ne ailenize ne size ulasmasin ve ayrılın çünkü size karşı böyle bir zihniyet olan insan demekki kendisi aynı şeyleri yapıyor diye düşünürüm ben olsam hiç dusunmeyin içimde kaldı etti diye fırsatı kendi lehinize çevirin hayatınızı mahvetmeyin kendi elinizle

Bu hakaretlere rağmen bunca zaman nasıl katlandınız merak ettim. Sizi ne motive etti de nişan yaptınız
Nişan zamanı 4 5 ay en ufak bir sorun yaşamadık, ilişkinin en sakin ve güzel dönemiydi. Ben değiştim seni kaybetmek istemiyorum dedi ben de gerçekten değişti sandım. Nişan günü bilet ağlayarak uyudum. Yüzük takıldı eve dönüyorlar yoldayken bana bu yüzük mü tutacak seni sanıyorsun sen iflah olmazsın demeye başladı. Nerden tutsam elimde kaldı

Valla zatrn engeli basmış sizde fırsattan istifade hiç muhatap olmayın bakın yolunuza ne hali var ise görsün ruh hastası şimdi böyle olan ileri de düşünemiyorum
Bunlar anlatabildiklerim ve neden sustum bilmiyorum. Genel olarak çok ataerkil bir zihniyetle büyüdüm ve bir noktaya kadar ondan sustum belki. Ona da hiçbir şey yetmedi. Yo asla muhatap olmayacağım

Back
X