- 20 Haziran 2016
- 5.514
- 9.812
- 198
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Adam dörtdörtlük, ona kıyamıyorum. Yoksa aile tam umutsuza layıkOha. Harika bir aday.
Adam dörtdörtlük, ona kıyamıyorum. Yoksa aile tam umutsuza layık
Öyle aile faktörü varken illa pırtlıcak bir yerden boşver.Adam dörtdörtlük, ona kıyamıyorum. Yoksa aile tam umutsuza layık
Kardeşim yeni nişanlandı. Şansına küsBen de vereyim o zaman:
- boy onemli degil
- yas onemli degil
- eli yuzu duzgun olabilir ama at hirsizi gibi de gorunse duruma gore degerlendirebilirim cok muhim degil bazi at hirsizi kilikli tipler karizmatik olabiliyor
- meslek onemli degil benzer sektorden olursa iyi olur ama cok da onemli degil
- bosanmis bosanmamis olmasi onemli degil
- kedileri sevse iyi olur tabi ama kedilerimiz kardesimde kaliyor ben beraber yasamiyorum zaten o yuzden onemli degil
- kardesi olsa da olur olmasa da olur onemli degil
- dovme yuzunu gozunu kaplamiyorsa korkunclu dovme degilse onemli degil
- eglenceli olsun ama olmasa da onemli degil ben kendim de eglenirim sorun degil
- siska olmasa tabi ki daha iyi ama olsa da duruma gore degisir tek basina onemli bir kriterim degil
- latin dansi severse bu benim icin onemli degil gidip oynayabilir. baska dans severse de o kadar onemli degil, folklor filan da yapabilir, dedigim gibi, cok da onemli degil.
Evrene bu kriterlerimi siraladim hadi bakalim insallah bu kadar secicilikle biraz zorlanabilirim ama bakicaz belli mi olur mucizelere inanirim.
Bence ayarlamalısın. aileye kabus gibi çöker umutsuzAdam dörtdörtlük, ona kıyamıyorum. Yoksa aile tam umutsuza layık
Sonra gelsin konular:
- Esimin sinir bozucu kuzeni (o kendini biliyor!!!)
- Esimin kuzeni bana laf mi carpti
- Esimin kuzeninin acimasiz yorumlari
- Esimin kuzeni vahset team diye bi takim kurmus benimle ugrasiyorlar nasil engellerim
- Kendi mutsuzlugu yuzunden bana laf carptiran esimin kuzeni (siz de kendisini taniyorsunuz)
- Esimin kuzenini KKda kibledim kendisini gercek hayatta nasil kiblerim
Buna hazirsan yap bir hayir isi.
Merhaba canlarim, beni ozlediniz mi?? Ben de uzun suredir yoktum bu sirada nelerle ugrastim bilseniz...
Bildiginiz gibi esim dort dortluk bir insan ama bir kuzeni var ki sanirim beni cekemiyor ve artik canima tak etti...
Cekemeyen anten taksin diyorum kendisi kaybeder diyorum ama kizlar sinek kucuk ama mide bulandirir misali davranislarina uyuz oluyorum uyuz!!!
Her neyse canlarim burada esimin kuzenini tanimayan yoktur...
Isim verip ifsa etmek istemiyorum.
Kendisi mutsuz hayatini burada yorum yazarak vahset team kurup ona buna satasarak telafi etmeye calisan bir insan... Sadece aciyorum ve guluyorum kendisine.
Hah. Hah. Hah.
Gecen gene bize kahve icmeye geldi normalde gelmez ama esim cagirmis!!
Neden cagiriyorsun yani hayret bisey.
Neyse bisey demedim konusmadim telefonumla ilgilendim.
Bana diyor ki ordan umutsuz kiz hala mutfagi yaptirmadiniz mi. Insan bir kahve servis eder. Dedim ki pardon da sana ne. Bizim duzenimiz bu hanimlar haksiz miyim?
Takti bu mutfak meselesine kac senedir.
Neymis kahve icecekmis.
