Ruhsuzlugunda bir limiti olmalı.....

Bunun için ilk aşama bir sorun oldugunu kabul ediyor olmak degil midir? :)

Yani esin ortada bir problem oldugunu kabul etmiyormu?
Allah sabir versin bacim. Sen calisiyormusun? Eger calismiyorsan bence kendine bir is bul,
vaktini arkadaslarinla gecir, gez toz. Ona bagimli olmadigini, onsuz da vaktini degerlendirebilecegini göster.

Sevgililikte ilgisizlik denildigi icin boyle bir yorum yaptim tatlim :)
Aksi halde sevgililik döneminde bizimde alıcılar kapalı oluyor galiba
Sinyalleri dikkate alamıyoruz :))

Şuan çalışmıyorum
Bir iş teklifi var ve önümüzde ki günlerde degerlendirecegim
Umarım 2018 guzelliklerle gelir

Sevgililikte ilgisizlik denildigi icin boyle bir yorum yaptim tatlim :)
Aksi halde sevgililik döneminde bizimde alıcılar kapalı oluyor galiba
Sinyalleri dikkate alamıyoruz :))

Askin gozu kordur.. ama hani dusun bosansan baskasina asik olsan evlensen ayni seyler olacak yuksek ihtimalle.. cagimizin hastaligi maalesef..erkek milletine guvenim yok benim yaa

Ayrilmak konusunda oyle.Ama cekilecekse sevgililikte hic cekulmiyor.Cismen de yaninda degil.Ne ses ne cisim.Benin ilgisiz diye ayrilmak istedigimi ayni ilgisiz miyminti ruhlu adami baskasi havada kapti.Ha sonra ben de cok ozledim ayri.

boşvwr canım alan almış ne yapacaksın.. ilgisizliği seven kadınlar da var biliyorsunuz
Nasil dayandi ona bilmiyorum.Gerci sevgiliyken onlar ayni ulkedeydi ben ayri ulkedeydim
Ilgisizligi seven kadinlar da mi varmis.

Mesele sadece oyun oynayıp uyuması mi yoksa aranızdaki duygusal birliktelik de mi bitmiş? Benim eşim de çok uyur kavga da ediyoruz bu konuda ama onun dışında iyidir aramız birlikte vakit geçiririz sever sayar. Eğer bunlar yoksa artık boşanma konusunda blöf yapmayın açın devam ettirin o davayı ikna edici olumlu adımlar atıp o pozitifligi devam ettirirse o zaman vazgecersiniz boşanmaktan. Böyle bir adamla ömür geçer mi? Çocuk da yapamayacaksiniz bu sorumsuzluğa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…