Ruh hastası görümce!!!

sabretmek yanlışı körükler.
susmak kabul etmektir.
bundan sonra susma. görümcen sana hakaret ettiğinde, eşinizle ilgili ortak kararlarınıza karışırsa cevabını ver.
herkese yerini öğret.
bak görümcene daha çok bağırdıkça kıymeti de artmış. sen sustukça kıymetini bilen yok.

bir evlilik sadece şiddet, aldatma yoksa sürmez. evlilik huzur vermeli, mutlu etmeli.

tedavi olacak o zaman
yanlış anlaşılmasın bu devrin bahanesi "psikolojim bozuk"
insanlar en ufak şeyde bunun ardına saklanıyorlar
gerçekten hasta olanları tenzih ediyorum

Bende görümcem olicam ins soru yasamayiz gerci ben karışmam kimseye bana bulasmadi surece

O zaman eşinize 'ben gelmek istemiyorum.. karşı taraf bana konuşmaya başlandığında beni savunacaksın.. yok yere kimseden laf duymak istemiyorum.. ben babamın evinde böyle sözler duymadım alışkın değilim.kimseyi idare etmek zorunda değilim..ben gitmek istemiyorum gittikçe senin ailenden soğuyorum.. biraz ayrı kalmam lazım..' diyeceksin.. sakin sakin konuşmaya çabalayın.. tartışmaya girmeyin..uzarsa oda değiştirin..

Basimda adam olsun copten olsun mantigindaki geri kafalilardansinz sanirim yani hayatta evlenmek ve uremekten baska bir seyi basaramayangiller. Sizden kaldi mi sahi
aynen derdi olsun başkalarıyla uğraşmasın yalnız tek başına evin bir köşesinde gebermesin yaşlandığında mantık bu bende

Bir görümce görmeyeyim ömrümce vakası daha.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
Benim evliliğimin bitme noktasına gelmesinde payları büyük.
Yaptıklarını asla unutamadım, içime sindiremedim.
Bende 2 taneydi bu böceklerden.
Yok sayın.
Erkeklerin çoğu malesef eşiniz gibi.
Özellikle evlendikten sonra bi aileci oluyorlar ki hiç sormayın.
Tavrınızı çok net koyun.
Bakın mesafe koyun demiyorum. GÖRÜŞMEYİN.
Net.
Hayatınızdan çıkarın huzurunuz için.

Bu tamamıyla eşin ile alakalı . Eşin mesafeli olmadıktan sonra böyle uzar da uzar. O tepkiyi mesafeyi eşin yapacak . O yüz veriyorsa yapacak bir şey yok.. Ben de görümcemle mesafeliyim yanyana geldikçe anca sonrası aramam sormam bir şey olacak anca . İş değiştirmesinden ona ne mesela bi kaç kez söylese abisi yüz bulamaz. Eşiniz ile halletmeniz lazım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…