Kahve icmek istiyorsan soyliim yengeme getirsin. Hayret bisey yani. Ben kendisinin beni kiskandigini dusunuyorum. Bunun kuzeniyle de evlendigime evlenecegime pisman oldum dicem ama yok ya iyi ki evlenmisim aslinda. Ama bu kuzene ne yapsam da bir ders versem?
Siz ne dusunursunuz canlarim?
kısaca nefes alsın yeter yaniBen de vereyim o zaman:
- boy onemli degil
- yas onemli degil
- eli yuzu duzgun olabilir ama at hirsizi gibi de gorunse duruma gore degerlendirebilirim cok muhim degil bazi at hirsizi kilikli tipler karizmatik olabiliyor
- kedileri sevse iyi olur tabi ama kedilerimiz kardesimde kaliyor ben beraber yasamiyorum zaten o yuzden onemli degil
- eglenceli olsun ama olmasa da onemli degil ben kendim de eglenirim sorun degil
- siska olmasa tabi ki daha iyi ama olsa da duruma gore degisir tek basina onemli bir kriterim degil
- latin dansi severse bu benim icin onemli degil gidip oynayabilir. baska dans severse de o kadar onemli degil, folklor filan da yapabilir, dedigim gibi, cok da onemli degil.
Evrene bu kriterlerimi siraladim hadi bakalim insallah bu kadar secicilikle biraz zorlanabilirim ama bakicaz belli mi olur mucizelere inanirim.
Haksızsınız. Bir mutfak yıllardır yapılmaz mı? Evinize gelen misafire siz böyle mi davranıyorsunuz. Hem aracı olmuş koca bulmanızı sağlamış hem de kıza bir kahveyi çok görmüşsünüzMerhaba canlarim, beni ozlediniz mi?? Ben de uzun suredir yoktum bu sirada nelerle ugrastim bilseniz...
Bildiginiz gibi esim dort dortluk bir insan ama bir kuzeni var ki sanirim beni cekemiyor ve artik canima tak etti. Cekemeyen anten taksin diyorum kendisi kaybeder diyorum ama kizlar sinek kucuk ama mide bulandirir misali davranislarina uyuz oluyorum uyuz!!! Her neyse canlarim burada esimin kuzenini tanimayan yoktur. Isim verip ifsa etmek istemiyorum. Kendisi mutsuz hayatini burada yorum yazarak vahset team kurup ona buna satasarak telafi etmeye calisan bir insan... Sadece aciyorum ve guluyorum kendisine. Hah. Hah. Hah.
Gecen gene bize kahve icmeye geldi normalde gelmez ama esim cagirmis!!Neden cagiriyorsun yani hayret bisey. Neyse bisey demedim konusmadim telefonumla ilgilendim. Bana diyor ki ordan umutsuz kiz hala mutfagi yaptirmadiniz mi. Insan bir kahve servis eder. Dedim ki pardon da sana ne. Bizim duzenimiz bu hanimlar haksiz miyim? Takti bu mutfak meselesine kac senedir. Neymis kahve icecekmis. Kahve icmek istiyorsan soyliim yengeme getirsin. Hayret bisey yani. Ben kendisinin beni kiskandigini dusunuyorum. Bunun kuzeniyle de evlendigime evlenecegime pisman oldum dicem ama yok ya iyi ki evlenmisim aslinda. Ama bu kuzene ne yapsam da bir ders versem? Siz ne dusunursunuz canlarim?
Haksızsınız. Bir mutfak yıllardır yapılmaz mı? Evinize gelen misafire siz böyle mi davranıyorsunuz. Hem aracı olmuş koca bulmanızı sağlamış hem de kıza bir kahveyi çok görmüşsünüz
Yengenizle hala birlik mi anneniz. Yoksa kocanız da iç güveysi mi. İnanamıyorum. Siz gerçekten çok fenasınızHayir anlamiyorsunuz bilmediginiz seyler var kendisi yengemle de bir oluyor gecen esimin ailesine ziyarete gittik annem ve yengem de geldi bu kuzen olacak fesat insan yengemi gorunce direkt bosan bence dedi ailemize fitne sokmak degil de nedir bu yaptigi annem de sok oldu.
