- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Rüyanda falan görürsün aşkım ya. Ananla bir olup seni atmasınlar, tikkat et.biz onları atmayalım sonra?
Uçan kuşa acaba bu sevgilim olur diye konu açan umutsuz mu yazıyor bunuevet bebiş ne sandıydın
Bak tatlım olaylara at gözlükleriyle bakıyorsun belli ki biraz geniş düşün emi kuzumKonusuna otuz gün sonra durduk yere alıntı yaparak cevap vermek de ne bilim.
30 günde bir civciv tavuk oluyor ama bizim Umutsuzda zerre ilerleme yok. Dön dolaş gelmiş yine aynı konuya yazıyor garibim. Erkek de yok belli ki.
İşler kesat ha Umutsuz?
Seçici tabi 25 kişilik listeden bi kişiyi becerip de sevgili yapamadı kız. Seçici geçirgenSeçici mi
O kadarına cesaret edemezler dimi kızzRüyanda falan görürsün aşkım ya. Ananla bir olup seni atmasınlar, tikkat et.
Yoo hiç öyle baskıcı biri değil yanılıyorsungeçen Adile Naşit li bir film izledim.Abisinden ölesiye korkuyordu ama erkek ayrımı yapmadan da herkese mavi boncuk dağıtıyordu.Bu umutsuz aynıııı o
Valla bakarlar sen birini bulamıyon, kör topal birini bulup haydeee diye başgöz ediverirler.O kadarına cesaret edemezler dimi kızz
Ufak at.Yoo hiç öyle baskıcı biri değil yanılıyorsun
Sevgilimle mesajlarımı bile okumuşluğu var
Hangi sevgilinle? Hayalet olan mı?Yoo hiç öyle baskıcı biri değil yanılıyorsun
Sevgilimle mesajlarımı bile okumuşluğu var
kız yeminlen öyle olduUfak at.
bu 6 yıl önceki tek aşık olduğum adamla olan mesajlaşmalarıHangi sevgilinle? Hayalet olan mı?
güzel misin diye sordum hiç cevap vermedinn?tipini anlatsana birazkız yeminlen öyle oldu
Nasıl hadlerini bildirebilirim bunlaraValla bakarlar sen birini bulamıyon, kör topal birini bulup haydeee diye başgöz ediverirler.
Tamam inanmış gibi yapıyorum anlat senbu 6 yıl önceki tek aşık olduğum adamla olan mesajlaşmaları
güzell , alımlı olduğum söylenir çevremdegüzel misin diye sordum hiç cevap vermedinn?tipini anlatsana biraz
o zaman allah sana çirkin şansı versinngüzell , alımlı olduğum söylenir çevremde
hatta çok güzelsin neden sevgilin yok şaşırıyorum diyende çok
Cidden bunu çok diyor çevremdekiler
Kudracık alkollu falan mısın kafan güzel galibaTamam inanmış gibi yapıyorum anlat sen
Amin canım benimmo zaman allah sana çirkin şansı versinn
Ahahahahh alemsin kızzNaptın? Tiktoktaki medyumlardan birine spor araba gift hediye atıp bağlama büyüsü mü yaptırttın Umutsuz adına mesela?
Aklımdan geçmiyor değilbence eve içgüveysi koca al.iyice yerleş ki atamasın seni hiç kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?