Ne şanslısın eşin aradaki dengeyi kurabilmiş..İki tarafında gönlü olmuş..Çok tartıştım çok konuştum aldım karşıma konuştum olmadı bağırdım çağırdım olmadı tatlı dille yaklaştım olmadı..Elimde iki seçenek kaldı ya bu durumu kabullenmek ki bu benim için çok yıpratıcı yada ayrılmak bu da çok üzücüseni çok iyi anlıyorum inan aynı yollardan bende geçtim canım.. ama allahtan eşim dengeyi kurabildi gerektiği yerde hakkımı savundu.. ezdirmedi kimseye ezdirmezde.. kimse şimdi laf diyemiyor bana
haa hala düşkün ama ne yapayım onada katlanıyorum mecburen.. senin durumunda olsam inanın ben katlanamaz iyice sogurdum ki hala an geliyor soguyorum..
çocuk olduktan sonra bu düşkünlüğünü birazdaha dizginledi
sana tecrübelerime dayanaraktan tek diyebileceğim eşinin düşkünlüğü değişmez fakat bu şekilde olmasını değiştirebilirsin senin elinde aslında sağlam bir rest çeksen ne yapar mesela ? eğer böyle devam ederse
eşinden cok sogursun tek çözüm yolu bu malesef.
Arkadaşlar merhabalar;
Yaklaşık 2,5 yıllık evliyim.32 yaşında bir görümcem var.Evliliğimin ilk gününden beri kendisiyle hiç anlaşamıyoruz.İnanılmaz bir öfke kontrolsüzlüğü var kendisinin.Mesela bir tartışmamızda bana öyle hakaretler etmişti ki inanın söylesem ağzını açık kalır.Eşim ve aileside onla alakalı her problemde bunu kullanıyorlar öfke kontrolsüzlüğü varmış.Eşinden boşanmış psikolojisi bozukmuş felan filan.Eşim ailesene resmen tapan bir erkek.Onlara asla ama asla hayır diyemeyen asla kıramayan sürekli onlarla olmak isteyen her zaman görüşmek isteyen bi eş..Onların tek bir hatasını kabul etmez sürekli her yaptıklarına bir kılıf bulur.Bu gibi sorunlardan dolayı bazen eşimle aram açılıyor.
Mesela daha bir kaç gün önce olan bir olayı anlatmak istiyorum size.Eşim evlendiğimizde mesleğini değiştirdi.Yani farklı bir sektörde çalışıyor şuan.Şuan ki işinden pek memnun değil ama çok büyük sorunlarda yaşamıyor açıkçası işle alakalı.Ama görümcem sürekli eşime iş arıyor sürekli iş değiştirmesi için baskı yapıyor.Bu işsizlik oranının çook yüksek olduğu günümüzde pat diye işten çıkmak çok büyük bir risk.Yani arkadaşlar yemin ederim kendi halimize bırakmıyorlar bizi.Sürekli bir şekilde dahil olmak istiyorlar.Mesafe koymaktan sürekli tartışmaktan çok yoruldum.Eşimi seviyorum ama böyle giderse hiç istemediğim ayrılık gibi şeyler olacak.Oda asla mesafe koyamıyor ailesine.Lütfen bana bir akıl verin.
