Ruh hastası görümce!!!

Artık onları unut herşeye sen bir çizgi çek canım dalgaya al o sana ters yaptıkça boşver hayat takmaya değmiyor sen iyi davran eşine konuşma bakalım ne olacak ben öyle yaptım sonuç aldım

Tabiki herkes ruhen zor zamanlar geçirir.Bunu ben yaşıyorum ve zor zamanlar geçiren insanları da çok iyi anlıyorum.Herkes birbiriyle anlaşamayabilir doğal olanı budur zaten.Farklı fikirler de olabiliriz hatta tartışabiliriz ama kusura bakmayın kimsenin kimseye asla hakaret etmeye hakkı yok.İnsanlar zor zamanlar geçiriyor diye bize ağzına geleni sayamaz.Kimsenin böyle bir hakkı olduğunu düşünmüyorum.Görümcemin sorunları dediğiniz gibi beni ilgilendirmiyor.Kendi hayatı kendi yaşadıkları ama eşimin asla mesafe koyamaması ve ne olursa olsun onları hep haklı bulması beni çok yıpratıyor.Sürekli bizle olmak istiyorlar.Her an her yere beraber gidelim hep beraber olalım istiyorlar.Yani inanın bütün samimiyetimle söylüyorum eşimin yakasını bırakmıyorlar.

Yaptıklarının özrünü diledi mi?
Zor durumda olabilir, hasta olabilir, psikolojisi bozuk olabilir ama nihayetinde aklı yerinde diye düşünüyorum?
Artık bu meselede iş işten geçmiş.
Ayda 1 katlanılabilir.

Beni o kadar iyi anladın ki..İşte bu dengeyi kuramıyor kesinlikle.Ve ben çok çaresiz hissediyorum..Yorgun ve tükenmiş hissediyorum kendimi.Oysa ki ne hayallerle evlenmiştim..

Benim görümce de her şeye karışan bir tip idi öyle hakaret küfür yok ama eşimin bana aldığı şeylere bile karsrd iade ettirdiği şeyler bile olmstr ama zamanla noldu tatlı bir dil kullanrk eşimi kendi tarafma çektim ve ona da mesaj atmistim biz senin kocanla arana grymyz sen bu kadar burnunu sokuyon die ama kendilerini bitim kadar sevmem saygı duyarm yaş olrk büyük çok nadir görüşüyorum eşim onun ne mal oldgnda anladı çok şükür böyle insanlara kafa yormyn direk içinizden geleni sylyn anne baba hadi bi nebze önemlidir benim için saygım da sonsuzdur ama görümce kayın dıdısı ebesi umrumda olmaz madem kötü olnmk istmylrsa kardes hanmym sevip saysn saygı duysun bende gerekeni yaparım canımı yakann canı yanar valla kusura bakmsnlr

eşiniz işinden memnun değil, ablası da ona iş arıyor ve bu yüzden ruh hastası öyle mi..
başka sorum yok...

Aklı gayet yerinde..Üniversite mezunu bir kadın..Ama en ufak bir sinirlenmesinde etmediği hakaret kalmıyor çıldırıyor bağırıyor çağırıyor.Bunu tek bana değil tartıştığı herkese yapıyor ve bunu öfke kontrolsüzlüğüm var deyip üstünü kapatıyor.Yani bunun için hiç bir adım atmıyor.Ne bir tedavi ne başka bişey.32 yaşında 1 senede 10 iş değiştiriyor.Çünkü girdiği bütün işlerde kavga ederek ayrılıyor.Ve bu kadın şuan işinden çık ben sana iş bulucam diyor düşünebiliyor musunuz?en önce kendi hayatını bir düzene koy

Yahu derse desin
Eşiniz kardeşini de biliyor, işini de, işsizliği de.
Siz müdahale etmezseniz işten çıkar mı sizce?

Ona ne ya senin kocann işinden koca da yanlış. Anlama ama ailece imiş baya zor olur böyleböyleleri dediğim dediktir

Beni o kadar iyi anladın ki..İşte bu dengeyi kuramıyor kesinlikle.Ve ben çok çaresiz hissediyorum..Yorgun ve tükenmiş hissediyorum kendimi.Oysa ki ne hayallerle evlenmiştim..
seni çok iyi anlıyorum inan aynı yollardan bende geçtim canım.. ama allahtan eşim dengeyi kurabildi gerektiği yerde hakkımı savundu.. ezdirmedi kimseye ezdirmezde.. kimse şimdi laf diyemiyor bana
haa hala düşkün ama ne yapayım onada katlanıyorum mecburen.. senin durumunda olsam inanın ben katlanamaz iyice sogurdum ki hala an geliyor soguyorum..
çocuk olduktan sonra bu düşkünlüğünü birazdaha dizginledi
sana tecrübelerime dayanaraktan tek diyebileceğim eşinin düşkünlüğü değişmez fakat bu şekilde olmasını değiştirebilirsin senin elinde aslında sağlam bir rest çeksen ne yapar mesela ? eğer böyle devam ederse
eşinden cok sogursun tek çözüm yolu bu malesef.

Eşinize ya ben ya ailen diyeceksiniz..
Evliliği terazideki dengeyi koruyamazsa kaybeden erkekler olur...

o ilk tartışmada sana ağza alınmayacak laflat söylemiş ya, ha orada eşi tavrını koymadıysa daha da koymaz. anca çekersin böyle. duyma görme.

Eşinize ya ben ya ailen diyeceksiniz..
Evliliği terazideki dengeyi koruyamazsa kaybeden erkekler olur...
aynen bende katılıyorum sizin durumunuzun başka çözümü yok bu kabul edilebilir birşey değil
düşkün olması ayrı bir mevzu
ama dengeyi kuramaması cok başka ! sizin eşiniz düşkünlükten ziyade dengeyi kuramamış

o ilk tartışmada sana ağza alınmayacak laflat söylemiş ya, ha orada eşi tavrını koymadıysa daha da koymaz. anca çekersin böyle. duyma görme.
yahu madem ailene düşkünsün tamam da bari dengeyi kur bu erkekleri anlamak cok zor kadınlar bu yüzden soguyor işte. maffediyorlar hayatlarımızı.

Bu adamlar dengeyi kuramıyorlarsa bir zahmet evlenmesinler..
Kadınların dünyasını karartmaya hakları yok..

ya görmeyip duymayacaksın ya da resti çekeceksin
ben artık düşkünlüğünü görmüyorum cok fazla kafama takmıyorumm mesela benim istediğim zamanlarda gidiyoruz haftada 1 kere.. onun harici oda gitmez.. hergün arar konuşur banane konuşsun..
evime asla müdahale ettirmem .. kimseye laf söylettirmem.. onlarda cok sık gelmezler.. bir ara elimi verip kolumu kaptırmştm hemen geri çektim kendimi
ama konu sahibinin düştüğü konumda olsam herşeyi göze alır rest çekerdim

Bu soruyu sormaktan korkuyorum..Cevabını tahmin edebiliyorum çünkü..Ama bu çok zor bir karar gerçekten..Çok çaresiz bir durum..Mideme kramplar giriyor üzüntüden..

Zor bir durum elbette,aile içindeki bu durumlarda en çok maalesef kadınlar sıkıntı çekiyor..
Alın karşınıza konuşun,açıkca tehdit edin yok ailem dersede ben olsam kapının önüne koyar hayatımdan çıkarırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…