Ruhsal bunalımdayım. Akıl istiyorum

E sende onla git köye ben köyü ve akrabalarını sevmesem de eşimi tek bırakmıyorum onla gidiyorum köye

Herkes mutlu değil ki. İş bulmak da kolay değil. O işten çık başka iş bul... ne kolay... teoride kolay ama pratikte çoook zor. He deyince işten çıkıp yeni iş bulunmuyor. Siz kendinize yetmiyorsunuz. Hobi edinin. Spor yapın. Gezin vs.

Sosyal medyam açık ama beni etkilemiyor ordakiler, zaten akşam yorgun geliyorum eve vallahi adamdan beterin birşey yapmak bir yere gitmek eziyet geliyor, misal bugün için güya dışarı çıkarız vs diye aklımda bir mekan vardı ama sabah kalktim o kadar yorgunm ve kafamda bazı işler var eşime hiç ses etmedim çocukla kursa yolladim onları geçtim uzandım kanepeye inşallah haftaya giderim bir yere ahahahahshf

Ay evet ya gerçekten ne kadar kolay söylüyorlar ordan çık başka bir işe gir diye, insan çok daha iyi bir iş imkanı cikmazsa neden çıksın işten kolay mı yeni ise ve çevreye alışmak bence kolay bir karar değil, kaldı ki adamın kaç yıllık tazminati vardır orda çıkıp neden yaksın tazminatı

Öncelikle eşiniz hep böyle bir yapıya sahipmiş sadece evlenmeden bazı şeyleri görememişsiniz bence. İlgi istemek vakit geçirmek en doğal hakkınız burda daha beter konular var diyenleri anlayamıyorum herkesin sorunu kendinedir herkesin belki anlatmadığı tonlarca sorunu vardır ve herhangi bir sebep olmadan ilgi talebinde bulunabilirsiniz çünkü o sizin hayat arkadaşınız. Eğer konuştuysanız ve anlamadıysa eyleme geçmenizi tavsiye ederim çünkü erkekler konuşarak anlaşılan varlıklar değiller biraz onların aynası olmak gerekir siz de aynı şekilde davranırsanız belki bir şeyler düzelebilir. Düzeltmiyorsa da yapılacak bir şey yoktur ya böyle devam etmeli ya da kendi hayatınıza bakmalısınız. Umarım bir an önce çözüme kavuşturursunuz bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…