- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Senin gibilerin duasi kabul olsaydi gokten ....... yagardi cicimAy inş. Ya böyle asalaklara müstahak
Haberdar edecegim sadece diyelimAnnenden izin mi alacaksın?
Vermez
Ahahahah buna gülünür isteKimseden göremediği ilgiyi burdan görme cabası valla üzücü hasta
Keyif benim degil miTerbiyesizleşmeye başladın artık.
Bütün konuyu baştan okuyup eski mesajlara tek tek cevap yazmak nedir ya, hasta mısın sen?
Cok sagol tatlimAaa görmedim. Çok geçmiş olsun
Kismeti en kapali insan secildimKısmet be kız boşver.
Henuz almadim canisiçok merak ettim Umutsuz hanım abinizden tapuları alabildiniz mi kendi haklarınızı falan
Cocugunjn test sonucu cikti mi acepCeycey cevap vir, nasilsiniz?
Hayal dunyan epey genisBi de beğenildiği için konularına yazıldığını sanıyor ya hastayım o tavrına. Çevresindeki adamlar da buna bizim gibi davranıyor bu akıllı ilgileniyorlar sanıyor muhtemelen
Bak evliyim kocam var tuzum kuru diyip cok büyük laflar ediyorsun benden soylemesiAaaa ama o gelin. Gelin=hizmetçi.
Erkek adam ütü yapmaz.
Bu denklemde anlamadığım tek şey gelini hunharca kullanan bir insanın gelin olmak için kendini paralaması.
Kafa yapın belli, zihniyetin belli. E yaşayacağın hayat da belli.
Ben gelinin evinde kabile gibi yaşamayı, her gün orada yemek yemeyi, uyku vaktine kadar oturmayı normal görsem asla evlenmezdim. Çünkü mantık böyle bişi.
Kalmayacak noktaYani bütün mal abiye verilecek. Bu nasıl bi kafa ya. Adamın anası kardeşi onunla yaşasın mal ona kalsın bazen keşke erkek mi olsaydım diyorum.
Sen benim sözcüm falan misinda haberim yokAlamamış, annesinin köyden dönmesini bekliyormuşmuş.
Oyle birsey yapamaz suanAbi bence çoktan halletti mal mülk mevzusunu bunların haberi yok.
Evet cicim burasi benimKonu açinca orası senin mi oluyor beğenmiyorsan göz ardı edersin istediğim yere yazabiliyorum bilmiyorsan öğren bebe
Kiz nerdesiiinnnnİnşallah. Çok teşekkürler. Sıra çok bekliyoruz halaa
Yaaa ne kadan ponciksin beni dusunuuorsunnHerkese cevap vermeseydin iyiydi Umutsuz.
15-20 gün sonrasına alıntılayacak bi şeyler kalmayacak sonra konunu uplamak için.
Bana takılın hayatiniz renklensin beybiSayesinde zaman geçiyor yazsın yazsın
Oyle bir durum yok kendim yiyorum"Senin yan gelip yatman hiç adil değil" diyen de yengesinin önüne hazır yemek koyduğu Umutsuz ha.
Neden nisanlim degil sevgilin dedinAsdfg lafı kocama ilk defa ben getirdim 1 dk önce. Hep sen açıyordun konusunu.
Ben nişanlıyken bile konulara yorum yaparken nişanlım değil sevgilim dedim hep.
İlginçsin gerçekten.
Konularınıza az çok baktım orada yenge de sende mağdur olmuşsun o kadın evlilik hayatını kayınvalide görümce ile yaşamış sende en güzel zamanlarını ailenin zoruyla abingilin evliliğinin içinde yasamissin bence kendi iyiliğin için mallarını al bırakma senin annen aşırı derece ataerkil bir kadın zamanında gelini ezmis şimdi de sizleri genç bir kadın olarak emin ol onun da hayalleri vardı .Kalmayacak nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?