Ruh hastası görümce!!!

Problem tamamen eşinizde ana kuzusu profilinden çıkmadığı sürece .
Bi erkek ekleniyorsa evini de dengeyide bilmesi lazım
Bu yaştan sonra büyüyüp eğitecek de değilsiniz ama en azınsan düşüncelerinizi saklamayın
Şimdi burda bide hemen boşan derler siz pes etmeyin.

Ne şanslısın eşin aradaki dengeyi kurabilmiş..İki tarafında gönlü olmuş..Çok tartıştım çok konuştum aldım karşıma konuştum olmadı bağırdım çağırdım olmadı tatlı dille yaklaştım olmadı..Elimde iki seçenek kaldı ya bu durumu kabullenmek ki bu benim için çok yıpratıcı yada ayrılmak bu da çok üzücü

her yaptıklarına kılıf uydurması klasik türk kocası olduğunu gösteriyor aslında, bunu denge kurmak için yapıyorlar ama beceremiyor
yakasını bırakmıyor derken eşin böyle hissetmiyor demekki
çözüm önerisine gelince belki zaman... evliliğin ilk yıllarında artık ailesi olduğunu önceliklerinin başka olması gerektiğini idrak edemiyorlar
ayda bir az görüşüyormuşsunuz aslında, buna sevinmeli misin bilmiyorum da yani haftada 2,3 kez gitmeye zorlayan kocalar da var
aslında bazı durumların sorumlusu da görümcen değil eşin, abla ben işimi değiştirmek istemiyorum lütfen bana iş arama diyebilir, bu bi saygısızlık değil..
bilmiyorum ama tahmin ediyorum eşin eğer işinden sızlanıyorsa, bu kötü durumdan onu kurtarmak için iş bulmayı kendine iş edinmiş olabilir, bunu çözecek olan eşin, sen görümceye ne desen olmaz yani

canm eşini al karşına tekrar konuş bu sefer biteceğini hissettir bakalım ne yapacak.. kimse ailesinden kopamaz silemez öyle birşeyi istemeye hakkın zaten yok lakin madem öyle aradaki dengeyi kursun söyle kocana ! bunuda kuramıyorsa ne denir yani.. sen arada böyle heba olup gidersin yazık değil mi sana ?
aslında istese kurabilir demek ki işine gelmiyor ugraşmak istemiyor..
katlanabilecekmisin sahi bu duruma ?

Öfke kontrolü olmayan insanlar özel ilgi alanım
İtinayla küfür eden ağızlarını kulaklarına kadar yırtarım
Kusura bakma ama kocanda da adamlık yok, karısına küfür ettiren adamı adamdan saymam, bunun bir gerekçesi olamaz

yerinde olsam o görümceyi güzel bir yolarım sonra ne olacaksa olsun.

Kuzum ailesiyle niye mesafe koysun ? Sen koyarmisin?ona boyle soylersen olmaz ,kavga cikar, inan sevimli durmuyor bu sekilde soyleyince,sen ablasiyla konus bence ,meselais degisikliginin su donemde ne kadar riskli oldugunu ayni bize yazdigin gibi anlat,oda sanirim kardeşinin isinden memnun olmadigini bildigi icin yapiyordur ama sen anlat kuzum detayli dusunememis belliki esinede anlatirken yumusacik anlat mesela bize verdigin ornek gayet makul mantikli o sekilde anlat ,

Konus basliginizda soylemissiniz zaten ruh hastaligi var. Yasadiklari onu hircin uyumsuz kontrolsuz bir insan haline getirmis. Tedavi olmuyorsa ne yapsaniz duzelmez. Esinizin bazi gercekleri gormesi gerek bence gormuyorsa da bosverin gorumce kisisi icin evliliginiz yipratmamalisiniz. Gorumceye afedersiniz ama kaba tabiriyle agzinin payini iyice verin belki biraz ise yarar. Kufur hakaret var cunku

Ben ayda bir gidiyorum evlerine.Telefonla bayram seyran haricinde asla aramıyorum.Bazen eşim davet ediyor onları geldiklerinde de hiç bir saygısızlığım olmuyor onlara ama eşimin yakasını bırakmıyorlar.

benim mesafeden kastım az görüşmek değil eşinin ailesine tavrını koyması yönünde idi. daha sert olmalısın..

Helal olsun +1

ben aileme hiç bağlı değilimdir olanda benden uzak dursun cidden sadece eşle değil aileylede evleniyosun görümce hepmi evde o yokken gidin gelince kalkın bilemedim

Valla sinirliydim tam üstüne bunu okudum. Hepsini bir torbaya koyup ateşin üstüne atasın. Sürüne sürüne ölümlerini izleyesin diyecem psikolojimden şüphe edeceksiniz. O kadar sinirliyim ki şuan işkenceden bahsetsem yeridir. Topunun belasını versin

Görümce eşi olmayınca size sarmış en kısa zamanda evlendirmek gerek ona ne hangi işte eşin çalışacağı zamanında ailesi gmrümceyi çok pış pışlamış
Elin oğlu çekmez işte

Evlenene kadar üst baş hatta donuna kadar abartmıyorum annesi ve kız kızdeşi alan bir adama rastladım.Eşimle mağazaya kadar bile gitmiyorlarmış alıp getirip giydiriyorlarmış resmen.Hediyeden bahsetmiyorum eşim söyledi hep onlar alırmış.Market pazar alışverişini hiç bilmezdi eşim birkeresinde yeşillik al dedim gitti sararmış şeyler getirdi.Kivialmıştı taş gibi bir haftanın sonunda yiyebiliyoruz şükür yavaş yavaş olacak :)Evlendik tek çöplerini görmedim.Çünkü ben bile karışmıyorum eşime istediğini beğenir alır.

Görümce eşi olmayınca size sarmış en kısa zamanda evlendirmek gerek ona ne hangi işte eşin çalışacağı zamanında ailesi gmrümceyi çok pış pışlamış
Elin oğlu çekmez işte
Basimda adam olsun copten olsun mantigindaki geri kafalilardansinz sanirim yani hayatta evlenmek ve uremekten baska bir seyi basaramayangiller. Sizden kaldi mi sahi

Ben mi actim konuyu dedim. Sirf bosanmis diye herkese saldirabilen gorumce modeli... Ama esin fark edecek ve firsat vermeyecek...
Hicbir seyin arkasina saklanmasinlar. O kocasindan ayrilmissa ben ufacik yasimda anami babami topraga verdim ama niyeyse kimseye saldirmiyorum...

Normali bu olabilir mi acaba...

Bu soruyu sormaktan korkuyorum..Cevabını tahmin edebiliyorum çünkü..Ama bu çok zor bir karar gerçekten..Çok çaresiz bir durum..Mideme kramplar giriyor üzüntüden..
eşin seni kaybetmekten korkmuyor mu?
neden?
seni sevmiyor mu, umursamıyor mu?
eğer bu soruların hepsinin cevabı evetse, bu evlilik neden devam etsin ki?

eğer rest çeker ve ona seni kaybedeceği hissini verirsen biraz toparlanacaktır.

eğer her şeye susar, hatır gönül diye diye sineye çekersen böyle tokat manyağı olursun.
eşin dahil, kimse seni kaale almaz, saygı duymaz.

görümcen hastaysa gitsin tedavi olsun diyeceksin. o 1 derse 1, 5 derse 5 diyeceksin.
aptal mı dedi, senden başkası değil diyeceksin.

Amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…