- 10 Nisan 2014
- 42.565
- 113.931
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
umutsuzu ben ciddiye alıyorumm.bir gün evlenecek inanıyorummm.umutsuzumm beyaz atlınnn çok yakınlarda kuzummmm sen arayışlarına devam et millete bakmaaDalga geçiyor ciddiye alma derim
Kız yapma inanıyor sonra kısmet bulacaksınız diye bekliyor çocuk.umutsuzu ben ciddiye alıyorumm.bir gün evlenecek inanıyorummm.umutsuzumm beyaz atlınnn çok yakınlarda kuzummmm sen arayışlarına devam et millete bakmaa
umutsuzu ben ciddiye alıyorumm.bir gün evlenecek inanıyorummm.umutsuzumm beyaz atlınnn çok yakınlarda kuzummmm sen arayışlarına devam et millete bakmaa
ee araştırıyorum kudra.henüz ikna edemedim birini ben ne yapayım?Kız yapma inanıyor sonra kısmet bulacaksınız diye bekliyor çocuk.
Boşlukları dolduralımRuh-u boşluks
Aaa umutsuz yeni aşk mi demistim eskimiş tühhh ya
Neyse unut gitsin be umutsuz elini salla elinin içinden seç iste birini yahu
Adam evliyse karısıyla arası bozulabilir mesela. Sonra umutsuz bir kadının daha ahını almış olur hiç evlenemez.madem numarası var yaz gitsin yahu niye soruyon.en fazla ne olabilir ki
evet 6 senede evlenmiş olma ihtimali yüksekAdam evliyse karısıyla arası bozulabilir mesela. Sonra umutsuz bir kadının daha ahını almış olur hiç evlenemez.
canım cok tatlısınF.B normal görülüyor ama umutsuzvaka görülmüyorumutsuz çabalıyor bir eş bulmak için bunu da anlatıyor dürüstçe valla. Ben seviyorum umutsuzu.
O adam evlenmez gibime geliyor ya işkolikti hiç evlenecek bi adam gibi degildiAdam evliyse karısıyla arası bozulabilir mesela. Sonra umutsuz bir kadının daha ahını almış olur hiç evlenemez.
E aday bul o zaman balımmevet 6 senede evlenmiş olma ihtimali yüksekumutsuz gel sen yeni birine musallat ol yeni bir kan yeni bir can daha iyi gelir sana
canım cok tatlısın
sağol, varol
tabi kıskananlarda cok beni bu platformda farketmişsindir
Yırık dondan çıkar gibi her yerden cıkıyorsun ayolKız yapma inanıyor sonra kısmet bulacaksınız diye bekliyor çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?