Ruh hastası ''eski nişanlı''

Kadın düşmanı yani ? Peki siz neden bu kadar taviz verdiniz. Meslektaşmışız hem de şimdi fark ettim.
kadın sadece onun için kul köle olacak, asla bir hediyesini, özel bir jestini görmedim. Aşırı üzerime düştüğü zamanlar da oldu belki de onlara tutundum bu şekilde olabiliyor belki düzelir diye. Ama kısa süreli oynayabiliyormuş

Az da olsa görmüştüm ama bile bile lades deyip vazgeçmedim sonrasında bin pişman etti zaten boşandım
Her şeye rağmen ayrılık süreçleri beni çok ama çok yordu her çektiğime rağmen. Çok geçmiş olsun size de keşke herkes böylesini rezil rüsva etse de kimsenin canını yakamasalar

Her şeye rağmen ayrılık süreçleri beni çok ama çok yordu her çektiğime rağmen. Çok geçmiş olsun size de keşke herkes böylesini rezil rüsva etse de kimsenin canını yakamasalar
Keske ama ailesinin adam edemediğini bizler edemiyoruz ne yazık ki
Boşanmaktansa nisan atmak inanın çok çok hafif bir süreç

Bir ara dışarıda yemek için simit aldık, banka oturduk diğer tarafta da lise çocukları var. Bayağı eğleniyorlardı ben de ne güzel dedim o zamanlar geldi aklıma gülümsedim. Ağlatana kadar zehir etti bana o günü. Hiçbir görüşmemiz olaysız geçmedi

Keske ama ailesinin adam edemediğini bizler edemiyoruz ne yazık ki
Boşanmaktansa nisan atmak inanın çok çok hafif bir süreç
Ailesini hiç sormayın zaten lütfen. Oğulları ne yapsa doğru 3 erkek kardeşler, kendi en büyükleri inanılmaz pohpohlanmış inanamazsınız tapıyorlar ailecek kendisine. Allahtan çok uzak bir mesafe vardı aramızda ama 500 km öteden anladım bu adam neden öyle oldu

Neden sizi suclasinlar ki
Tamam kiskanc olabilir ama çevremde hic erkek kalmadigi halde hic tanimadigim erkeklerle yakistirip beni namussuz ilan ediyordu derseniz kimse size laf edemez
Bir genc kizin namusuna laf söylemek bizim toplumda hos karsilanmaz, siz alttan aldıkça o daha cok cirkeflesir cevrenize karsi da sizi suclar. Ben olsam onunla.iletisimi keserdim ama ortak tanıdıklara, aileme ve onun ailesine ne kadar kötü niyetli bir insan oldugunu söylerdim. Hatta oğlunuza köle bile olsa yaranamazdi o derece sorunlu bir evlat yetistirmissiniz derdim kayin aileye, şayet bir daha rahatsız ederse de kendisini hakaret ve namusuma laf uzatmaktan savcılığa sikayet ederim derdim. Gerisini onlar düşünsün bu kadar ezdirmeyin kendinizi kimseye karsi.

kalkıp o da erkeklerle fingirdiyordu diyecek, bir de yaşadığım yerde gerçekten iğrenç bir tabir ama erkek gitmez kadın kuyruk sallamadan diye bir zihniyet var. Hele ailesini hiç söylemiyorum uzaktan uzaktan o baskı hep vardı gönlünü hoş tut sanırsınız padişah oğlu

İyi ki bir boşluğunuza gelip evlenmemişsiniz ömrünüzden daha çok gün çalabilirdi

İyi ki bir boşluğunuza gelip evlenmemişsiniz ömrünüzden daha çok gün çalabilirdi
Böyle bir ömür düşünemiyorum zaten şimdiden yaşadıklarım dengemi bozdu dengesiz tavırlarım çok. Sürekli eleştiri bekliyorum insanlardan, onay almadan tuvalete gidemez oldum

Sorana söyle, bilsinler beyfendinin ne mal olduğunu. Sen söylemezsen o da kendince anlatacak herkese çünkü.

Hiçbişey söylemeyin en ufak kelimenize takar başınız ağrır. bu sefer diyecek sen onun yüzünden beni bırakıyosun... Ayrılmadan önce anlaşamadığınızı ona kanıtlamanız lazımki kabullensin. ama kavga etmekten soğukkanlı. muhabbet etmeyin yavaş yavaş ayrılın.

Buraya yazmadan akılsızlık ettim çok yazdım çok üstüne gittim, allahtan dönmedi takmadı hiç

Bence gittiğine sevinin. Hiiiiç bulaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…