• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh hastası ''eski nişanlı''

Normalde arayın sayın sövün içinizde kalmasın tekmeyi basın derdim ama bu anlayacak bir tip değil anlattiklarinizda çıkardığım oyuzden naçizane fikrim madem her yerden engellemiş bunu fırsata çevirin sizde engeli basın hiçbir şekilde ne ailenize ne size ulasmasin ve ayrılın çünkü size karşı böyle bir zihniyet olan insan demekki kendisi aynı şeyleri yapıyor diye düşünürüm ben olsam hiç dusunmeyin içimde kaldı etti diye fırsatı kendi lehinize çevirin hayatınızı mahvetmeyin kendi elinizle
Kendisine en ufak bir soru bir eleştiri bir şüphe olmayacak. Güvenmiyorsan sen bilirsin git o zaman,, her defasında bunu duydum. Hakkını yemeyeyim benden gururlu adam, ben nelere sustum o güvenmiyorsan hadi yallah dedi ki olması gereken oydu. Asla iletişim kurmayacağım

Bunlar anlatabildiklerim ve neden sustum bilmiyorum. Genel olarak çok ataerkil bir zihniyetle büyüdüm ve bir noktaya kadar ondan sustum belki. Ona da hiçbir şey yetmedi. Yo asla muhatap olmayacağım
Bende ataerkil bi aile de büyüdüm neler neler yaşadım ama hiç bir zaman ailem gibi düşünmedim yaşadıklarmı kendi çocuklarıma yaşatmayacağım mesela. Benm şansım eşimin ailesi böyle değil annesi babası erkeğe ne ise kıza da o yada tam tersi eşit ve adaletli çok şükür.
Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz aslında balık baştan kokuyor. Bi insan kendni en baştan belli ediyor bazen göremiyoruz bazen susuyoruz.. en azından evlenmeden kurtulmuşsunuz bir an önce toparlanın ve yolunuza bakın yaşınız küçük değil gayet mantıklı düşünebilirsiniz.

Kurtulduğuna şükür et, git çoluk çocuk sevindir. Hayvanları besle bunun hayrına. Bu adam sana hayatı zehir eder. Gerçekten evlenip mutlu olacak mısın bu kişiyle? Bide sürekli küsen erkek kadar itici başka bişey yok.
yapma bunu kendine. Sen bu adamın altında ezilecek kadar değersiz değilsin! Bırak gitsin, gitsin ki senin hakettiğin ve seni hak eden insan hayatına gelebilsin

zararın neresinden dönse kar. bu adamla evlenip çocuğunuz olduğunu düşünsenize...
4 yıla takılmayın kurtardığınız yıllara bakın. yalnız bu tipler iyi manipülasyon yaparlar, iki gün sonra "seni çok sevdiğimden gözüm döndü aşkım, bir daha yapmam çiçeğim" diye dönüp sizi hediyelere de boğabilir.
kanmayın, size yaptığı sistematik köleleştirmeyi unutmayın ve ona inanmayın.
kendinizi kıymetli hissedeceğiniz, eşit şartlarda insani ilişki kuracağınız ne insanlar çıkar önünüze.

Şanslısınız ki şimdi gerçek yüzünü göstermiş evlenip çoluk çocuktan sonra olduğunu dusunmek bile çok rahatsız edici geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum ama iyiki erkenden bu durum olmuş
Kendisine en ufak bir soru bir eleştiri bir şüphe olmayacak. Güvenmiyorsan sen bilirsin git o zaman,, her defasında bunu duydum. Hakkını yemeyeyim benden gururlu adam, ben nelere sustum o güvenmiyorsan hadi yallah dedi ki olması gereken oydu. Asla iletişim kurmayacağım

Bende ataerkil bi aile de büyüdüm neler neler yaşadım ama hiç bir zaman ailem gibi düşünmedim yaşadıklarmı kendi çocuklarıma yaşatmayacağım mesela. Benm şansım eşimin ailesi böyle değil annesi babası erkeğe ne ise kıza da o yada tam tersi eşit ve adaletli çok şükür.
Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz aslında balık baştan kokuyor. Bi insan kendni en baştan belli ediyor bazen göremiyoruz bazen susuyoruz.. en azından evlenmeden kurtulmuşsunuz bir an önce toparlanın ve yolunuza bakın yaşınız küçük değil gayet mantıklı düşünebilirsiniz.
Ben de hep ailemi eleştirdim bu konularda ve hep hakkımı savundum yeri geldi onlarla kötü oldum. Ama bu adam karşında basiretim bağlandı ne yapsa vazgeçemedim. Allah kurtardı şimdi diyorum inşallah kısa zamanda toparlarım

