Ruh hastasi kardeşim vol. 2

yorumunuz için tesekkur ederim.Allah razi olsun.demekki bu durumda yalniz değilim.ayni durumları yasiyoruz.

yorumunuz için tesekkur ederim.Allah razi olsun.demekki bu durumda yalniz değilim.ayni durumları yasiyoruz.
Rica ederim canim... iş annede bitiyor zamaninda erkek cocuk diye benim annem coook simartti simdi basedemiyor... annelerin hatalari bence cocuklarin bu durumda olmasi...bizim gibi cook insan var cevremde )

Ne bicim insanlarsiniz ya suna bak sayfalardir kadinla dalga gecip duruyosunuz insallah aynilari başiniza gelir de o zaman gorursunuz
Kadinin yazdiklarini da kardesinin ettigi hakaretleri annesine ettigi beddualari okumuyosunuz da gelmiş gecen konusunun ustunden yorum yapiyosunuz
Kimse buraya sizin agziniza laf vermek icin isitip isitip onune koyun diye konu açmiyo
Valla sinirlerim tepeme firladi ya

Ben bebeğime bakmak için ücretsiz izindeyim.

Benim kardeşim de yemek temizlik pek karışmaz ve hep kızarım ona annemi yoruyor diye. Annem zaman zaman 3-4 günlüğüne bana geliyor ya da ben haftasonları ailemin yanına gidiyorum.
Annem bana geldiyse evde erkek kardeşim ve babam yemek temizlik gibi zorlanacakları durumlarla karşılaşmasınlar diye 200lira civarı para gönderirim. Gerektiğinde yemek söylerler çünkü benim yüzümden düzenleri bozuluyor. Annemi de muhakkak gezdiririm.
Ben gittiysem de yine pazar masrafı kadar 100lira gibi bir para veririm.
Bebeğime ücretsiz izinde ben bakıyorum sizinki daha farklı. Ailenizin konforunu da düşünmelisiniz. Kardeşiniz çok kötü biri olsa da bunu bebeğinize bakan anneniz için yapmalısınız. Böylece onun da aklı oğlunda kalmaz.

Ben gecmis konulariniza soyle bir baktim da herkes ayri bir alem anneniz sizi sezeryan gunu birakip gider, kardes kufurbaz ve anneyi etkisi altina almis, koca parasi odendi diye klimasiz araba ile tatile goturur, bal almaz falan, siz 3 aylik bebeyi 3 gun memesiz birakmak istersiniz. Simdide annenize cocugu baktirmak istiyorsunuz. Gercekten acaip geldi bana...ara yorumlari okumadim ama kv bakamaz mi cocuga?

Çoğu kişi önceki konuyla birleştirip yorum yapıyor. Anne-kardeş sorunlu ve arkadaş ona rağmen 3aylık bebeğini annesine bırakıp 1hafta tatile gitti/gitmek için eşiyle kavga etti. Eşi tatile gidilecekse arabada klima olmasa da bebekle gidilecek dedi. Belki o da bebek için iyi bir seçenek değil ama 3aylık bebeği sorunlu olduğun anne-kardeş ikilemine bırakıp gitmek kadar değil.
Israrla bebeği annesine bırakmak istiyor arkadaş özetle.

Anne sapik degil manyak degil sadece kardesler arasi dengeyi kuramiyor, bebege gelecek bi zarar yok ortada

Anne sapik degil manyak degil sadece kardesler arasi dengeyi kuramiyor, bebege gelecek bi zarar yok ortada
Konu sahibi annesinden karaktersiz, ruh hastası diye bahsediyor. Bu durumda annesine bırakması ve baktirmak istemesi biraz abes değil mi ?
Ayrıca memnun değilse annesinin davranışlarından tutar bi bakıcı olur biter.

İşte denge kuramıyorsa onu zorda bırakıp tatile gitmek niye? Siz 3aylık bebek ne kadarcık ne ihtiyaçları var farkındasınız değil mi? Anneniz sizin tatil ihtiyacınızdan dolayı kardeşinizle tartışacak olsa hoş birşey mi bu? Ben anneyi düşünüyorum korumaya çalışıyorum zaten. Farklı birşey söylemiyoruz ama siz daha farklı bakıyorsunuz.

