- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kaynana umutsuzun ailesinin evine gelip yerleşiyomuş o daha güzel olurOha bunlar çok iyi
Ama umutsuz kuzenimle evlenirse derdinin ben olacağımı sanmıyorum. Konular şu şekilde olur;
-Kayınvalidem 6 aydır gelinimsin bi içli köfte yapmayı beceremedin seni aldığım güne lanet olsun dedi.
-Büyük görümcem eğitimimi aşağılıyor, görüşmek istemiyorum ama eşim ailesine çok düşkün yardım edin kızlar.
-ortanca görümcem evimi ve eşyalarımı beğenmiyor, kendi kardeşi aldı halbuki, ne yapsam sizce.
-küçük görümcem biz tatile giderken oğlunu da yanımızda götürmemizi istiyor.
-kızlar yardım edin her hafta görümcelerimi ailelerini ve kaynanamı yemeğe almam gerekiyormuş ne yapacam.
-kızlar kaynanam bizim eve yerleşti galiba hiç kendi evine gitmiyor
YaKaynana umutsuzun ailesinin evine gelip yerleşiyomuş o daha güzel olur
Onu yapmaz sanmıyorum. Ama umutsuzu ve ailesini bol bol aşağılayacaklarından eminimKaynana umutsuzun ailesinin evine gelip yerleşiyomuş o daha güzel olur
İşi rast gitse eskaza istemeye gitseler umutsuz Türk kahvesini pişiremeyip yengesinden istediğinde zaten noluyo ya der normal bir aileOnu yapmaz sanmıyorum. Ama umutsuzu ve ailesini bol bol aşağılayacaklarından eminim
Bu işi yap nolur ya nooooooolllluuuuurrrOnu yapmaz sanmıyorum. Ama umutsuzu ve ailesini bol bol aşağılayacaklarından eminim
Yok ayol ben sene sonuna kadar istek yapiyoruz diye hepsini siraladim. Yoksa hepsi tek kiside cok zor.Aslinda bence seninkiler de asla oyle cok sert kriterler degil gayet makul istekler ama hepsi bir arada olmasi biraz sorun olabilir gibi geldi cunku sert olmasa da boyle biraz spesifik kriterler mesela 190 dovmeli siska olmayan eglenceli latin dans seven cerrah hani koskoca Istanbul'da bence boyle biri belki 1 tane vardir atiyorum adi da Mahmuttur ama ben sana bisey soyliim Mahmut da kesin gaydir yani benim kadersizligimde ben hep bu turden vakalarla karsilasiyorum ama negatiflik yaymayayim evrenden kotuyu cagirmayayaim belki de senin Mahmut gay olmayabilir.
Çaktırmazlar onu kızı verene kadar.İşi rast gitse eskaza istemeye gitseler umutsuz Türk kahvesini pişiremeyip yengesinden istediğinde zaten noluyo ya der normal bir aile
Kuzenime kıyamıyorum ya. Bi yanda o anne ve ablalar bi yanda umutsuz. Zaten bi gelini kaçırdılar kız arkasına bakmadan koşarak gitti. Umutsuz ideal gelin aslında ama bilemedim yine de.Bu işi yap nolur ya nooooooolllluuuuurrr
Gorumcecigim nassin eyi misinKardeşimi evercem sonunda burda kapılmasın diye.
Noluyor burda fransız kaldim olayaKuzenime kıyamıyorum ya. Bi yanda o anne ve ablalar bi yanda umutsuz. Zaten bi gelini kaçırdılar kız arkasına bakmadan koşarak gitti. Umutsuz ideal gelin aslında ama bilemedim yine de.
Noluyor burda fransız kaldim olaya
Kanki gözün aydın Kudranin kuzeniyle seni baş göz ediyoruz.
Seni tercih ederim ben ama sen benim kuzeni tercih eder misin ondan emin değilimBana ayarlayacakti ben bir anlık gafletle olmaz dedim umutsuza yapalım diye konuşuldu bilmem sıcak bakar mısın
Kimmis kuzenin de bakalimSeni tercih ederim ben ama sen benim kuzeni tercih eder misin ondan emin değilim
O nerden cikti kizKanki gözün aydın Kudranin kuzeniyle seni baş göz ediyoruz.
Tren kacti bebegimBana ayarlayacakti ben bir anlık gafletle olmaz dedim umutsuza yapalım diye konuşuldu bilmem sıcak bakar mısın
Gorumcecigim nassin eyi misin
Vazgeçtim ya, seviyorum ben kuzenimi kıyamadımKimmis kuzenin de bakalim
Erkekmis umutsuz senin icin yeterli olur.Kimmis kuzenin de bakalim
Kimmis kuzenin de bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?