Şanslısınız ki şimdi gerçek yüzünü göstermiş evlenip çoluk çocuktan sonra olduğunu dusunmek bile çok rahatsız edici geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum ama iyiki erkenden bu durum olmuş
Ağır bir hastalık geçirdim sanki bilincim kapalıydı geçmiş olun tam uyuyor sanki çok sağ olun. Hayırlı biriyle olur inşallah olacaksa. Böyle ömür geçmezdi

zararın neresinden dönse kar. bu adamla evlenip çocuğunuz olduğunu düşünsenize...
4 yıla takılmayın kurtardığınız yıllara bakın. yalnız bu tipler iyi manipülasyon yaparlar, iki gün sonra "seni çok sevdiğimden gözüm döndü aşkım, bir daha yapmam çiçeğim" diye dönüp sizi hediyelere de boğabilir.
kanmayın, size yaptığı sistematik köleleştirmeyi unutmayın ve ona inanmayın.
kendinizi kıymetli hissedeceğiniz, eşit şartlarda insani ilişki kuracağınız ne insanlar çıkar önünüze.
Kesinlikle sistematik olarak duygusal şiddete ve manipülasyona maruz kaldım ve size anlatamam adam duvar. Önünde ölsem o anlarda dönüp bakmaz bana hiç mi bir şey hissedemiyorlar anlam veremiyorum artık vermek de istemiyorum. Allah kimseyi böylesine bulaştırmasın

Kurtulduğuna şükür et, git çoluk çocuk sevindir. Hayvanları besle bunun hayrına. Bu adam sana hayatı zehir eder. Gerçekten evlenip mutlu olacak mısın bu kişiyle? Bide sürekli küsen erkek kadar itici başka bişey yok.
yapma bunu kendine. Sen bu adamın altında ezilecek kadar değersiz değilsin! Bırak gitsin, gitsin ki senin hakettiğin ve seni hak eden insan hayatına gelebilsin
Sürekli ama sürekli küstü, ortada bir şey yokken de küstü varken zaten küs. Mutlu değilim şimdi de o zamanlarda da olmayacaktım kapana kısılmış gibi boğulacaktım bir de

Ben de hep ailemi eleştirdim bu konularda ve hep hakkımı savundum yeri geldi onlarla kötü oldum. Ama bu adam karşında basiretim bağlandı ne yapsa vazgeçemedim. Allah kurtardı şimdi diyorum inşallah kısa zamanda toparlarım
İşin zor. Onun yörüngesinden çıkıyorsun ve o bunun kokusunu alacak. Aldığı gibi ufak ufak başlayacak kendini hatırlatmaya. Unutturmak istemeyecek kendini. Önce engeli açacak, baktı ses yok vıdı vıdı ortak arkadaşların beynini patlatacak sana laf getirtecek. Şu psikolog işini hızlandır. 4 yıldır seninle, adam senin bütün damarlarının yerini biliyor. Bir anda ayrı kaldığın zamanda ne yaptığının hesabını verirken bulursun kendini.

Sürekli ama sürekli küstü, ortada bir şey yokken de küstü varken zaten küs. Mutlu değilim şimdi de o zamanlarda da olmayacaktım kapana kısılmış gibi boğulacaktım bir de
Ortada bişey yokken değil o, sorumluluk sırası ona gelincedir.

İşin zor. Onun yörüngesinden çıkıyorsun ve o bunun kokusunu alacak. Aldığı gibi ufak ufak başlayacak kendini hatırlatmaya. Unutturmak istemeyecek kendini. Önce engeli açacak, baktı ses yok vıdı vıdı ortak arkadaşların beynini patlatacak sana laf getirtecek. Şu psikolog işini hızlandır. 4 yıldır seninle, adam senin bütün damarlarının yerini biliyor. Bir anda ayrı kaldığın zamanda ne yaptığının hesabını verirken bulursun kendini.
3 ay durmuşluğu var ayrı hiç de rahatsız olmadı birden döndüğü gibi girdi hayatıma bu sefer izin vermeyeceğim. Okullar tamamen kapanınca da başka bir yere gideceğim. Görme ihtimalim de olmayacak. Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın.

3 ay durmuşluğu var ayrı hiç de rahatsız olmadı birden döndüğü gibi girdi hayatıma bu sefer izin vermeyeceğim. Okullar tamamen kapanınca da başka bir yere gideceğim. Görme ihtimalim de olmayacak. Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın.
İşte diyorum ya, adam bütün damarlarının yerini biliyor.

