- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Canım denedim onu oyun oynarken yemeyi reddetti ceviz vs veriyorum kahvaltısında pekmez pek sevmiyor ama denerim yinede inşaAllah ise yarar iştahı açılır kuzumunBen goruyorum bazen anneler cocuklara parkta yemek yediriyor. Benim nrmalde cok tasvip ettigim bir sey degil ama bazi cocuklar ancak boyle yiyor sanirim. Bir sansini dene. Bir de tahin, pekmez gibi kalorili saglikli gidalar verebilirsin normal mamalarina da toz haline getirilmis cig badem, findik, ceviz karistirabilirsin.
Geçirdiği nöbet sarsmış yavrucagi belli ki,çok geçmiş olsun, bir daha göstermesin inşallahKizim nöbet geçirmeden önce de huysuz du ama bu kadar değil hastaneden eve geldiğimiz gün başladı bu huylari inanın kızım 160 derece değişti sevdiği şeyleri sevmiyor artık oyun oynamak istemiyor sürekli birşeyler karıştırma peşinde kendine zarar vermediği müddetçe müdahale etmiyorum ama oda bir yere kadar etkili oluyor
Ya zaten bana faydası yoksa zararına olmasa keşke sürekli şunu yap bunu yedir diyor baskı hissediyorum üstümde sürekli yan yana değiliz ama telefondan arar bazen duymam kızım uyur sessizdedir mesela 4 5 defa arar bilerek mi açmıyorsun der şaka gibi ama gerçekCok bilimsel bir yaklasim ve super kaytarmaca. Ne olmus yani cocuk hareketli ise muaf mi oluyor babaannelikten? Simdi cocuklar boyle maalesef. Aman bir faydasi olmaz kvnin sana salla. Lafa geldimi bin tane tavsiye verip her seye mudahil olmayi cok iyi biliyor ama.
Kendi ailem diye demiyorum canım ama mesela babalara gideriz babam ameliyat olacak belinden ve boynundan fıtık var oraya gittiğimizde annem ayrı babam ayrı pervane oluyor babam sırtından indirmek canı acısa bile ilgilenir annemde uzak olmasalar keşke ama maalesef uzaklar bizde 10 gunde 1 anca gidebiliyorumYa bir de o yavru neler atlatti. Bir yetiskin icin bile zor. Hayata tutundugu icin herkesin, aile buyuklerinin etrafinda pervane olup, hos tutmasi o gunleri unutturmasi lazim. Ozellikle ikiniz icin cok zor bir surecti. Ben aile bireylerinize dusuk puan veriyorum.
Uzaklar canım ama arada yatıya gelir şimdi ramazan diye gelemiyor evde kardeşlerim babam sahur yemeği olmasa gelirdiAnnen neden gelemiyor bu arada?
Canım benimki de eylül doğumlu galiba hemen hemen aynılar. Benim kızda hiç oyun oynamak istemiyor bu ara. Ama bende tecrübe var ilk çocuğum değil anlayabiliyorum bu dönemi. Bizimde sabrımızı zorluyorlar.Kizim nöbet geçirmeden önce de huysuz du ama bu kadar değil hastaneden eve geldiğimiz gün başladı bu huylari inanın kızım 160 derece değişti sevdiği şeyleri sevmiyor artık oyun oynamak istemiyor sürekli birşeyler karıştırma peşinde kendine zarar vermediği müddetçe müdahale etmiyorum ama oda bir yere kadar etkili oluyor
Amin evet atak bu galiba ve hastalıkla birlikte geldi inan kızımın içinde sanki 10 çocuk var gibi geliyor bana dediklerini deneyeceğim inşaAllah ise yarar Allahın izni ileCanım benimki de eylül doğumlu galiba hemen hemen aynılar. Benim kızda hiç oyun oynamak istemiyor bu ara. Ama bende tecrübe var ilk çocuğum değil anlayabiliyorum bu dönemi. Bizimde sabrımızı zorluyorlar.
İnan lafın gelişi değil, arkamı döndüğüm anda bi haltlar karıştırmış oluyo ve sessizce yapar hiç anlamazsın.
