Ruhsuzlugunda bir limiti olmalı.....

Nasil bir oyun bu yani fuhus falan dediniz de tam anlamadim ?
Birebir tanıdığınız arkadaş grubuyla belki eğlenceli olabilir grup oyunu ama başka amaçlarla bu oyunda dolaşan çok oyun amacını aşmış parayla satışlar hilelerle çalma yıkma vs yapıyolar köy kurup ordu yetiştiriyosun güçlendirip seviye atlıyosun başka gruplarla veya kişilerle savaş yapıyosun çok içeriğini bilmiyorum merakımdan girip bi iki baktım sohbet bölümü var ayrıca en tehlikeli kısım da bu

Bence siz şimdi güzelce uyuyup dinlenin, yarın daha dinç birşekilde okursunuz

konu sahibi hanımefendinin bdv forumunda yazdığı bir yorumu aynen kopyaladım. gözlerim bozuk ama birinin bir derdi varsa dikkatle empatiyle okurum. aynısını onun da yapabilmesi adına, hatırlatmak amacıyla bunu yaptım. bence hoş değil zira buradaki en ufak gözüken dert bile birinin derdi. umarım o da buna özen gösterir. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/pembe-kazak.1049976/page-28#post-54121067

Başka bir mesaja vurgu yapmak istemişsiniz sanırım.. ben gece olduğundan uyku sersemliği ile "gözlerimi sabitleyebilirsem okucam " diye espiri olarak yazdığınızı düşünmüştüm.. konu sahibi kime ne yazdı bilmiyorum ve şuan linki araştıramauacak kadar uykum var ama şunu diyebilirim ki, dediğinize katılıyorum.. burdaki herkesin derdine saygı duyup, özenle, kırmadan bir cevap yazmamız gerekiyor...

Haydaaa
Siz buna neden takıldınız anlamadım
Gözlerimin bozuk oldugunu vs ima etmedim ben...
Kendi konuma gelen yorumları nasıl okuyup cevaplayabiliyorsam,baska konulara da aynı yaklaşımı sergileyebiliyorum....
Farklı bir iletisimin vardı arkadaslarla aramızda ve ona isyinaden yazdım....
Bence detay bilmeden görünenle yargılamak hic hos degil.......

Bi sene geçti hala sorunu çözemedik espirisini yapmak istiyorum linç yer miyim kızlar

O oyunu bende oynuyorum şimdiye kadar da ne bir telefon isteyen oldu ne de farklı şeyler bu oyun olduğuna emin misiniz ?
Eminim siz o amaçla girmediğiniz için sohbet etseniz dahi yüz göz olmamışsınızdır çeteleşme gibi bi durum var sevgilileriyle oynayan kızlar ağa düşürüp oyunda adı her neyse taş asker vs alıyor hatta toplu sohbette eşim burda deyip özele geçip başkalarıyla konuşup bilgi alıp veren oyun şifrelerini alıp karşı taraf adına kullanan erkek olduğu halde kız nickiyle milleti kandıran çok herkesi kendimiz gibi görüyor yapılanları gerçek dışı buluyoruz daha neleri var kim bilir o toplu sohbette kız gelince direk sevgili olalım deyip kız kabul ederse ikili grup kuran ordan iş yürüten de gördüm

Evde ki kadına saygısızlık. Anne evinde böyleydi yaşam tarzı ve böyle olması da normal geliyor. Konjştunuz mu hiç?

Aslında beklentileri sıfırlamışsınız da adam şansını zorluyor bence:)
Hayır çok mu sakin bir yapınız var bir cinnet geçirseniz misal:)

23 sayfayı okudum.
Ilk zamanlar bizde de bu sorun vardi eşim okey batak clash of clans oynuyordu ne kadar konuşsam surat assam anlık değişim oluyordu.. en son bende çivi çiviyi söker dedim. önce travian oynadım durum pek değişmedi başlarda. server bitti yeni server kaydı derken ikimiz oyuna başlamış olduk .. sonra kelimelik oynamaya başladım. orda da sohbet alanı vardı yazanlar oluyordu görüyordu işin içine kıskançlık girdi. orda değişim başladı oynamamı istemedi ee sen de oynuyorsun oyun ben karışmıyorum dedim sonra oda bende sadece clash oynamaya başladık kendi birliğinde sadece erkekler vardı çoğu da iş arkadaşı idi.sonrasında yavaş yavaş sitem etmeye başladım evde laptop vardı dizi izlemeye başladık zamanla da oyunu evde tek oldugumuz da ya da uyku tutmadığı zamanlarda oynamaya başladık tabi süreç uzun yorucu tartışmalı geçti ikimiz içinde çünkü ikimiz oynuyorduk .. en önemli şeyde sanırım sevgi eğer sevgimiz olmasaydı ya o ya ben vazgeçerdik oyun yüzünden

Sohbetlere pek katılmıyorum ama başka oyunda başıma gelmişti ordan tecrübe edindim ama sizin dediğiniz şekilde hiç denk gelmedim ..

Sohbetlere pek katılmıyorum ama başka oyunda başıma gelmişti ordan tecrübe edindim ama sizin dediğiniz şekilde hiç denk gelmedim ..
Çünkü amacınız ağa düşürmek değil bana da böyle bi teklif mesaj vs gelmedi ama şunu gördüm adam klan kurmuş başka kimse yok kız isimli kimi görürse istek atıyo kabul etsen birebirsin e hani grup oyunuydu toplu sohbette görüyorum cilveleşiyolar klanımın adı şu gel bakıyorum merak edip iki kişi muhabbet sarmazsa onu çıkarıp yeni kurban arayışı neden yani oyun için mi bu hiç sanmıyorum

Off çok üzüldüm, böyle kendi duvarlarının içini kimseye göstermeyen insanlardan hiç hazetmiyorum. Bi öküz de bende vardı düne kadar. Ayrılma diye ağlayıp sızlayan adamın suanki rahatlığına ne demeli peki?
Yok bugün benim devreler yandı galiba dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…