Çabuk gelir o zamanlar inşallah. İç sıkıntım çok fazla şu an. Sürünsün istiyorum bir an, sonra benden uzak olsun Allahım yanına bırakmaz çekecek diyorum, bırak çekmese bile sen hayatına bak mutlu ol diyorum, kafam karmakarışık. İnsan kavga gürültüye de alışıyor galiba bir süre sonra. Üzgün müyüm huzurlu muyum anlayamıyorum
Şu an en büyük isteğin peşimde köpek olsun pişman olsun olur zamanla kapında köpek olsa bile umrunda olmaz geçici bi süreç yaşıyosun ayrılık sonrası be düşüncen çok normal ama hata edip barışır evlenirsen o psikolojiyi hiç toparlayamazsın kalıcı sıkıntıların olur belli ki adam sana iyi gelmeyecek. Şimdiki ruh haline çok aldanma geçicek hepsi

Bence hazır engellemisken hattı ve gerekirse evinizi değiştirin kurtulun bu manyaktan. Böylesine küfür etseniz, icinizdekileri dokseniz de "yaran var ki gocunuyorsun" olur adı. Böylesinin birinden evimi tasiyarak kurtuldum. Saydıklarinizin bin kat fazlası şeyler yapıyordu. Daha yaşım küçük sayılırdı seviyor da yapıyor, yapısı öyle, evlenip aynı evin içine girince kiskanmayacak her şey düzelecek diye diye 6 senemi heba ettim, ne salaklık yarabbim. 😂 Sevgiliydik neyse ki iş ailelere sıçramadan bitti. Ne hakaretler küfürler yedim, gelir evimi dağıtir ne haltlar karıştırıyorsun diye sonra ayaklarıma kapanmalar ozurler yalvarmalar. Periyodik olarak aynı seyleri yaşıyordum. En son sana güvenip de karım yapamam diyordu ki okulla ev dışında bir arkadasimla bile görüşmezdim problem çıkmasın diye. Sonra hemen evlenmemiz lazım diye kavga cikariyordu. Makyaj yapmam problem, bakkala sigara almaya gitmem bile problem. Bir gün teyzemin evinde olduğumu bile bile 'arıyorum aç telefonu kenara koy teyzenin sesini duyacağım inanmıyorum" dediğinde bu iş bitti diyebildim 🤣 sonrasında haftada bir evi basma, yalvarma, yeminler, ağlamalar başladı. 3 ay sonra evimi taşıyıp hattımı degistirip kurtulabildim. Annemi arayıp taciz etti bir dönem de bana hakaretler, suçlamalar sonrasında nolur bizi gorusturun demeler. Kararlı olduğumu görünce vazgeçti de ucuz atlattım.
O yüzden sakın geri adım atmayın. Böylesi değişmiyor, katlanarak artıyor. Ruh hastası olduklarının farkında bile olmadıkları için kendilerini haklı sanıyorlar ve öyle manipüle ediyorlar ki insan da düzelmesi gerekenin kendisi olduğunu sanıyor. Hırsınız yerini şükretmeye bıraksın. Ben 7 sene oldu evlenmiş olsak neler olurdu düşünüp düşünüp şükrediyorum hala😎😎

Hanımlar gecenin bu saati elim ayağım titriyor. Kimseye anlatamıyorum bu saatte ama çatlayacağım artık. 30 yaşında kadınım şu mualemeyi gördüğüme inanamıyorum. 1 senedir nişanlıyım başından beri sorunlu bir ilişkiydi. Sürekli ota b.ka küsen bir adam düşünün her şeyi kendine hak gören ama asla en ufak bir eleştiriye tahammülü olmayan manipülatif bir adam. 10 defa ayrıl barış süründük resmen. Öğretmenim kendi ayaklarım üzerinde duruyorum senelerdir tek başıma yaşıyorum beyefendi kıskanç ruh hastası derecesinde kıskanç tepkimi koydum ama demek ki yetmemiş. Bir arkadaşıma taktı kafayı senelerdir hayatımda ama arkadaş grubunda olan kendi halinde sessiz sakin adamın teki, yoldan geçene taktı baktın böyle bakarsan o da bakar diye. Hangi ortama girsem sorun çıkardı yanıma gelirken rimel sürmedin , oraya giderken sürsün benim yanıma etekle gelmedin oraya etek giydin şimdi de iş yerime takık şu adamda gözün var, o varken kuruma gidiyorsun bilerek gittin onun için gittin şu adama göre mi ayarladın kendini..
Açtım ağzımı yumdum gözümü ne şerefsizliği kaldı ne ar damarı ne bir şey.. Sen herkese öyle bakıyorsun ki bana bunu yakıştırıyorsun dedim sülalesini kattım konunun içine sustum.
Sen bana böyle şeyler diyemezsin bu kadar alçalmanı beklemezdim yazmış engellemiş her yerden. Benim yapmam gerekeni hem de çok önce yapmam gerekeni yaptı resmen adam bir onun mu gururu var arkadaş. Bir insan hayatındaki kişiye bunu ima bile edemez ben ne çekiyorum beyefendi kabul edemezmiş. Aileme haber vermek istemedim bu saatte telaşlanacaklar böyle ruh hastası adamı neden çektim diye elim ayağım titriyor mesajları hatırlayınca. Israrla o adamda gözüm varmış sabahtan beri aynı şey dönüp duruyordu ağzında gözüm döndü en sonunda. Ömrümden koskaca 4 sene çaldı bu rezil. Efendi gibi susup oturayım mı rezil mi edeyim 7 düvele şimdi arayıp bas bas küfür mü edeyim ben ne yapayım
Bence hiiic bir şey yapmayın. Sadece onun size yaptığı gibi her yerden engelleyin. Nasıl bir insan böyle tam bir ruh hastası. Allah'a şükür edin bence kurtuldunuz ondan.

