- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
Birebir tanıdığınız arkadaş grubuyla belki eğlenceli olabilir grup oyunu ama başka amaçlarla bu oyunda dolaşan çok oyun amacını aşmış parayla satışlar hilelerle çalma yıkma vs yapıyolar köy kurup ordu yetiştiriyosun güçlendirip seviye atlıyosun başka gruplarla veya kişilerle savaş yapıyosun çok içeriğini bilmiyorum merakımdan girip bi iki baktım sohbet bölümü var ayrıca en tehlikeli kısım da buNasil bir oyun bu yani fuhus falan dediniz de tam anlamadim ?
Bence siz şimdi güzelce uyuyup dinlenin, yarın daha dinç birşekilde okursunuzGözleri sabitleyebilirsem okuycam konuyu hayatim :)))))) *
Bence siz şimdi güzelce uyuyup dinlenin, yarın daha dinç birşekilde okursunuz
Başka bir mesaja vurgu yapmak istemişsiniz sanırım.. ben gece olduğundan uyku sersemliği ile "gözlerimi sabitleyebilirsem okucam " diye espiri olarak yazdığınızı düşünmüştüm.. konu sahibi kime ne yazdı bilmiyorum ve şuan linki araştıramauacak kadar uykum var ama şunu diyebilirim ki, dediğinize katılıyorum.. burdaki herkesin derdine saygı duyup, özenle, kırmadan bir cevap yazmamız gerekiyor...konu sahibi hanımefendinin bdv forumunda yazdığı bir yorumu aynen kopyaladım. gözlerim bozuk ama birinin bir derdi varsa dikkatle empatiyle okurum. aynısını onun da yapabilmesi adına, hatırlatmak amacıyla bunu yaptım. bence hoş değil zira buradaki en ufak gözüken dert bile birinin derdi. umarım o da buna özen gösterir. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/pembe-kazak.1049976/page-28#post-54121067
konu sahibi hanımefendinin bdv forumunda yazdığı bir yorumu aynen kopyaladım. gözlerim bozuk ama birinin bir derdi varsa dikkatle empatiyle okurum. aynısını onun da yapabilmesi adına, hatırlatmak amacıyla bunu yaptım. bence hoş değil zira buradaki en ufak gözüken dert bile birinin derdi. umarım o da buna özen gösterir. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/pembe-kazak.1049976/page-28#post-54121067
O oyunu bende oynuyorum şimdiye kadar da ne bir telefon isteyen oldu ne de farklı şeyler bu oyun olduğuna emin misiniz ?Clash of Clans
Eminim siz o amaçla girmediğiniz için sohbet etseniz dahi yüz göz olmamışsınızdır çeteleşme gibi bi durum var sevgilileriyle oynayan kızlar ağa düşürüp oyunda adı her neyse taş asker vs alıyor hatta toplu sohbette eşim burda deyip özele geçip başkalarıyla konuşup bilgi alıp veren oyun şifrelerini alıp karşı taraf adına kullanan erkek olduğu halde kız nickiyle milleti kandıran çok herkesi kendimiz gibi görüyor yapılanları gerçek dışı buluyoruz daha neleri var kim bilir o toplu sohbette kız gelince direk sevgili olalım deyip kız kabul ederse ikili grup kuran ordan iş yürüten de gördümO oyunu bende oynuyorum şimdiye kadar da ne bir telefon isteyen oldu ne de farklı şeyler bu oyun olduğuna emin misiniz ?
Bir adam düşünün....
Elinde sürekli telefon...
Oyun oynayan.
Hayatı yemek icmek uyumak ve oyun oynamak izerine kurulmuş olan....
Sabahın 5 ine kadar oynadigi icin ogleden sonra 2ye 3e kadar uyumayı aliskanlik haline getirmis ve bundan duyulan rahatsizligi umursamayan....Kahvalti bekleyen ütü bekleyen yemek bekleyen...
Ev ev degil..otel nihayetinde...
Boşanmanın eşigine gelmişsin be adam....
Biseyler yapsana...
Özel gün ya sözüm ona
Sorsana "bir planın var mı,birseyler yapmak ister misin yada ne yapalım"gibi...
