Ruhsuzlugunda bir limiti olmalı.....

Ben yalnız yaşıyorum ben bile sıkıldım anlayabiliyorum insan eşiyle paylaşımda olmak ister

Gerçekten boşanmak istiyor musunuz karar verebildiniz mi?
Genelde herkes öyle artık bizde öyle değipmiyiz kk dayız instagramdayız oyun oynuyoruz bilmiyorum vana garip gelmiyor artık
Bazı insanlarda bu abartılı duruyor mesela bir arkadaşla kafede buluşuyoruz daha kahve içip sohbet etmeden hemen hadi selfie çekelim dur kahveyi de çekeyim şu kadar kişi beğendi vs
Ben sıkılıyorum yani biriyle sohbet ediyorsam o telefon kenarıda durur arada bakılabilir ama göze sokmadan yapılmalı bence

Bizimkide bi savas oyunu oynuyor clash die basliyor adi oyle kaptirmiski kendini gercekten koyu var saniyor koyumde koyum deyip geziyo ortalikta
Gerçek yaşamdan kopmuş zaten

her erkek sex düşkünü diye adlandırılır bence öyle değil Erkek yada kadın fark etmez, sapık olmadığı müddetçe bence duygusal bir bağ olmadan birine yaklalamazsın..
Erkekler o işi duygu olmadan da yapabiliyorlar örnek verecek olursam : gecelik ilişkiler... Her gece başka kadının yatağına girmek zor gelmiyor onlara
Halbuki ben ilgi duymadığım bir erkeğin elini bile tutamam

Bu da benim. Eşim gibi kanıksadım ben ne yazıkki kızlzrım var. Diye kendimi kandırıyorum

Valla nasil isterim...
Telefonsuz 1 hafta 10 gün...

En güzelini yapıyosunnnn

Yeni
Yeni yılınız baldan tatlı,
kelebek gibi kanatlı,
katlı , yatlı
facebook, instagram "like"lı,
haftada üç gün ızgara kabaklı,
geçen yıldan havalı,
seyahati bol ✈,
geri dönmesi zor,
geliri giderinden fazla,
dolu dolu sazla , cazla,
streslere kapalı,
acısı sadece yediğiniz biberde,
tatlısı sağlıkla uyandığınız her günde ,
kilonuz kararında ,
ruh sağlığınız ayarında ,
tabiatın kucağında,
trafiğin uzağında,
sevdiklerinizle birlikte,
kem gözlerden uzak olsun ...
Tek derdiniz çok gülmekten bayılmak ,
para saymaktan yorulmak olsun! Yeni yılınız kutlu olsun

Bahtı güzel kardesım

Canımsınnnnnnnnnnnn
Huzur dolu seneler diliyorum tatlımm :)

Bebek yapın.
Biz eşimle oyun bağımlısıydık. Flört döneminde bile laptoplarla buluşur, sabahtan akşama yanyana aynı oyunu online oynardık, bazen buluşmaz evlerimizde ayrı ayrı oynardık. Evlenince bir odayı oyun odası yaptık. Yanyana iki masa, yanlarda servis sehpaları, özel kulaklıklar, karartmalı perde vs. O işe gider ben hem iş hem yüksek lisansa giderdim gene de sabahlardık, çok eğlenirdik.
Sonra ben bıraktım birgün oyunu. (8 sene sonunda) eşimin oynamaları çok battı, adam resmen mal gibi hep başındaydı oyunun. Ne kahvaltı, ne birlikte yatağa gidiş ne bir aktivite ne de bir sohbet ! Sınırlar koydum, yasaklar getirdim," oynarsan boşanırız" a kadar ilerlettim.
Benimki çirkin bir yaklaşımdı ama. Düşünsenize iki tiryaki yıllarca sigara içiyor sonra bir tanesi bir sabah sigarayı bırakıyor diye diğerine de yasaklıyor, onu kısıtlıyor falan... ama şu var; bambaşka dünyanın içine giriyorsunuz, hayatta emek sarfetseniz bile birebir karşılığını alamayacağınız durumlar oyunda tam tersi; mal, mülk, sosyal çevre, saygınlık, rütbeler... eğlence, şamata, renkli bir dünya kısacası... (yazarken canım çekti)
O dönem eşimde sağlık sorunları çıktı; bel-boyun. (Sandalye tepesinde saatlerce oyun oynadığı için tabii) bir kaç eli maşalı doktor da mr, tomografi falan isteyip bunu iyice bir korkutunca benim koca tövbekar oldu. Ve sonrasında bir bebeğimiz oldu, 1,5 sene sonra da şimdi ayağımda salladığım oğlum dünyaya geldi.
Şimdi bilgisayar oyununu bırakın geçen avmye giderken çorap bulamadım birine pembe birine siyah geçirdim, eşimin annesi aradı nasıl yalvarıyor gelin diye. Çoraplarımdan utandım dedim kesseler gitmem, gitmedim de.
Biraz önce ben yeniyıla koltukta bebek zıplatarak, eşim diğer çocuğa ayıcık bombo dansını yapıp yatağa çekmeye çalışarak girdik.
Gene de geçen eşime dedim "oyun oynadığımız yıllar ne gamsız ne eğlenceli ne keyifli yıllardı" değil mi diye... çok şükür halimize şimdi ama oyun bağımlılığı ve bundan keyif almak çok garklı bir şey; yaşamayan bilemez. Size şu satırları yazarken bile oyun gözümün önünde canlanıyor, içim bir buruk oluyor.

Çocuk yapma işin geyiği tabii ki ama oyun bağımlılığı ciddi bir hastalık ve yaşam tarzı resmen. Öyle bağırmalar, yasaklamalar, pc kırmalar, boşanacağım edeceğimler işe yaramaz. Ciddi bir destek ya da bizim hikayedeki gibi sağlık açısından korkutulmak belki işe yarayabilir.
Belki sorulmuştur ama hiç birlikte oynamayı denediniz mi?
Belki atıyorum günde 2-3 saat birlikte oynayıp keyif alsanız, size de batmayacak bu kadar.

Yeni yılda mutluluk ve huzur dilerim.

Konusması lazim benimle....
Birseylerin farkına vardıgını hissetmem lazım
Aksi halde bosanma isine gönüllü oldugunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…