canm eşini al karşına tekrar konuş bu sefer biteceğini hissettir bakalım ne yapacak.. kimse ailesinden kopamaz silemez öyle birşeyi istemeye hakkın zaten yok lakin madem öyle aradaki dengeyi kursun söyle kocana ! bunuda kuramıyorsa ne denir yani.. sen arada böyle heba olup gidersin yazık değil mi sana ?Ne şanslısın eşin aradaki dengeyi kurabilmiş..İki tarafında gönlü olmuş..Çok tartıştım çok konuştum aldım karşıma konuştum olmadı bağırdım çağırdım olmadı tatlı dille yaklaştım olmadı..Elimde iki seçenek kaldı ya bu durumu kabullenmek ki bu benim için çok yıpratıcı yada ayrılmak bu da çok üzücü
Asla mesafe koyamıyor.Ne olursa olsun onları haklı görüyor her hatalarına ablasının bana ettiği küfürlere hakaretlere bile bir kılıf uyduruyolar öfke kontrolsüzlüğü var sire ve bu durum artık beni çok çok yıprattı
yerinde olsam o görümceyi güzel bir yolarım sonra ne olacaksa olsun.Arkadaşlar merhabalar;
Yaklaşık 2,5 yıllık evliyim.32 yaşında bir görümcem var.Evliliğimin ilk gününden beri kendisiyle hiç anlaşamıyoruz.İnanılmaz bir öfke kontrolsüzlüğü var kendisinin.Mesela bir tartışmamızda bana öyle hakaretler etmişti ki inanın söylesem ağzını açık kalır.Eşim ve aileside onla alakalı her problemde bunu kullanıyorlar öfke kontrolsüzlüğü varmış.Eşinden boşanmış psikolojisi bozukmuş felan filan.Eşim ailesene resmen tapan bir erkek.Onlara asla ama asla hayır diyemeyen asla kıramayan sürekli onlarla olmak isteyen her zaman görüşmek isteyen bi eş..Onların tek bir hatasını kabul etmez sürekli her yaptıklarına bir kılıf bulur.Bu gibi sorunlardan dolayı bazen eşimle aram açılıyor.
Mesela daha bir kaç gün önce olan bir olayı anlatmak istiyorum size.Eşim evlendiğimizde mesleğini değiştirdi.Yani farklı bir sektörde çalışıyor şuan.Şuan ki işinden pek memnun değil ama çok büyük sorunlarda yaşamıyor açıkçası işle alakalı.Ama görümcem sürekli eşime iş arıyor sürekli iş değiştirmesi için baskı yapıyor.Bu işsizlik oranının çook yüksek olduğu günümüzde pat diye işten çıkmak çok büyük bir risk.Yani arkadaşlar yemin ederim kendi halimize bırakmıyorlar bizi.Sürekli bir şekilde dahil olmak istiyorlar.Mesafe koymaktan sürekli tartışmaktan çok yoruldum.Eşimi seviyorum ama böyle giderse hiç istemediğim ayrılık gibi şeyler olacak.Oda asla mesafe koyamıyor ailesine.Lütfen bana bir akıl verin.
Ben ayda bir gidiyorum evlerine.Telefonla bayram seyran haricinde asla aramıyorum.Bazen eşim davet ediyor onları geldiklerinde de hiç bir saygısızlığım olmuyor onlara ama eşimin yakasını bırakmıyorlar.
Helal olsun +1Öfke kontrolü olmayan insanlar özel ilgi alanım
İtinayla küfür eden ağızlarını kulaklarına kadar yırtarım
Kusura bakma ama kocanda da adamlık yok, karısına küfür ettiren adamı adamdan saymam, bunun bir gerekçesi olamaz
Basimda adam olsun copten olsun mantigindaki geri kafalilardansinz sanirim yani hayatta evlenmek ve uremekten baska bir seyi basaramayangiller. Sizden kaldi mi sahiGörümce eşi olmayınca size sarmış en kısa zamanda evlendirmek gerek ona ne hangi işte eşin çalışacağı zamanında ailesi gmrümceyi çok pış pışlamış
Elin oğlu çekmez işte
eşin seni kaybetmekten korkmuyor mu?Bu soruyu sormaktan korkuyorum..Cevabını tahmin edebiliyorum çünkü..Ama bu çok zor bir karar gerçekten..Çok çaresiz bir durum..Mideme kramplar giriyor üzüntüden..
Amin....Valla sinirliydim tam üstüne bunu okudum. Hepsini bir torbaya koyup ateşin üstüne atasın. Sürüne sürüne ölümlerini izleyesin diyecem psikolojimden şüphe edeceksiniz. O kadar sinirliyim ki şuan işkenceden bahsetsem yeridir. Topunun belasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?