Anksiyete ve kaygı bozukluğu deniyor bu duruma. Hayatınızı olumsuz etkiliyor ve çaresiz hissediyorsanız, psikolojik destek almalısınız. Kendi başınıza üstesinden gelemediğiniz durumlarda, destek almaktan çekinmeyin.Psikoloğun vereceği tavsiyeleri uygulamaya başladıkça değişikliği hissedersiniz zaten.İlaç kullanmanızı gerektirecek bir durum varsa, psikiyatr doktor buna karar verebilir.
Gidecek durumda değilim diye düşünüyorsanız, İyi hissetmek adlı kitabı alıp, okuyup, kitapta verilen uygulamaları yapmaya çalışabilirsiniz.
Daha öncesinde takıntı problemim nedeniyle psikiyatriye gittim 6 ay ilaç kullandım her gittiğimde doktorum ilaç yazıp gönderiyordu bende gitmeyi kesmiştim. Şuanda da her an birşey olacak korkusu. Dediklerinizi uygulayacağım inşallah teşekkür ederimAnksiyete ve kaygı bozukluğu deniyor bu duruma. Hayatınızı olumsuz etkiliyor ve çaresiz hissediyorsanız, psikolojik destek almalısınız. Kendi başınıza üstesinden gelemediğiniz durumlarda, destek almaktan çekinmeyin.Psikoloğun vereceği tavsiyeleri uygulamaya başladıkça değişikliği hissedersiniz zaten.İlaç kullanmanızı gerektirecek bir durum varsa, psikiyatr doktor buna karar verebilir.
Gidecek durumda değilim diye düşünüyorsanız, İyi hissetmek adlı kitabı alıp, okuyup, kitapta verilen uygulamaları yapmaya çalışabilirsiniz.
Aslında düşünüyorm fakat özgüven problemim olduğu için zorlanırım diye vazgeçiyorumIs bulmaya çalışın hayatınız farklılaşır düşüncenizdeğişir
Tabiki olur inşallah ikimizde atlatabiliriz bu problemiAslın da tam da aynı durumlardayız bende açık tan üni okuyorum aynı zamanda tekrar hazırlanıyorum sürekli aileme bişey olacak diye korkuyorum evde boş boş tv telefon layım bence birbirimize destek olalım siz bana ben size
İlaç kullanmak tek başına yeteri değil ve her zaman gerekli olmayabilirde. Ama, psikoterapi almak ve gerekenleri uygulamak, kesinlikle durumunuzda bir çok değişikliğe, iyi yönde gelişme sağlamaya yardımcı olacaktır.Daha öncesinde takıntı problemim nedeniyle psikiyatriye gittim 6 ay ilaç kullandım her gittiğimde doktorum ilaç yazıp gönderiyordu bende gitmeyi kesmiştim. Şuanda da her an birşey olacak korkusu. Dediklerinizi uygulayacağım inşallah teşekkür ederim
Aynen kesinlikle yeterli olmuyor. Psikologa mi gitmem gerekiyor bunun için?İlaç kullanmak tek başına yeteri değil ve her zaman gerekli olmayabilirde. Ama, psikoterapi almak ve gerekenleri uygulamak, kesinlikle durumunuzda bir çok değişikliğe, iyi yönde gelişme sağlamaya yardımcı olacaktır.
Çok teşekkür ederim söyledikleriniz için. Allah razı olsun.En kısa sürede hastaneye gideceğim inşallah.Hastanelerde psikiyatri polikliniklerinde, önce uzman doktora gideceksiniz. O sizin sıkıntılarınızı dinler. Bize anlattığınız gibi anlatırsınız. İlaç kullanıp, kullanmama kararını o verir zaten. Siz psikoterapi almak istediğinizi söyleyin mutlaka. Psikoloğa yönlendirecektir. Psikologla görüşür, terapiye başlarsınız. Bu hizmet devlet hastanelerinde sosyal güvenceniz varsa(sgk, bağkur, yeşil kart, emekli sandığı gibi) ek herhangi bir ücret verilmeden karşılanıyor.
Düşünceleriniz için öncelikle çok teşekkür ederim :) Her ne kadar kavga etsek de ikinci anneleri yerindeyim ve istemsiz olarak düşünebiliyorum onları.Bende psikiyatriste gitmeye kesinlikle karşı değilim 6 aylık tedavi sürecim oldu. Tekrar gideceğim inşallah. Tavsiyeleriniz için de çok teşekkürlerNekadar güzel hayırlı bir ablasin öncelikle:) senin yasindakiler ergenliklerini en şımarık şekilde yaşarken sen kardeslerim kötü alışkanlık edinirmi aileme bişey olurmu diye bunları düşünüyorsun bahtiniz güzel olsun:) anksiyete bozukluğu gibi canım bunlar ilerlemeden psikiyatriste görün istersen ufak dozlu ilaclarla beyinin bozulmuş denge durumunu daha fazla bozulmadan tedavi edip sonra yavaş yavaş tedaviyi sonlandırıyorlar..ben buna asla karşı değilim ...nasıldı karnınız ağrıyorsa. İlaç kullaniriz v.s bu gibi duygu durum bozuklukların da da gayet kullanılmalı ilaç tedavi için...
Peki o 6 ayda nasildin canımDüşünceleriniz için öncelikle çok teşekkür ederim :) Her ne kadar kavga etsek de ikinci anneleri yerindeyim ve istemsiz olarak düşünebiliyorum onları.Bende psikiyatriste gitmeye kesinlikle karşı değilim 6 aylık tedavi sürecim oldu. Tekrar gideceğim inşallah. Tavsiyeleriniz için de çok teşekkürler ☺
Ben takıntı problemim için gitmiştim. İlk başlarda çok sakinleştirdi beni. Hani ağlarsınız da rahatlarsınız ya. O şekilde rahatlamıştım takıntılarım geçmişti ama son aylarda gelecekte kötü bişey olacakmış korkusu yaşıyordum. Doktoruma söyledim bu yaşlarda olabilir normal demişti. İki aylık ilaç yazıp gönderiyordu.Bende en son iyi hissediyorum diye kendim bıraktım.Peki o 6 ayda nasildin canım
Part time işle başlayabilirsiniz maksat dışa açılmak olsun gerisi gelirAslında düşünüyorm fakat özgüven problemim olduğu için zorlanırım diye vazgeçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?