Ruh hastası ''eski nişanlı''

Kızma ama ben senin barışacağına cok eminim...Narsist kurbanıydım zamanında.Narsist kurbanı boyle hararetli şekilde kendine yapılanları anlatıyorsa daha o ilişkiyi bitirmemiştir, mutlaka geri doner...Ne zaman ki lafını etmeyi bırakır, lanet olsun der soranlara bile anmayın der işte o zaman kurtuşmuştur ama sen o aşamada değilsin...Daha çoook üzüleceksin

Kesinlikle öyle oldu çünkü şimdiye kadar en basit günlük sebeplerden bile şikayet etsem konu mutlaka birine bakışıma, birinden hoşlanmama geldi asla bir konuda sesim çıkmadı ki son zamanlarda ama insan kaldıramıyor bir noktadan sonra. Delirmiş gibiydim bugün. Korkunç bir ruh hali beni bırakma, Allah belanı versin,neden böyle yapıyorsun yine Allah belanı versin ve kapanış

Siz böyle diyince gerçekten o kadar kötü durumdayım mı diyorum yaşananlar korkunç farkındayım ama burdan da dönmeyeceksem artık nasıl yaşayacağım bilmiyorum, kendimi kaybediyorum yavaş yavaş

İnanın değmez bu sayfayı kapatın. Daha evlenmeden bunları yapan, siz evlendikten sonra sana neler yapmaz?

İnanın değmez bu sayfayı kapatın. Daha evlenmeden bunları yapan, siz evlendikten sonra sana neler yapmaz?
Şimdiden daha rahat hareket edemez galiba beni suçlayabileceklerinin bir sınırı yok. Her şeyi hak görüyor kendine öyle devam edeceğini sanıyordu.

Bi hayır falan yapın böyle bir beladan kurtulduğunuza şükredin.

Siz böyle diyince gerçekten o kadar kötü durumdayım mı diyorum yaşananlar korkunç farkındayım ama burdan da dönmeyeceksem artık nasıl yaşayacağım bilmiyorum, kendimi kaybediyorum yavaş yavaş

Uzak dur, uzak durdukça düşün yaptıklarını, bisüre sonra objektif bakmaya başlayıp soğuyacaksın zaten..

Bir insanın bir bağımlılıktan kurtulması 21 günmüş. 21 gün atlattın mı gerisi gelir :)

Kesinlikle tedaviye ihtiyacı var. Olmadık şeyler bu kadar kendinden eminlik ve artık namussuzlukla itham ediyor ve insanın sinirini bozuyor bir süre sonra insan kendini kanıtlamaya çalışıyor sürekli
4 koca yıl kolay olmayabilir özleyebilirsiniz ama oda bundan besleniyor zaten nasilsa beni birakamaz diye dusunuyor elinden geldigi kadar da sizi eziyor hadsizllik yapiyor en ağırı da namusunuza laf etmesi degilmi ? böyle dusunen bi adama kendinjzi kanitlayamazsiniz savrulup durursunuz . Okumuş eğitimli.birisiniz.

Biliyorum kendinizi kötü hissediyorsunuz ama böyle bir manyagin sizi kendisinin engellemiş olmasına şükredip kurtuldugunuza sevinin bence. Şimdiye kadar olan olmuş. Insan ilişki devam ederken düzelir umuduyla devam edebiliyor. Ah vah etmenin anlamı yok. Evlenmemiş olduğunuza sukredin.

Okumuş eğitimliyim ama nelere sustum bilseniz lanet edersiniz malesef. Namusuma laf etmesi son birkaç haftadır rutin günlük konuşmamız zaten. İnsan isterki hayatındaki kişi iyi giyinsin etsin çorap alsam onun için mi aldın. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın benden uzakta

Sakinleşip biraz olsun kafamı toparlayabilirsem o kadar bile sürmez inşallah

Her ayrılık sonrası kendisi pohpohlandığı için, bu kez muhatap olmayınca sudan çıkmış balığa dönecektir. Dönmesi sürmez size bence. Siz asla dönmeyin..

Ben yapamayacaktım belki de iyi ki o yaptı diyorum zaten inşallah da bulaşmaz bir daha

Her ayrılık sonrası kendisi pohpohlandığı için, bu kez muhatap olmayınca sudan çıkmış balığa dönecektir. Dönmesi sürmez size bence. Siz asla dönmeyin..
Bugün çok yazdım ettim bir süre götürür galiba onu daha. Yazıklar olsun bana da adamın yaptığını yapamadım haftalardır resmen döv söv ama kal demişim adama ben vermişim bu yüzü.

Emin olun ruh hastası. Onun hasta olduğunu kabul ederseniz kendinizi affetmeniz ve iyileştirmeniz daha kolay olur.

Insallah kurtulabilirsiniz bu adamdan .siz kendinizi cok sevin değer verin kimsenin bu mumameleyi yapmasina izin vermeyin yeter güzellikler sonra gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…