Ruhsuzlugunda bir limiti olmalı.....

B
Şöyle bir söz okumuştum:

“Kimsenin duvarlarını aşmak için uğraşmayın.İstedikleri insan olunca duvarlarını yıkıp lunapark yapıyorlar. İstemediklerine hiçbir şey..”
Bir arkadaşım vardı adam sabah akşam içerdi karısını ailesine ezdirir bir gün yüzüne bakmazdı hakaret ederdi giyimine karışırdı.Sonuç ne oldu boşandılar .Adam bir sene sonra başkasıyla evlendi.Peki yeni eşine nasıl bir hayat sunuyor.Tatile götürüyor,kadına yemekler pişirip sofralar hazırlıyor,istediği kadar uçarı açık giyinmesine izin veriyor hatta bu adamın hoşuna gidiyor,kadının gününü gün ediyor,kadını mutluluktan havalara uçuruyor...İşte böyle gerçekten erkekler istedikleri insana duvarlarını yıkıp lunapark yapıyorlar...

Dümbük...

Ikıncı kadınlar yaşıyor dıyosunda 5 çocukla benı kim alsın

Kıymetli bahtsız tıpkı ben gibisin ve hatta dün sabah 6 da birden haksız bir konuda boğazıma çöken bir eş var karşımda aldım oğlumu anneme geldim yanlarında kafam dağılsın bari diye nihayetinde 6 gün çalışan bir kadınım be ne yapmam gerek bilmiyorum

şoktayım

Canım beş çocukla senin bir yol çizmen gerekir kocayı boşayacaksan tabi kocasız bir yol
Ben bu arkadaşımı gördükten sonra kadınlara diyemiyorum aman kocanız sizi hak etmiyor boşanın belasını bulur.Vallah bu adam bulmadı gitti ikinci evliliğini yaptı kendinin de yeni karısının da gününü gün ediyor

Ayy evet evet
Sanırım aynı oyun
Bu kadar çabayı gercek hayatta sergileseydi cidden bir köyü yada köy evi olabilirdi
Ben de oynadım aylarca o oyunu.. Eşim bıraktı ben bırakamadım 121 levele kadar çıktım bilirim o köyüm de köyüm diye gezen muhtar psikolojisini

Sonra dedim bu böyle olmayacak "ben bağımlıyım" hesabı erkek kardeşime verdim. İnanın buna bağımlı olduğunu kabul etmeyen, geçen o vakte acımayan, kendi içinde vicdan azabı duymayan bu oyunları bırakmıyor, çok zor

Kim icat etti ya bu interneti !!

Canım beş çocukla senin bir yol çizmen gerekir kocayı boşayacaksan tabi kocasız bir yol
Yok gı nıye bosayım ahımız gıttı vahımız kaldı
Bır kösede oturup oymuyor bende onun cüzdanla oynuyom
Kendımce ıntıkam alıyom

Yok gı nıye bosayım ahımız gıttı vahımız kaldı
Bır kösede oturup oymuyor bende onun cüzdanla oynuyom
Kendımce ıntıkam alıyom
Bence de boşanmayın vallah evliliği götürebildiği kadar götürmeli kadınlarımız tabi şiddet ve aldatma yoksa.Çünkü aksi durumda boşanan kadınlarımızın öncekinden çok daha iyi bir hayat kurma şansları çok olmuyor ama erkeklerin yaşı altmış bile olsa yeni bir evlilikle gayet renkli bir hayatları oluyor.Kadınlarımız da eski kocalarına bakakalıyorlar ne yazık ki...

O telefonlar yok mu ahhh keşke onların olmadığı bir çağa doğsaymışım. Benim eşimde oyun hastalığı yok ama o telefon elinden düşmez yok WhatsApp yok instagram boş boş sayfalarda dolanır durur. Dilimde tüy bitti uyarmaktan.
Uyarınca bırakır ama bi bakmışım yine başlamış.Hastalık bu. Çaresi ne olaki ben de bulabilsemmmmm

Şükür olsun yok
Ortak iş yapıyoz aksamda o oyunlarıyla buluşuyor işte

Seni de boşamalı :)))))

Oyun oynamayan erkek yok eşimde oynuyor ama uyku vakti uyku, yemek zamanı yemek yedim öylelikle yola girdi yılanın başını küçükken neden ezmedin? Şimdi iflah olmaz zaten. Konuyu okuyunca arkadasımın eşi canlandı gözümde, adamın yeni doğmuş bebeği var hâlâ oyun derdinde gece uyuyana kadar, sabah işe gidene kadar.. çok vurdumduymaz oldu mala bağladı iyice... valla zor yani ilgisizlik kadınlar ilgiyle beslenen büyüyen bi çiçek bana göre... hakkında hayırlısı olsun, olmuyorsa zorlama ... duran bi arabayı itmek nereye kadar ...

bu nasıl bakış açısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…