Konu sahibi annesinden karaktersiz, ruh hastası diye bahsediyor. Bu durumda annesine bırakması ve baktirmak istemesi biraz abes değil mi ?
Ayrıca memnun değilse annesinin davranışlarından tutar bi bakıcı olur biter.
Annesine ruh hastasi dememiş
Hakli olabilirsiniz de konu bu mu?
Ben konuya gelen kardeşi koruyan yorumlardan bahsediuorum
Kadin benim kardesim ruh hastasi diyor annemle telefonda konusurken arkadan bana kufurler savuruyor anneme benle konustu diye öl diyor hakaret ediyor diyor burda yorumlarda kimmis ruh hastasi yok sen soylesin sen boylesin deniyor

Ben kardesi korumuyorum. Sonucta o da evladi kadinin elbette arkasini toparlamak isteyecektir. Iyi ya da kötü herkesin evladı sonuçta. Toruna bakacağım diye kadın evladından mi vazgeçecek ?
Konu sahibi de bu durumdan rahatsızsa tutacak bir bakıcı kimsenin kafası ağrımayacak. Ayrıca eşim bebekle de evle de hiç ilgilenmiyor yazmış. Anneye bu kadar yuklenmek yerine biraz da eşine yüklenmeli.

Doğum sonrası herkes en büyük desteği annesinden bekliyor. Bu konuda kesinlikle haklısınız. Sadece onun da oğlu en kötü insan olsa da o da onun hala bebeği. Kötü diye sadece sizle ilgilenmesini beklemeyin. Anneniz bu Arada kalmalar nedeniyle bebeğinize bakamaz diye düşünüyorum. Çünkü işe gittiğiniz geldiğiniz saat belli. Alternatif bakacak biri yok. Annenizin işi çıkabilir. Bu durumda yarım günden tam güne geçince bakıcı bulsanız iyi olur. Madem zor durumdasınız yarım gün dönemini annenizle atlatmaya çalışın.

Benim kardeşim de futbolcu değil keyfi olarak spor yapıyor. Kardeşim ilk mesajda yazdığım gibi çoğu şeyi yapabiliyorken bile anneme ihtiyaç duyuyor.

Sanırım önceki mesajlarımı okumadınız yaşadığım şehirde sadece Kv dem var. Annem oğlum daha 16 günlükken İstanbul a gitmek zorunda kaldı ve ben tek başıma kaldım .Ama bunun için ne kardeşimi ne de annemi suçlamadım. Herkesin kendine göre sorumlulukları var çünkü .

Anneniz hakkında böyle konuşurken bir zahmet çocuğunuza baktırmayın. Ya kendiniz bakın yada bulun bakıcı istediğiniz şekilde baksın.
Anneanne oldu diye evladını unutacak hali yok,kardeşiniz de onun evladı yani,tabiki ihtiyacı varsa gidecek.
Sizin bebeginize bakması normal ama kardeşinizle ilgilenmek istemesi mi anormal? Dünya sizin ve bebeğinizin etrafinda dönmüyor bunun farkına varın önce.
Ayrıca annenize üzüleceğinize,emek veriyor çocuğuma bakıyor sağolsun diyeceğinize ettiğiniz laflar çok çirkin kusura bakmayın.

allah razi olsun sayfalarca bende bundan bahsediyorum.ama anlamak istememekte ısrar ediyorlar.

ücretsiz izin hakkım sıkıntılı.bakiciyi hap diye bulamam

calisiyor maalesef evet oglu icin bıraktı beni hastanede.ve gittiginde de ertesi gun gelicem demedi.baştan söyler insan hala kirginim o konuda

benim annem ısrarla bakmak istedi o zamanlar yolda sicaktan yorulmasin diye.

yakinda kardeşim melek diye kanat da takarsınız.

evet herkes işine geldiğini görüyor illa hasta olmasi icin hastanelik vaka mi olmali.evdekileri ruhen bunaltanlar sayilmiyor mu.annem babamla hiç huzurlu bir evlilik yasamadi.dayak yoktu belki ama hep gerginlik vardi bunu da hep ben sahit oldum.kardesim olmadı.ben olduğum için fazla etkilenmedi belki tek olsa tamam dicem.fakat o anne baba gerilimini 22 sene ben degil de yaşamış gibi davraniyor.

S
calisiyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…