Ruh-u Revan

Görmedim valla çok merak ediyorum. Görmek için umutsuza gideyim bi kahve içmeye dicem ama kahve yapacak mutfak yok. Tam bir çıkmaz
Misafirleri yenge ağırlıyormus zaten.
Yengeyle oturur sohbet edersiniz. Umutsuzun vekaletiyle malları nasıl catir catir yiyeceklerini falan konusursunuz.

Insaat asamasindayken sadece
ben 3. sınıfta annemin tayini köye çıkmıştı öğretmenler odasın da kalıyorduk haftaiçi.banyo da yoktu sadece wc vardı.mutfakta yoktu bir köşede buzdolabı ve ocak vardı sadece.cumadan şehirdeki evimize gidip pazar akşamı dönüyorduk.7 8 ay böyle yaşadık valla.heidi gibi çok güzel anılarımda oldu o köyde

Misafirleri yenge ağırlıyormus zaten.
Yengeyle oturur sohbet edersiniz. Umutsuzun vekaletiyle malları nasıl catir catir yiyeceklerini falan konusursunuz.
Ama amacına uygun olmaz ki, yengenin mutfağı var. Benim mutfaksız ev görmem lazım

Umutsuz haklısın kardeşim. Ben de 2015ten beri kimseyle doğru düzgün sevgili olmadım. Benim de senin gibi uzun bir liste var hoşlandığım çocuklar listesi azıcık görüştüğüm ama olmayan olamayan çocuklar listesi. 2015teki sevgilimle de arada whatsapltan yazisıyoruz arada görüşüyoruz çok iyi bi çocuk arkadaşız sevgilisi de var çok güzel iyi huylu bir kız çok mutlular Allah mesut etsin. Kendisi bana da arada moralimi bozmamami, elbette kaderin bana da guleceğini söylüyor. Diğer arkadaşlarım da diyor ki bu kadar erkek delisi olma. Bunu diyen arkadaşlarım da toplasan 3 ay boşta kalmamislardir. Erkek arkadaşın varken tabi ki erkek delisi olmazsın. Bizi en iyi biz anlarız umutsuz. Bunların kocaları var ne bilsin gamsizlar.

bu sene bitmeden tüm kadınlara istedikleri gibi sevgili diliyorummmmm.toksik adamlar uzak dursunnlarrr onlar cısss cıssss

Bugün ikinci konu sanırım. Beynimiz yarım kalan durumları tamamlamak ve sonuca ulaşmak ister. Olumlu yada olumsuz. Bu yüzden o kişileri, hisleri, olaylari tekrar tekrar yaşarız. Dünyada hersey sonuca ulaşmadığı için hepimiz bunu yaşarız.

Peki siz ne yapacaksınız?
Boşuna zaman geçiyor, hiç gelmeyecek biri için. Herkes hayatını yaşıyor. O da evlenmiş yada ilişkilerde bulunmuştur. Siz Neden kafanızın içinde bunu yaşamak zorundasınız?

Dizi filmlerdeki gibi romantik hayaller, romantik karşılaşmalar, romantik sarılmalar bekliyorsanız, genelde hayal dünyasında oluyor. Gerçek dünyada çok çok çok istisna olur, ki istisnalar kaideyi bozmaz.

bu sene bitmeden tüm kadınlara istedikleri gibi sevgili diliyorummmmm.toksik adamlar uzak dursunnlarrr onlar cısss cıssss
Siparis verebiliyorsak 1,90 ve ustu, yaşı yaşıma uygun, yakisiklilik sart degil eli yuzu duzgun normal olsun yeter, tercihen dovmeli, yine tercihen sıska degil, hayvansever ozellikle kopek sever-bu sart, kedi kopek alerjisi olmayan, kiskanc olmayan, eglenceli, tercihen latin dansi seven bir bey olursa cok sevinirim ahshs meslek tercihim de oncelikle cerrahi branslar olmak uzere herhangi bir doktor. Mümkünse tek çocuk olsun, anne babasi uzak sehirde olsun

Tesekkurler.

Aaa, ne denir buna merak ettim
Benim de 6 yıldır aklımda, kalbimde tek bir kişi var. Ama saplantı değil çünkü birlikteyiz 6 yıldır sdfgs. Uzun yıllar birini unutmamanın, hâlâ seviyor olmanın saplantı olmadığı tek durum hâlâ birlikte olmaktır bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…