Şu an en büyük isteğin peşimde köpek olsun pişman olsun olur zamanla kapında köpek olsa bile umrunda olmaz geçici bi süreç yaşıyosun ayrılık sonrası be düşüncen çok normal ama hata edip barışır evlenirsen o psikolojiyi hiç toparlayamazsın kalıcı sıkıntıların olur belli ki adam sana iyi gelmeyecek. Şimdiki ruh haline çok aldanma geçicek hepsi
Daha yeni 3 aylık bir ayrılık yaşamıştık. Hastanelik olacak kadar kötü oldum tam alıştım dedim geri geldi ama asla özür dilemedi yeni fark ediyorum.

Bence hazır engellemisken hattı ve gerekirse evinizi değiştirin kurtulun bu manyaktan. Böylesine küfür etseniz, icinizdekileri dokseniz de "yaran var ki gocunuyorsun" olur adı. Böylesinin birinden evimi tasiyarak kurtuldum. Saydıklarinizin bin kat fazlası şeyler yapıyordu. Daha yaşım küçük sayılırdı seviyor da yapıyor, yapısı öyle, evlenip aynı evin içine girince kiskanmayacak her şey düzelecek diye diye 6 senemi heba ettim, ne salaklık yarabbim. 😂 Sevgiliydik neyse ki iş ailelere sıçramadan bitti. Ne hakaretler küfürler yedim, gelir evimi dağıtir ne haltlar karıştırıyorsun diye sonra ayaklarıma kapanmalar ozurler yalvarmalar. Periyodik olarak aynı seyleri yaşıyordum. En son sana güvenip de karım yapamam diyordu ki okulla ev dışında bir arkadasimla bile görüşmezdim problem çıkmasın diye. Sonra hemen evlenmemiz lazım diye kavga cikariyordu. Makyaj yapmam problem, bakkala sigara almaya gitmem bile problem. Bir gün teyzemin evinde olduğumu bile bile 'arıyorum aç telefonu kenara koy teyzenin sesini duyacağım inanmıyorum" dediğinde bu iş bitti diyebildim 🤣 sonrasında haftada bir evi basma, yalvarma, yeminler, ağlamalar başladı. 3 ay sonra evimi taşıyıp hattımı degistirip kurtulabildim. Annemi arayıp taciz etti bir dönem de bana hakaretler, suçlamalar sonrasında nolur bizi gorusturun demeler. Kararlı olduğumu görünce vazgeçti de ucuz atlattım.
O yüzden sakın geri adım atmayın. Böylesi değişmiyor, katlanarak artıyor. Ruh hastası olduklarının farkında bile olmadıkları için kendilerini haklı sanıyorlar ve öyle manipüle ediyorlar ki insan da düzelmesi gerekenin kendisi olduğunu sanıyor. Hırsınız yerini şükretmeye bıraksın. Ben 7 sene oldu evlenmiş olsak neler olurdu düşünüp düşünüp şükrediyorum hala😎😎
Yemin ederim o kadar tanıdık geliyor ki anlatılan her şey. Ama bizdeki fark asla özür dileme, yalvarma yakarma falan yok. Sürekli ben lütfedip yanındayım havaları, asla ama asla benim için önemli değilsin olmasan da olur şeklinde konuşmalar. Asla bir gönül alma çabası olmadı şimdiye kadar o yüzden rahatım galiba dönmeyeceğine eminim. Yeğenim ameliyat oldu, neden babanla gitmiyorsun da sen tek gidiyorsun gezmeye gidiyorsun değil mi yeğenin senin umrunda mı hastanede erkek çok sonra eniştenin kardeşi de gelir kendini gösterirsin lafları.
2 gün önce çok kötü küfür de ettim aşağıladım, dalga geçtim bana ima ettiklerinin 10 katını kendisine yazdım. Irz düşmanıısın sen her kuzenine, her akrabana, evli barklı herkese öyle bakıyorsun demek ki dedim. Gururuna dokundu sonunda şükür

Back
X