Ruhsuzlugunda bir limiti olmalı.....

Öyle bırını 23 sene önce tanıdım
Lanet gündü kara cumaydı

Başta üniversitede sevgilisiyle birlikte yaşayan 20 yaşlarında bir kız yazıyor sandım
bir de bu adam evli!
valla madem otel hizmeti bekliyor gitsin memur maaşıyla 5 yıldızlı otelde yaşamaya başlasın nasılsa yemek önüne geliyor karışan görüşen yok bekar hayatı yaşar
kusura bakmayın ne diyeceğimi bilemedim bazısına "rahat" batıyor elindekinin kıymetini belki kaybedince anlar

Bana şimdiye dair bir umut ver o halde :))
Kendı kendıme yetmeyı ogrendım
Zaten ılk donem kavga edıyon teıpcanlasıyon
Sonra bır umut bıtkınlıgı oluyor bosverıyon
Sessızlesıyon susuyon bır seylerı anlarmı dıye
Senın suskunluğun ona ödül oluyor keyfınce oyunlarına dalıyor
Kendıne hava sahası aç ne kadar az takarsan o kadar mutlu olursun
Sanma bır gün yorulur hevesı geçer bız yılları sele verdık onlar ayrılmadı
Üzgünüm balım sana ıyı haberler veremedın

Eşim bir zamanlar böyleydi. Allahım birlikte yatağa girdiğimizi hatırlamam o dönemde. Ne kavgalar ettik neler yaşadık. Sonra elhamdülillah değişti. Şimdi yok öyle alışkanlıkları. İki çocuğumuz oldu. Babalık yaradı bizimkine. Şimdi futbol alışkanlığı başladı. Haftanın 2 gecesi derse sohbete gider. Bir gece muhakkak maç izler. Bir zaman sonra alıştım bunada. Halbuki ben hep evde bizimle olsun istiyorum. Siz çok haklısınız. Konuşun sürekli rahatsızlığını belirt. Vijdanına dokun. Bu kadar israf zaman kaybedeceğine neler neler yaparsınız...

Valla böyle durumlardan iyi haber pek çıkmıyor zaten tatlım
Aynem bahsettigin moddayım
Kavga edecek halim yok biliyo musun :)
Sorgulayacak halde degilim
Korkunc bir sessizlik var :)

Ben onu göndericem "Anamın Evi UltraLux" adlı bir otele :)
Biraz beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…