Bence hazır engellemisken hattı ve gerekirse evinizi değiştirin kurtulun bu manyaktan. Böylesine küfür etseniz, icinizdekileri dokseniz de "yaran var ki gocunuyorsun" olur adı. Böylesinin birinden evimi tasiyarak kurtuldum. Saydıklarinizin bin kat fazlası şeyler yapıyordu. Daha yaşım küçük sayılırdı seviyor da yapıyor, yapısı öyle, evlenip aynı evin içine girince kiskanmayacak her şey düzelecek diye diye 6 senemi heba ettim, ne salaklık yarabbim.

Sevgiliydik neyse ki iş ailelere sıçramadan bitti. Ne hakaretler küfürler yedim, gelir evimi dağıtir ne haltlar karıştırıyorsun diye sonra ayaklarıma kapanmalar ozurler yalvarmalar. Periyodik olarak aynı seyleri yaşıyordum. En son sana güvenip de karım yapamam diyordu ki okulla ev dışında bir arkadasimla bile görüşmezdim problem çıkmasın diye. Sonra hemen evlenmemiz lazım diye kavga cikariyordu. Makyaj yapmam problem, bakkala sigara almaya gitmem bile problem. Bir gün teyzemin evinde olduğumu bile bile 'arıyorum aç telefonu kenara koy teyzenin sesini duyacağım inanmıyorum" dediğinde bu iş bitti diyebildim

sonrasında haftada bir evi basma, yalvarma, yeminler, ağlamalar başladı. 3 ay sonra evimi taşıyıp hattımı degistirip kurtulabildim. Annemi arayıp taciz etti bir dönem de bana hakaretler, suçlamalar sonrasında nolur bizi gorusturun demeler. Kararlı olduğumu görünce vazgeçti de ucuz atlattım.
O yüzden sakın geri adım atmayın. Böylesi değişmiyor, katlanarak artıyor. Ruh hastası olduklarının farkında bile olmadıkları için kendilerini haklı sanıyorlar ve öyle manipüle ediyorlar ki insan da düzelmesi gerekenin kendisi olduğunu sanıyor. Hırsınız yerini şükretmeye bıraksın. Ben 7 sene oldu evlenmiş olsak neler olurdu düşünüp düşünüp şükrediyorum hala