Ruh hastası görümce!!!

Başınız sağolsun

Bu sorularını iki üç defa okudum..Durdum düşündüm..Mantığım devam ettirme diyor ama duygularıma gem vuramıyorum..Üzülüyorum hüzünleniyorum yaşadığımız güzel günleri de düşnüyorum.Gerçekten çok zor bir karar..

İşte eşim bunu demiyor.Onlara hayır bu benim hayatım benim geleceğim benim kararlarım diyemiyor.Sanki mecburmuş gibi onların ağzından çıkan her şeyi yapmak istiyor.Hala evli olduğunu idraak edemedi.2,5 yıl oldu nerdeyse daha ne kadar zaman geçmesi gerek onuda bilmiyorum..Düzeleceğini bilsem beklerim.Am ya düzelmezse..Ya hep böyle devam ederse..

katlanmak çok zor çok yıprandım mücadele etmek çok yorucu bu durumlarla.Mutlu olmak için evlendim.Benimde annem babam kardeşlerim var ne karışırlar ne tek kelime ederler.Neden hep erkek aileler böyle oluyor.Ne bu yarış hali anlayamıyorum

Eeeh yeter lan diyip cinnet geçirirdim herhalde!
Hastaysa hasta sanane çekmek zorunda mısın? Gitsin tedavi olsun.
Pardon da bir psikolog olarak davranış bozukluklarını böyle "öfke kontrolü" gibi laflarla kapatmaya çalışanlara hastayım. Öfke kontrolsüzlüğü demek ağzına geleni saymak değildir çok daha fazlasıdır. Görümce iyi bulmuş kılıfı valla.
Hele o adamı nasıl çekiyosun buz gibi soğumuyo musun sana bunları savundukça?
Madem o kadar seviyodu evlenmeseymiş de oturup kardeşinin öfkesini çekseymiş. Valla sinirlendim.

Yazan herkese tek tek teşekkürederim.Bazen insan en yakınında olan insana bile derdini anlatamaz,paylaşamaz.Bu platform iyi ki var.İşin içinden çıkamadım farklı görüşlere ihtiyaç duyuyor insan bazen..Yüzyıllardır gelen bu erkek tarafı sorunları gelin kaynana görümce sorunları ne yazık ki bu çağda bile hiç azalmadan devam ediyor.Ve gerçekten yıpranan kadın oluyor.Bunu bir kez daha anladım.Onlar bir yarışı kazanmış gibi..Ama kadın gece yastığına ağlayarak uyuyor..

Tabiki soğuyorum nefret ediyorum bazen..Böyle olduğunu bilseydim asla ama asla evlenmezdim.Ama insan anlayamıyor gerçekten yada bazı şeylere gözlerini kapatıyor.Evlendikten sonra bambaşka kişilikler ortaya dökülüyor.Ama bu evlilik öyle meret bişey ki kapıyı çekip çıkamıyorsun..Ortada dayak aldatma veya şiddet olmadığı için mücadele etmek istiyorsun..İşte bazen de tak ediyor insanın canına..Sabrın taşıyor..Off çok zor bir durum..

malesef öyle bi tehlike de var

Mücadele edeceksin etmelisin de. Siz bir yemin ettiniz söz verdiniz birbirinize. Ama bir evliliği yıpratan sadece aldatma ve şiddet değil görüyorsun işte. Mücadele diyoruz da peki ya bu mücadele hep tek yönlüyse? Bu sözü sadece kadınlar mı veriyor evlenirken? Tamam sabredelim, konuşalım, alttan alalım, bekleyelim, sert çıkalım, tatlılıkla halledelim... Eee bizim duygularımız bizim gururumuz bu evliliklerin neresinde? Eşin ne yapıyor senin için bu durumlarda nerde durması gerektiğinin farkında mı bir söz verdiğinin farkında mı? Mücadeleni bunları bilerek vermelisin bence.

Boşanma nedeni göremedim

Ya yazacağım sey görümceyle gelinle ilgili değil..falan yerine FELAN yazanlara ifrit oluyorum..tüylerim ıslak yün kazağı ellemiş gibi resmen..

Ay ne demek görümcem yüzünden ayrılcam! kusura bakma seni tanımıyorum kırıcı bişey de asla demek istemem ama aklını başına topla, silkelen kendine gel. Eğer eşini seviyosan 3. kişiler yüzünden sakın ama sakın bence aranızı açmayın derim ben, bir kardeş arkadaş tavsiyesi gibi düşün. Yorum yapma he he de geç işte. Salla onu kendi kendine öfke problemleriyle uğraşsın

Sen tavrını koy. Eşinde saysın seni, birde ailesinin eteğinin altından çıksın. Saygı görmediğin bir evliliği yürütme. Ömrünün sonuna kadar görümceyle mücadele edecek gücün olmaz, hasta olursun dert sahibi olursun.

Bir daha böyle bir durum yaşarsan şikayetçi olacağını söylersin. Nemünasebet hakaret etti buna bile kılıf buldular. Siz canınızı sokakta mı buldunuz, kaç yaşına gelmişsiniz hayatınızın son bir kaç yılında hayatınıza dolaylı olarak giren bir kişinin hakaretlerini duymak için mi?

Canım bende aynını yaşıyorum evlenmeden önce sürekli şikayet ederdi şimdi ayrılamıyor toz kondurmuyor bizi alt üst ettiler hayattan soğudum değişmiyorlar

Benim kızkardeşim tam 4 görümce ile uğraştı 13 yıl

Sizin görümce onların yanında melek kalır

Son 2 yıldır görüşmüyor
Netice eşi değişmedi hâlâ ana kuzusu aile lafına bakar, barıştırmak için uğraşır ailesi ile kızkardeşim asla barışmak istemiyor ki çok haklı

Bu erkekler evlenince niye aile delisi oluyor anlamiyorum.bekarken yuzlerine bakmazlar evlenince bi gun ayri kalmazlar.madem bu kadar sevgi pitircigi olacaklar evlenmesinler.eş aileleri de illaki herseyin icinde olacak
Cok cok haklısınız bıktım bende bu durumdan bana deger Verme aileme ver diye nede bi kocam var benimde

Baslik uymamis bence burda ruh hastasi gorumceden cok aile hastasi es var.

yalnız farkındaysan bu evlilik seni hastalık sahibi yapıyor.
biliyorsun duvarı nem, insanı gam yıkar derler.

değer mi onlar için sağlığından olmaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…