- 22 Mart 2021
- 2.985
- 23.498
- 258
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Aa Tecavüzcü Coşkun'u tanıyorsun demek.yooo.nefes alsın yeter özellikli kadın arayan tanıdıklarım var
Abisi umutsuzdan vekaletname almış babası ölünce. Mal varlığını karısının üstüne yapacak diye tahmin ediyoruz.Abi olayı ne
Ben geçirdim thanks sana lazım olur şimdi kalsinSayfamin ahengini yeterince bozdun
Covid 19 Viruslerimi üstüne salarim bak
Abisi umutsuzdan vekaletname almış babası ölünce. Mal varlığını karısının üstüne yapacak diye tahmin ediyoruz.
Ahahah yok konuları karıştırdın. O konudaki abiye hepimiz düşmüştük. Bu konudaki abi leş abilerden.Ay kız dur hatırladım, bunlar ana kız abinin tatile salça olmuşlardı di miiiiiiiiiiiiiii abi de ezdirmiyordu karısını hehe
geçen Adile Naşit li bir film izledim.Abisinden ölesiye korkuyordu ama erkek ayrımı yapmadan da herkese mavi boncuk dağıtıyordu.Bu umutsuz aynıııı oAhahah yok konuları karıştırdın. O konudaki abiye hepimiz düşmüştük. Bu konudaki abi leş abilerden.
Babası ölünce annesi umutsuzu abisine vekalet vermesi için zorlamış bu akıllı da vermiş. Aynı binada oturuyor bunlar. Umutsuzun en önemli özelliği evinde mutfak olmaması. Yemek yemeye küs olduğu yengesine gidiyor.
biz onları atmayalım sonra?Bunlarıda kapı dışari attımı
bence eve içgüveysi koca al.iyice yerleş ki atamasın seni hiç kimsebiz onları atmayalım sonra?
hadi canım ikileİyi akşamlar
Ay inş. Yengeye yaparda o kocayıda bunlarıda defederAhahah yok konuları karıştırdın. O konudaki abiye hepimiz düşmüştük. Bu konudaki abi leş abilerden.
Babası ölünce annesi umutsuzu abisine vekalet vermesi için zorlamış bu akıllı da vermiş. Aynı binada oturuyor bunlar. Umutsuzun en önemli özelliği evinde mutfak olmaması. Yemek yemeye küs olduğu yengesine gidiyor.
demek sende haHaklısın be bibi.
Tam samimiyetine inanacaktım ki alttan bi laf sokma kinaye sezdim.ayy çok geçmişş olsunnnn.iş hayatın da yok sevgilin de .nereden bulaşmış olabilir ki sana?
Sen halen burda mısın yaaAy inş. Yengeye yaparda o kocayıda bunlarıda defeder
beni çok kırdınnn.yazıklar olsunn emeklerimeeeeTam samimiyetine inanacaktım ki alttan bi laf sokma kinaye sezdim.
Sende diğerleri gibiymişsin meğer, üzdün
İşim var cok şükür, gönül işlerinde de seçiciyim cicim
hee eminim öyledir Kudracık sende haklısın ne diyebilirim ki bağımlılık yapıyorumCıks konunu kendi kendine hortlatmasan çok yer kaplamıyorsun hayatımızda.
Umutsuz ikinci evi mi alsam yazlık mı alsam karar veremedim, sence ne yapayım?
sen yazdıklarının farkında değilsin galibabeni çok kırdınnn.yazıklar olsunn emeklerimeeee
Seçici miTam samimiyetine inanacaktım ki alttan bi laf sokma kinaye sezdim.
Sende diğerleri gibiymişsin meğer, üzdün
İşim var cok şükür, gönül işlerinde de seçiciyim cicim
evet bebiş ne sandıydınSeçici mi
Araba al da evden çıkarsın iki gezersin belki. Kuruyup kalacan kız kurusu olacan yoksahee eminim öyledir Kudracık sende haklısın ne diyebilirim ki bağımlılık yapıyorum
aa tesadüfe bak şekerim bende ev yada araba almak arasında gidip geliyorum.
Sence hangisine yatırım yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?