Düşünsene biraz ya
Kullansana beynini.........
Öfke öfke öfke.....
Aslında beklentileri sıfırlamışsınız da adam şansını zorluyor bence:)Haydaaa
Siz buna neden takıldınız anlamadım
Gözlerimin bozuk oldugunu vs ima etmedim ben...
Kendi konuma gelen yorumları nasıl okuyup cevaplayabiliyorsam,baska konulara da aynı yaklaşımı sergileyebiliyorum....
Farklı bir iletisimin vardı arkadaslarla aramızda ve ona isyinaden yazdım....
Bence detay bilmeden görünenle yargılamak hic hos degil.......
Ya ben de böyleyim
Bi sene geçti hala sorunu çözemedik espirisini yapmak istiyorum linç yer miyim kızlar
Sohbetlere pek katılmıyorum ama başka oyunda başıma gelmişti ordan tecrübe edindim ama sizin dediğiniz şekilde hiç denk gelmedim ..Eminim siz o amaçla girmediğiniz için sohbet etseniz dahi yüz göz olmamışsınızdır çeteleşme gibi bi durum var sevgilileriyle oynayan kızlar ağa düşürüp oyunda adı her neyse taş asker vs alıyor hatta toplu sohbette eşim burda deyip özele geçip başkalarıyla konuşup bilgi alıp veren oyun şifrelerini alıp karşı taraf adına kullanan erkek olduğu halde kız nickiyle milleti kandıran çok herkesi kendimiz gibi görüyor yapılanları gerçek dışı buluyoruz daha neleri var kim bilir o toplu sohbette kız gelince direk sevgili olalım deyip kız kabul ederse ikili grup kuran ordan iş yürüten de gördüm
:)O neydi gızzz
Çünkü amacınız ağa düşürmek değil bana da böyle bi teklif mesaj vs gelmedi ama şunu gördüm adam klan kurmuş başka kimse yok kız isimli kimi görürse istek atıyo kabul etsen birebirsin e hani grup oyunuydu toplu sohbette görüyorum cilveleşiyolar klanımın adı şu gel bakıyorum merak edip iki kişi muhabbet sarmazsa onu çıkarıp yeni kurban arayışı neden yani oyun için mi bu hiç sanmıyorumSohbetlere pek katılmıyorum ama başka oyunda başıma gelmişti ordan tecrübe edindim ama sizin dediğiniz şekilde hiç denk gelmedim ..
Off çok üzüldüm, böyle kendi duvarlarının içini kimseye göstermeyen insanlardan hiç hazetmiyorum. Bi öküz de bende vardı düne kadar. Ayrılma diye ağlayıp sızlayan adamın suanki rahatlığına ne demeli peki?Cok zor surecler gecirdik..
Geciriyoruz...
Bosanma davaları,tartısmalar,küslükler....
Daha önce bir konu acmıştım
Okuduysanız şayet denk gelipte,bunu ayrıntılı olarak görebilirsiniz...
Ona hak veriyorum daha dogrusu saglıklı bir ruh haline sahip olmadıgını,mutsuz oldugunu kestirebiliyorum....
Fakat ben hep netlik istedim.
Defalarca karsıma alıp konustum.
Zamanla hislerin azalabilecegini hatta ve hatta duygularının farklı yönlere farklı insanlara dahi kayabilecegini söyledim.
Bunu hissedebilecegim yada kondurabilecegim bir durumla da karsılasmadım isin acıgı...
Bana net olmasını hislerini netlikle ifade edebilmesi gerektigini,ne istedigini bilmesi gerektigini hep söyledim.
Ayın 4ünde mahkememiz var.
Bunun bilincinde olan durumun ciddiyetini idrak edebilen bir insan birseyler yapmalı...
Iyi yada kötü ne istedigini ifade etmeli ve buna göre davranmalı diye dusunuyorum.
Insani hayatta yoran seylerın başında belirsiz geliyor bana göre.
Cok rahatsiz edici,cok oyalayıcı bir kavram...
Bekliyorum bakalım son günlerini nasil degerlendirecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?