Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaalesefBazı adamlar maalesef huyu huyundan vazgeçmiyor anca yaşlanınca anliyolar kadınların kıymetini
Ağırlığınızı koysaydınız eşiniz bir yerden sonra bir şey yaoacagaı zamanBen her konuda fazlası ile susuyorum bunun farkındayım aman huzursuzluk olmasın aman kavga olmasın diye diye kendime yaptım naptiysam
Aynen bundan bitane bizde de var ondanEvet fazlası ile güvenir herşeyi nasılsa yapıyor evet bunu yapmam gerekiyor yoksa işin içinden çıkılmaz hale gelicem
Ahhh bazıları da var yaşlanınca daha huysuz oluyor yasa başa bakmadan daha fena oluyorlarBazı adamlar maalesef huyu huyundan vazgeçmiyor anca yaşlanınca anliyolar kadınların kıymetini
Haklısınız bu konuda ben fazla serbest bıraktım farkındayım yani normalde de öyle bir kişiliğe sahibim kırıp dokme huyum yoktur fevri bir insan değilim bazen benden küçük kız kardeşim bana çok kızar abla neden herşeye bu kadar susuyorsun neden bu kadar yumuşak davranıyorsun biraz tavır al herşeyi sen yapma bırak biraz der ama huyum böyle işte değiştirmem gerek sanırımAğırlığınızı koysaydınız eşiniz bir yerden sonra bir şey yaoacagaı zaman
Direkt sizin tepkinizi göz önüne getirirdi
Gerçekten erkek milletine kesinlikle yüz vermeyeceksin.
Ve afedersiniz hayvanlar bile eğitiliyor
Bir cıvı nasıl çakılır? Sürekli tepesine çekiçle vurarak degil mi?
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunAynen bundan bitane bizde de var ondanevlendiysen yapmak zorundasın bırak kalsın faturalar elektrik kesilsin su kesilsin evde sebze meyve bitsin bak nasılda yapıyor biraz yorabilit ama mecbur yazık sana da canım kendine bak yıpratma. Bu durumlarda sende onun givi yapabilirsin nasıl olsa ikiniz aç susuz ya da karanlıkta kalacaksınız ama bazı durumlar varki maalesef insan onlar givi yapamıyor. Düzelir insaAllah herşey gönlünce olsun Rabbim yormasın seni
çok kızıyorum böyle erkeklere
Dimiii aslında kişiden kişiye değişiyorr bazıları bibakıyorum el ele aşık bazısına bi bakıyorumm kendinden beterAhhh bazıları da var yaşlanınca daha huysuz oluyor yasa başa bakmadan daha fena oluyorlar![]()
Benimde kırıp dökme huyum kesinlikle yoktur. Ama biraz agresifim ve bana gore herkes haddini bilmeli. İnsanlar guzel bir ömür geçirmek için evleniyorHaklısınız bu konuda ben fazla serbest bıraktım farkındayım yani normalde de öyle bir kişiliğe sahibim kırıp dokme huyum yoktur fevri bir insan değilim bazen benden küçük kız kardeşim bana çok kızar abla neden herşeye bu kadar susuyorsun neden bu kadar yumuşak davranıyorsun biraz tavır al herşeyi sen yapma bırak biraz der ama huyum böyle işte değiştirmem gerek sanırım![]()
Benimde kırıp dökme huyum kesinlikle yoktur. Ama biraz agresifim ve bana gore herkes haddini bilmeli. İnsanlar guzel bir ömür geçirmek için evleniyor
Ama bazı insanlar resmen cehennem hayatı yaşıyor.
Hak edene hakkını verırsenız mutsuz olmazsınız e
Hemde nasılDimiii aslında kişiden kişiye değişiyorr bazıları bibakıyorum el ele aşık bazısına bi bakıyorumm kendinden beter![]()
Amin canım cümlemizden insaAllahÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun![]()
Biraz akışına bıraksanız mesela. Açıkcası eşim herşeyi yaptığı için zamanla ben hiç bişey yapmaz oldum. Tamda dediğiniz gibi nasılsa yapar. Beni bu duruma getiren kendisi ama. Markete gitmem mesela hep kendi alır getirir. Faturalar ödemeler falan hepsini kendi halleder. Kendim için hastaneye giderim benşm yerime eşim anlatır rahatsızlığımı. Baktım çok aşırı olmaya başladı önünü kestim biraz ama huyu böyle ne kadar değişebilir ki. Bende saldım valla madem böyle istiyor öyle olsun dedim. Sizde de böyle olmasın.Tam tersine bizdede hiç bir şeyi beceremeyen kendisidir okadar güvenir ki bana nasılsa herşeyi yapar altından kalkar bu konuda ben yoruluyorum bırakın öyle olsun eşiniz yorar çünkü![]()
Biraz akışına bıraksanız mesela. Açıkcası eşim herşeyi yaptığı için zamanla ben hiç bişey yapmaz oldum. Tamda dediğiniz gibi nasılsa yapar. Beni bu duruma getiren kendisi ama. Markete gitmem mesela hep kendi alır getirir. Faturalar ödemeler falan hepsini kendi halleder. Kendim için hastaneye giderim benşm yerime eşim anlatır rahatsızlığımı. Baktım çok aşırı olmaya başladı önünü kestim biraz ama huyu böyle ne kadar değişebilir ki. Bende saldım valla madem böyle istiyor öyle olsun dedim. Sizde de böyle
Allah kolaylık versin inşaAllah düzelir eşinizMaalesef cehennem hayatı dediğiniz işte benim yaşadığım biraz kendimi geri çekmem gerek bugünden itibaren başlıyorum değişiklik olacak mı bilmiyorum umarım olur
Teşekkürler amin inşallahAllah kolaylık versin inşaAllah düzelir eşiniz