- 10 Nisan 2014
- 42.611
- 114.022
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
ayy çok geçmişş olsunnnn.iş hayatın da yok sevgilin de .nereden bulaşmış olabilir ki sana?Tatlim ne kadan düşüncelisin ocak var merak etme
Bu arada korona oldum karantinadayim
Yoo ben hep burdayım senden bağımsız olarakSenin bu hayranligini napacagiz Kudracigim
Bi geliyorum hoop burda beliriyorsun
Ben yokken depresyona falanda giriyorsundur hsdi itiraf et
Sayfamin ahengini yeterince bozdunBu beni bi miktar üzdühahahahahahahajah
Vekalet iptali yaptırdın mı?Bende mallari kaptiracak göz var mi
Ruyasinda görür anca
ayy altıma kaçıracağımm az kaldııı.Sayfamin ahengini yeterince bozdun
Covid 19 Viruslerimi üstüne salarim bak
Icine atma sal gitsin bebiskoayy altıma kaçıracağımm az kaldııı.
6 yıl önceki adamı tekrar arayacakmışEeee koca adayı var mı umutsuz ?
Ahh canim yaa kiyamamYoo ben hep burdayım senden bağımsız olarak
Yapacak iş yok çok sıkılıyorum. Kocam var ya benim her şeyi o yapıyor bana bişey kalmıyor
tipini merak ettim ben.boy pos nasıl kilo var mı?saçlar uzun mu kısa mı bakımlı mısın?giyim tarzın nedir?Ahh canim yaa kiyamamHic birsey benim kadar keyif vermiyor yani sana
En son ne zaman aktif olduguma falan da bakiyor musun
Bu hayranligin beni cidden ürkütüyor
Ceycey koca mı bulacan kız.tipini merak ettim ben.boy pos nasıl kilo var mı?saçlar uzun mu kısa mı bakımlı mısın?giyim tarzın nedir?
evett bulacağımm.esprili harika bir kadın bu umutsuz.kötü talihini kıracağım onunnnCeycey koca mı bulacan kız.
Cıks konunu kendi kendine hortlatmasan çok yer kaplamıyorsun hayatımızda.Ahh canim yaa kiyamamHic birsey benim kadar keyif vermiyor yani sana
En son ne zaman aktif olduguma falan da bakiyor musun
Bu hayranligin beni cidden ürkütüyor
Kıza umut veriyosun veriyosun bi aksiyon aldığın yok senin de. Ah alacan o olacak.evett bulacağımm.esprili harika bir kadın bu umutsuz.kötü talihini kıracağım onunnn
ben el attım duruma.işleri açılacak allahın izniyleeeeKonusuna otuz gün sonra durduk yere alıntı yaparak cevap vermek de ne bilim.
30 günde bir civciv tavuk oluyor ama bizim Umutsuzda zerre ilerleme yok. Dön dolaş gelmiş yine aynı konuya yazıyor garibim. Erkek de yok belli ki.
İşler kesat ha Umutsuz?
ben el attım duruma.işleri açılacak allahın izniyleeee
Ben abi malları ne zaman üzerine geçirecek onu bekliyorum
yooo.nefes alsın yeter özellikli kadın arayan tanıdıklarım varNaptın? Tiktoktaki medyumlardan birine spor araba gift hediye atıp bağlama büyüsü mü yaptırttın Umutsuz adına mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?