Yengenizle hala birlik mi anneniz. Yoksa kocanız da iç güveysi mi. İnanamıyorum. Siz gerçekten çok fenasınız
Esimi birlik oturmaya zor ikna ettim ama cazibeme no diyemedi sonunda zor oldu ama oldu. Bu kuzen de esime "aranizi yaptigima yapacagima pisman oldum oglum sen kafayi mi yedin mutfaksiz eve tasinilir mi ben seni umutsuzla ayri eve cikin yenge de azicik kafa dinlesin diye umutsuzla bas goz ettim sen gidip ic guveysi mi oldun" diye kizdi dedigim gibi tam bir mikser.
Ahwhsh tek önemli olan erkek olmasi galibaBen de vereyim o zaman:
- boy onemli degil
- yas onemli degil
Ahwhsh tek önemli olan erkek olmasi galiba
Acaba 1,5 sene sonra ben de mi bu kriterlerde olacagim
Aslinda bence seninkiler de asla oyle cok sert kriterler degil gayet makul istekler ama hepsi bir arada olmasi biraz sorun olabilir gibi geldi cunku sert olmasa da boyle biraz spesifik kriterler mesela 190 dovmeli siska olmayan eglenceli latin dans seven cerrah hani koskoca Istanbul'da bence boyle biri belki 1 tane vardir atiyorum adi da Mahmuttur ama ben sana bisey soyliim Mahmut da kesin gaydir yani benim kadersizligimde ben hep bu turden vakalarla karsilasiyorum ama negatiflik yaymayayim evrenden kotuyu cagirmayayaim belki de senin Mahmut gay olmayabilir.
Ahwhsh tek önemli olan erkek olmasi galiba
Acaba 1,5 sene sonra ben de mi bu kriterlerde olacagim
Sonra gelsin konular:
- Esimin sinir bozucu kuzeni (o kendini biliyor!!!)
- Esimin kuzeni bana laf mi carpti
- Esimin kuzeninin acimasiz yorumlari
- Esimin kuzeni vahset team diye bi takim kurmus benimle ugrasiyorlar nasil engellerim
- Kendi mutsuzlugu yuzunden bana laf carptiran esimin kuzeni (siz de kendisini taniyorsunuz)
- Esimin kuzenini KKda kibledim kendisini gercek hayatta nasil kiblerim
Buna hazirsan yap bir hayir isi.
Oha bunlar çok iyiMerhaba canlarim, beni ozlediniz mi?? Ben de uzun suredir yoktum bu sirada nelerle ugrastim bilseniz...
Bildiginiz gibi esim dort dortluk bir insan ama bir kuzeni var ki sanirim beni cekemiyor ve artik canima tak etti...
Cekemeyen anten taksin diyorum kendisi kaybeder diyorum ama kizlar sinek kucuk ama mide bulandirir misali davranislarina uyuz oluyorum uyuz!!!
Her neyse canlarim burada esimin kuzenini tanimayan yoktur...
Isim verip ifsa etmek istemiyorum.
Kendisi mutsuz hayatini burada yorum yazarak vahset team kurup ona buna satasarak telafi etmeye calisan bir insan... Sadece aciyorum ve guluyorum kendisine.
Hah. Hah. Hah.
Gecen gene bize kahve icmeye geldi normalde gelmez ama esim cagirmis!!
Neden cagiriyorsun yani hayret bisey.
Neyse bisey demedim konusmadim telefonumla ilgilendim.
Bana diyor ki ordan umutsuz kiz hala mutfagi yaptirmadiniz mi. Insan bir kahve servis eder. Dedim ki pardon da sana ne. Bizim duzenimiz bu hanimlar haksiz miyim?
Takti bu mutfak meselesine kac senedir.
Neymis kahve icecekmis.
Kahve icmek istiyorsan soyliim yengeme getirsin. Hayret bisey yani. Ben kendisinin beni kiskandigini dusunuyorum. Bunun kuzeniyle de evlendigime evlenecegime pisman oldum dicem ama yok ya iyi ki evlenmisim aslinda. Ama bu kuzene ne yapsam da bir ders versem?
Siz ne dusunursunuz canlarim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?