Ruh hastası Üst komşu

Gelincik0634

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
18
8
86
41
Merhaba herkese uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum ama içimi dökmek çok istiyorum şöyle başlayayım benim ruh hastası bir üst komşum var maalesef ben kimle küssem onla kanka olur kendisinin 2 yaşlarında bir çocuğu var benimde bir çocuğum var bu arada biz kesinlikle çocuğunun yaptığı sesler için kendisine bir şikayette bulunmadık şu zamana kadar matkap vs sesleri olursa uyardık neymiş biz duvara vuruyormuşuz onun eviymiş istediği gibi hareket edermiş gibi çok çirkin bir mesaj atmış bana bende hiç tarzım olmamasına rağmen kapısına Çıktım bir güzel kavga ettim asla laftan anlamayan normal bir kişi değil kendi kafasında nedendir bilmem bana takmış tam bir deli bu arada benim de kendi evim burayı zaten konum itibariyle beğenmiyoruz ama borcumuz devam ediyor şuan çıkamıyoruz da çok gerildim

Özür dilerim ama ben komşuya telefon numarası vermenin mantığını anlamıyorum, sizin küs olduklarınızla arkadaş olması da sorun değil bence, siz küstünüz diye o da konuşmayacak mı?
Diğer meselelerinizi detaylı anlatmadığınız için mesaj atıp kavga edecek kadar büyük bir şey mi anlayamadım ama ikinizde kavga etmeden orta yolu bulabilirdiniz bence, en azından anlattığınız haliyle ortada büyük bir sorun yok gibi görünüyor.

Merhaba herkese uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum ama içimi dökmek çok istiyorum şöyle başlayayım benim ruh hastası bir üst komşum var maalesef ben kimle küssem onla kanka olur kendisinin 2 yaşlarında bir çocuğu var benimde bir çocuğum var bu arada biz kesinlikle çocuğunun yaptığı sesler için kendisine bir şikayette bulunmadık şu zamana kadar matkap vs sesleri olursa uyardık neymiş biz duvara vuruyormuşuz onun eviymiş istediği gibi hareket edermiş gibi çok çirkin bir mesaj atmış bana bende hiç tarzım olmamasına rağmen kapısına Çıktım bir güzel kavga ettim asla laftan anlamayan normal bir kişi değil kendi kafasında nedendir bilmem bana takmış tam bir deli bu arada benim de kendi evim burayı zaten konum itibariyle beğenmiyoruz ama borcumuz devam ediyor şuan çıkamıyoruz da çok gerildim
Yetişkin insanların küsmesini ve çevresindeki insanlardan aynı tavrı beklemesini çok mantıksız buluyorum. Komşunuzun kimlerle samimi olup olmadığı sizi ilgilendirmez.

Duvara vurmanız hiç hoş olmamış, hiç değilse arayıp güzelce uyarsaydınız. Böylesi daha makul olurdu.

Yaaa😍 uzaktan eğitim olmasaydı bana da öğrencilerimin en çok şikayet ettiği konu buydu . Özledim valla . Bazen kız kavgasında haklı taraf hangisi onu bile seçemezdim 😂 öyle destekli senaryo yazarlardı ki . Öğrencilerimi özlediiiimmmm😔
Konunuza gelince herkesin yaşadığı şeyler ve çözümü kafaya takmamakta .

Matkap gece yarısı yada pazar öğleden önce çalıştırılmadıysa uyaramazsınız tabi,siz kusurs bakmayacaksınız. Matkap sesinden emin olun en az sizin kadar rahatsız oluyordur komşunuzda. Buradan bakınca nedense herkesle sorun yaşayıp küsen siz,herkesle anlaşan kişi komşunuz ve bundan rahatsızlık duyan yine sizsiniz gibi görünüyor.

Anlattıklarınız kadarıyla sorun biraz sizden kaynaklanıyor gibi geldi. Kiminle küssem derken kaç kişi ile küs olabilirsiniz ki! 2 yaşında bir çocuğu olan insanın sizi takip edip, sizinle küs olanları tespit edip arkadaşlık kurması çok mantıklı gelmedi.

Back
X