Ruh-u Revan

Kuzum sen nefes alsın yeter denilecek bir adamı tarif etmişsin. De getttt. Eğitimli gül gibi kadınsın zamanı gelmedi henüz doğru adamın sadece

beni çekemeyen anten taksın
Birkac sayfa once anlat su pasa hayatini demistim mesela, anlat da neyini cekemedigimizi bilelim ahshhs
Al asagida mesajim. Unuttuysan bir daha oku da soyle tam olarak neyini cekemedigimi mesela ahfdh gercekten psikolojik vakasin çoğacayip

Birkac sayfa once anlat su pasa hayatini demistim mesela, anlat da neyini cekemedigimizi bilelim ahshhs
Al asagida mesajim. Unuttuysan bir daha oku da soyle tam olarak neyini cekemedigimi mesela ahfdh gercekten psikolojik vakasin çoğacayip

6 senelik büyük aşkını?
Kadının düşmanı yine kadın!!!1!!11!

Bi kerem evin çok büyük, umutsuzun kutu gibi minicik mutfaksız apartman dairesini çekemiyor olabilirsin.

Bahçen falan var bakımı zor, umutsuzun böyle dertleri olmamasını çekemiyor olabilirsin.

Kendi evin ve eve istediğin saatte girip çıkıyor olman ailenin seni önemsemediğini gösterir. Umutsuzun aşırı baskıcı ve önemseyen ailesini çekemiyor olabilirsin.

Tek çocuksun, umutsuzun abisini ve yengesini çekemiyor olabilirsin.

Araban var, tek başına bir ton benzin masrafıyla seyahat ediyorsun. Metrobüsün ucuz ve halkla iç içe ortamını çekemiyor olabilirsin.

Aklıma bunlar geldi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…