- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
kz halen sıranız gelmedi miHacı hastanedeyim. Yoksa evde keyfime bakardım
bide sen beni sağlamken görsenKarantinada çenenin maşallahı var bir de sağlam olsan neler yazacaksın
"Senin yan gelip yatman hiç adil değil" diyen de yengesinin önüne hazır yemek koyduğu Umutsuz ha.
no anamın köyden dönmesini bekliyorum
benim koca adaylarını listeleyip sunum hazırladın mı bana bakıyımHeeeee. Ama kocam var yarışmadan beni ele
Kısmet be kız boşver.yok kız nerdeeee
Terbiyesizleşmeye başladın artık.sana oyle geliyor belkide
ayakta uyutuluyorsun ne malum belkide boznuzu taktı kocan sana coktan
Aaa görmedim. Çok geçmiş olsunbende koronayım diyorumm
Alamamış, annesinin köyden dönmesini bekliyormuşmuş.çok merak ettim Umutsuz hanım abinizden tapuları alabildiniz mi kendi haklarınızı falan
Yani bütün mal abiye verilecek. Bu nasıl bi kafa ya. Adamın anası kardeşi onunla yaşasın mal ona kalsın bazen keşke erkek mi olsaydım diyorum.Alamamış, annesinin köyden dönmesini bekliyormuşmuş.
Abi bence çoktan halletti mal mülk mevzusunu bunların haberi yok.Yani bütün mal abiye verilecek. Bu nasıl bi kafa ya. Adamın anası kardeşi onunla yaşasın mal ona kalsın bazen keşke erkek mi olsaydım diyorum.
Konu açinca orası senin mi oluyor beğenmiyorsan göz ardı edersin istediğim yere yazabiliyorum bilmiyorsan öğren bebeburası benim çöplüğüm yalnız
git ötede oyna
Hahaha yazık yao ne demek kız Türkçe konuş
Kimseden göremediği ilgiyi burdan görme cabası valla üzücü hastaTerbiyesizleşmeye başladın artık.
Bütün konuyu baştan okuyup eski mesajlara tek tek cevap yazmak nedir ya, hasta mısın sen?
Ay inş. Ya böyle asalaklara müstahakAbi bence çoktan halletti mal mülk mevzusunu bunların haberi yok.
Bi de beğenildiği için konularına yazıldığını sanıyor ya hastayım o tavrına. Çevresindeki adamlar da buna bizim gibi davranıyor bu akıllı ilgileniyorlar sanıyor muhtemelenKimseden göremediği ilgiyi burdan görme cabası valla üzücü hasta
Ceycey cevap vir, nasilsiniz?Hacı hastanedeyim. Yoksa evde keyfime bakardım
Neden tersleyecekmis kieee yazdın mı adama umutsuz
tersler bak haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?