- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
kocayı iyice delirteyim
Bunun için ilk aşama bir sorun oldugunu kabul ediyor olmak degil midir? :)
Herkeste bir düşürme hevesi numara vermek aslında yasak ama bi yolunu buluyolar buluşmalar vs uzuyo muhabbetnasıl yaniii
Iyide herifler sevgililikte bole mi oluyolar?it gibi pesimizde oluyolar birakmiyolar filan :) kopruyu gecene kdr galiba, uzgunum
Iyi bir es Allahin bir ikramidir, kotu bir es ise dunyadaki en agir imtihan.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..beterin beteri var diyorsun ama boyle diye diye yillar ucup gidiyo gencligimiz sonuyor belki..
Yani esin ortada bir problem oldugunu kabul etmiyormu?
Allah sabir versin bacim. Sen calisiyormusun? Eger calismiyorsan bence kendine bir is bul,
vaktini arkadaslarinla gecir, gez toz. Ona bagimli olmadigini, onsuz da vaktini degerlendirebilecegini göster.
Sevgililikte ilgisizlik denildigi icin boyle bir yorum yaptim tatlim :)
Aksi halde sevgililik döneminde bizimde alıcılar kapalı oluyor galiba
Sinyalleri dikkate alamıyoruz :))
Ben merak edip yükledim bi halt etmez sanal fuhuş yuvası gibi eğer tanıştığınız geubunuzla oynamıyosanız
Askin gozu kordur.. ama hani dusun bosansan baskasina asik olsan evlensen ayni seyler olacak yuksek ihtimalle.. cagimizin hastaligi maalesef..erkek milletine guvenim yok benim yaa
Hahaha bende ole dusunurum bi gun bosanirsam :) no nikah no stres :)Bundan sonra no nikah :)))))
O mutsuzmus hissi bosan8nca geciyor bazen bilesiniz.Ailenşz destek ise korkmayın, evliliği yürütmek zorunda değilsiniz ki.. tabi gerçekten mutsuzsanız...
Canım o boşanmakla çözülmez bir cinnete bakar telefonu kırar kafasına geçirirsin al bakalım dersin madem sen beni adam yerine koymuyorsun diyip kalan hayatını zindan edersin bir bakmışsınki adam melek olmuş..tecrübeyle sabit
Hahaha bende ole dusunurum bi gun bosanirsam :) no nikah no stres :)
NasilO mutsuzmus hissi bosan8nca geciyor bazen bilesiniz.
Ayrilmak konusunda oyle.Ama cekilecekse sevgililikte hic cekulmiyor.Cismen de yaninda degil.Ne ses ne cisim.Benin ilgisiz diye ayrilmak istedigimi ayni ilgisiz miyminti ruhlu adami baskasi havada kapti.Ha sonra ben de cok ozledim ayri.Sevgililikte ilgisizlik daha mı zor?
Neresi zor tatlım
Isine gelmiyorsa yol verirsin
Ama evlilikte oyle olmuyor malesef...
Baksana yazılanlara
Sence sevgililik doneminde olsak hangi birimiz bu kadar sıkıntı yasamayı göze alırız yada tahammul ederiz...
Aynen aynen :))
ilgisizliği sanaydı belki deAyrilmak konusunda oyle.Ama cekilecekse sevgililikte hic cekulmiyor.Cismen de yaninda degil.Ne ses ne cisim.Benin ilgisiz diye ayrilmak istedigimi ayni ilgisiz miyminti ruhlu adami baskasi havada kapti.Ha sonra ben de cok ozledim ayri.
Yok kizkardesi arkadasim.O da oyle diyor.Ki baska bir ruh cikmaz ondan.Nisanlandiginda sormustum kendine de.Ayni oldugunu soylemisti.ilgisizliği sanaydı belki de
boşvwr canım alan almış ne yapacaksın.. ilgisizliği seven kadınlar da var biliyorsunuzYok kizkardesi arkadasim.O da oyle diyor.Ki baska bir ruh cikmaz ondan.
Nasil dayandi ona bilmiyorum.Gerci sevgiliyken onlar ayni ulkedeydi ben ayri ulkedeydimboşvwr canım alan almış ne yapacaksın.. ilgisizliği seven kadınlar da var biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?