Senin kızın atak dönemi hastalığına denk gelmiş seninle alakalı değil üzülme hiç.
Çorbasını süslü bardaklarla ver, yumurtasını civciv yap, yemeğini otlarla yüz çiz. Sen önüne bırak hiç ilgilenme, üzerine düştükçe yemiyorlar özellikle.
Allah yardımcın olsun.
Anne sen cok iyi biliyorsun biraz sana vereyim de ilgilen de. Torun bu baldan tatli kafa kaldirmaz mi yoksa sevmiyor musun bizi de. O seni sıkıstırmadan sen onu sıkıstır. Manyak mi ne 4-5 defa aranir mi insan? Cok onemli bir sey soyleyecek sanki. Sahur iftar hallolur bence ya. Yetiskin insanlar biraz kendi idare edebilir bence. Benim babam kendisi hazirlayip yer mesela annem olmayinca ya da varken birlikte hazirlarlar. Allah bir daha yasatmasin bu surecte bebege maksimum destek onemli diyorum en iyisini sen bilirsin yavrun icin tabi.Ya zaten bana faydası yoksa zararına olmasa keşke sürekli şunu yap bunu yedir diyor baskı hissediyorum üstümde sürekli yan yana değiliz ama telefondan arar bazen duymam kızım uyur sessizdedir mesela 4 5 defa arar bilerek mi açmıyorsun der şaka gibi ama gerçek
İnşallah canım. Ben 1 yaşına yeni girmişti misafirlik harici yemeğine karışmıyorum, karıştırtmıyo çünkü. O yemeğin ilk zamanlar 1/4 ü anca midesine giriyordu. Şimdi daha düzeldi çorbayı bardakla hiç dökmeden içebiliyor. Yoğurt pilav yarı yarıya bazen yarıdan fazlasını yiyebiliyo.Amin evet atak bu galiba ve hastalıkla birlikte geldi inan kızımın içinde sanki 10 çocuk var gibi geliyor bana dediklerini deneyeceğim inşaAllah ise yarar Allahın izni ile
Ah keşke ben mesela istiyorum evde yanliz kalmayayım yanımda biri olsun kv ye bile razıyım ama benim istememle olmuyor tabiAnne sen cok iyi biliyorsun biraz sana vereyim de ilgilen de. Torun bu baldan tatli kafa kaldirmaz mi yoksa sevmiyor musun bizi de. O seni sıkıstırmadan sen onu sıkıstır. Manyak mi ne 4-5 defa aranir mi insan? Cok onemli bir sey soyleyecek sanki. Sahur iftar hallolur bence ya. Yetiskin insanlar biraz kendi idare edebilir bence. Benim babam kendisi hazirlayip yer mesela annem olmayinca ya da varken birlikte hazirlarlar. Allah bir daha yasatmasin bu surecte bebege maksimum destek onemli diyorum en iyisini sen bilkrsin yavrun icin tabi.
İnşaAllah canım tek dileğim şu an bu yemek yesin yeter ki ben yada kendi farketmiyorİnşallah canım. Ben 1 yaşına yeni girmişti misafirlik harici yemeğine karışmıyorum, karıştırtmıyo çünkü. O yemeğin ilk zamanlar 1/4 ü anca midesine giriyordu. Şimdi daha düzeldi çorbayı bardakla hiç dökmeden içebiliyor. Yoğurt pilav yarı yarıya bazen yarıdan fazlasını yiyebiliyo.
Sen ona yaşam alanı yap sofralar falan ser mama sandalyesinin altına baştan aşağı döksün isterse. Oynaya oynaya yeme tadını alırsa zamanla düzene girer inşallah
İnanır mısınız en son bıçak istedi benden. İstedikleri olmayınca kendini yerlere atıyor duvarlara vuruyor bana vuruyor özellikle nöbet geçirdikten sonra çıktı bu huylari bazen çok sabrımı zorluyor...
.
Evet elma soydum dilimledim verdim yesin diye benden bıçak istiyor kendi kesecekmis elmaları vermedim tabi sakladım hemen sonra yine aynı ağlama krizleriBıçak mı istedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?