- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yine mi sen yaa
Bazilarina yorum yapmayi kisitlayabiliyor muyuz acaba oyle bir guncelleme geldi mi buraya
Baskasina kizdin acisini benden mi cikariyorsun ayolOlabilir tüm Ankara burada . Gıcık oldum çocuğa bir sandalye buldum kendim de masanın üstünde oturuyorum yeminlen
OlabilirBaskasina kizdin acisini benden mi cikariyorsun ayol
Evet surekli kocandan bahsedip hava attigin icin sana gicik oluyorum oldu muPro üye olmadığın için yorum kısıtlayamazsın.
Ama profilime tıklayıp göz ardı et butonuna basarsan yorumlarımı görmezsin
Sana bir ton laf eden o kadar kişiyle gülüşüp bana niye gıcık oldun anlamadım valla.
Yeni evlendim diye mi acaba sjsjkl
Neyse, ben yorum yazmaya devam ederim canım isterse. Sen de istersen göz ardı et
Yarismaya Ankaradan katiliyorsun demekOlabilir
Evet surekli kocandan bahsedip hava attigin icin sana gicik oluyorum oldu mu
Heeeee. Ama kocam var yarışmadan beni eleYarismaya Ankaradan katiliyorsun demek
günah bırakmadın ayolEvet çünkü insanları kullanmak sevdiğin şey.
sana oyle geliyor belkideDerdim yok ki neye yanayım?
belliiherkes mutsuz bdv de sen hariçç.neden gece gündüz burdayız sanıyorsun çünkü çokkk mutsuzuzzz derbederiz adetaaa
Karantinada çenenin maşallahı var bir de sağlam olsan neler yazacaksınsana oyle geliyor belkide
ayakta uyutuluyorsun ne malum belkide boznuzu taktı kocan sana coktan
ayyy sahi mi kızUmutsuz ben seni cok pis destekliyorum, yaz mesaji, gonder herşey olucagina varsin, cevap gelirse bana da haber ver, bu kakozlari da bosver, cekemiyolla seni
Hacı hastanedeyim. Yoksa evde keyfime bakardımbellii
Hastanede sıra bekliyorum çocuğa covid testi yapılacak. Şu an en son ilgileneceğim kişisin umutsuz
bende evde yardımcı oluyom işlere hakkımı yemeyınYengen üzerinden hayatını geçirmeye çalışmandan biliyoruz biz onu.
akranlarımın hayranlığı yetiyorda artıyor bile tatlımmAklı başındakilerden zor dizersin.
Şş bak kreşlere dalıp elalemin çocuklarını alıp Sultan Gelin gibi evlenmelik büyütmeye kalkma ha. Hapse atarlar.
sen olayları çok yanlış anlamışsın be tatlımYarısı evli çeyreği nisanlı otekilerinde sevgilisi var
burası benim çöplüğüm yalnızSenle muhattap olan yok ki arkadaşlarımla yazısiyorum
6 yl oncekindn nasıl ayrıldıgımı merak ediyor musunHıhı gördük 25 tane dizdin ama 24’ünün senin koca adayın olduğundan haberi yoktu
Kalan bir tane de 6 yıl önce kaçmış.
o ne demek kız Türkçe konuşSapyoseksüeller denk geliyor demek sana. Ondan gerisi gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?