ruh hastası mı yoksa iyi bir oyuncu mu

Ilkbahar38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
2.302
1.935
133
Nasul başlanır bilmiyorum bu konuya hayatımda ilk defa böyle bir şeye şahit oldum.

Düşününki biri var 3 çocuk annesi daha önceden pek normal değildi yalan söylemeler hep kendisini ezik gösterme çabası bunlar vardi zaten. Sorumsuz bir anneydi evde yemek pişirmezdi çalışmazdı hep kendisiyle uğraşırdı.

Bu kişi birden ağlamaya başladı yere çöktü sesleri tuhaf çıktı günlerdir zaten kendisiyle konuşuyormuş. Telefonlarının dinlendiğini düşünüyormuş. Laptop ile konuşuyor televizyonun ayarını değişdiriyor mesela sesini kapatıyor sonra geri açıyor ondan sonra bak kapatiyorlar diyor. Ondan sonra mektupları çıkarıyor bak burada bu isim farklı yazılmış diyor benim banka hesabımı çaldılar benden para çektiler diyor.
Meğersem kendisi yaptı bu alısverişi biz kontrol etdik ama inkar ediyor tutarsız şeyler diyor.
Saçını okşuyor bir yere oturup ağlıyor bağrıyor ondan sonra masaya oturuyor telefonunu dinliyorlar diyor çocuğunun telefonu alıp bütün resimleri mesajları siliyor dinleyenler olduğu için (güya). Telefonda oğlunu ariyor ondan sonra sesin gelmiyor diyor telefonunu kendisi kapatıyor sonrada telefonumu kapatdılar diyor.
Yürüyüşü ağız yüz şekli gerçekten normal değildi.
Ambulans çağırdık birden değişti konuşması duruşu birden farklı oldu normalleşti. Doktor dediki biz birşey yapamayız kendisi piskiyatrise gitmesi lazım dedi zorla götüremeyiz dediler.

Böyle birşey daha önce yaşayan varmı? Piskiyatrise gitmesi için nasıl ikna edebiliriz? Daa önce intihar etmek için ilaç da kullanmış 10 sene önce

Buradan bunları okuyunca çok abartılı gelmiyordur ama canlı olarak durum çok feciydi sorularınız olursa cevapıyabilirim

Son düzenleme:
Allah yardımcısı olsun.Normal olmadığı ortada.Ailesi yok mu annesi eşi ? Bir de neden itfaiye orayı anlayamadım.

Eşinden ayrıldı annesi babasi yok vefat etdiler yani. Erkek kardesi var birde cocukları. İtfaiyeyi çağırdık cünkü kendisinden geçmişti neyapacağımızı bilemedik.

Kim bu kadın. Eğer gerçekten hastaysa ruh ve sinir hastalıklarına yatırmanız gerekir. Yarın birgün sana ve çocuklarına zarar verir. Şizofren olup çocuğunu öldüren anneler biliyorum. Ve onlar şizofren olduğu için ceza ne almıyolar olan ölene oluyo. Bu işler istekle mistekle olmaz arkadaşım adam gibi paşa paşa hastaneye gitsin olmuyosa bu kadını evine falan alma ciddi zarar verir sana ve ailene

Itfaiyeyi neden cagirdiniz ?

Ne yapacağımızı bilemedik tansyonunu felan ölçtüler hepsi bormal çıktı. Daha doğrusu biz almanyada yaşıyoruz itfaiyemi deniyor bilmiyorum hastaneyi aradık doktor geldi yani ben itfaiye dedim belki yalnışdır

Kim bu kadın. Eğer gerçekten hastaysa ruh ve sinir hastalıklarına yatırmanız gerekir. Yarın birgün sana ve çocuklarına zarar verir. Şizofren olup çocuğunu öldüren anneler biliyorum. Ve onlar şizofren olduğu için ceza ne almıyolar olan ölene oluyo. Bu işler istekle mistekle olmaz arkadaşım adam gibi paşa paşa hastaneye gitsin olmuyosa bu kadını evine falan alma ciddi zarar verir sana ve ailene

Bu kişi eşimin annesi eşimin kardeşlerini orada bırakmak istemedim çocuklarin piskolojisi bozuluyor

Tatlım eşinin kardeşleri yerine kendi çocuklarını düşün azıcık. Bırak kadına başka çocukları baksın belki onlar haklarından gelirde hastaneye yatırırlar

İyide ikna olmuyorki. Napsaydım çocukları orada bırakıp kafayı mi yesinler üçü beraber. İcim rahat etmezki

Bu dediklerin tamda onu anlatıyor
Kişilik bölünmesi yaşıyor o zaman,genelde 2 kişiliğinde birbirlerinden haberi olmuyor. İkisi de çok zıt karakter oluyorlar. Biri melek gibiyken biri şeytan gibi. Ya da biri deliyken biri çok akıllı olabiliyor. Ama bunu ispatlamanız çok çok zor. Çünkü sadece kendileri kontrol edebiliyorlar açık yakalamak için 7/24 yanında olmanız gerekiyor. Ne bileyim gizli kamerayla falan izlenmesi gerekiyor evinin.

Kişilik bölünmesi yaşıyor o zaman,genelde 2 kişiliğinde birbirlerinden haberi olmuyor. İkisi de çok zıt karakter oluyorlar. Biri melek gibiyken biri şeytan gibi. Ya da biri deliyken biri çok akıllı olabiliyor. Ama bunu ispatlamanız çok çok zor. Çünkü sadece kendileri kontrol edebiliyorlar açık yakalamak için 7/24 yanında olmanız gerekiyor. Ne bileyim gizli kamerayla falan izlenmesi gerekiyor evinin.

Daha önce yani tanıdığımdan beri normal hali de pek normal değildi. Hep sürekli eskileri anlatır herşeyi tekrarlıyor. Kendisi uçak sattığını iddia ediyor hindistanda hastane yaptırdığını söylüyor yani tutarsız şeyler söylüyor

Back
X