- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
Bence erkekleri kendimiz gibi görmeyi bırakmalıyız beyin kimyaları farklı biz kadınlarda karşı cinsten başkasının kokusundan bile tiksinme vardır çoğunlukla ama erkekler öyle değilher erkek sex düşkünü diye adlandırılır bence öyle değil Erkek yada kadın fark etmez, sapık olmadığı müddetçe bence duygusal bir bağ olmadan birine yaklalamazsın..
Valla eşim benim yüzüme bakıyor ama ben hep burdayım buranın yeri farklı komşuluk ilişkim yok sokağada çıkan bir insan değilim pek burada vaktimi harcıyorum bende seviyorum burayı eşimde oyun oynuyorHerkes öyle değil, yanlızlıktan çaresizlşkten burdayız... eşim keşke benimle olsa telefonun yüzüne bile bakmam...
Ben ders vermeye kalltigim zamanlarsa ustume yuruyup kavgaya siddete donustu hep. Bende küsüp gidip geri gelmekle kaldimDers versen umurlarında değilki.. her yolu denedim severek, kızarak, küserek, bağırarak, yumuşak dille, kendi haline bırakarak, rest çekerek, boşanma raddesine gelerek... yok olmuyor.. o anlık haklısın düzelicem diyor.. ama aynı son.
O kötüymüş biz hep dipdibeyiz L koltuhumuzunda etkisi büyük evdekini at L koltuk alYok bizde oyle degil...
Uzun zamandır tensel bir temas yok :)
Genel olarak evt haklısınız ama hepsi öyle değil..Bence erkekleri kendimiz gibi görmeyi bırakmalıyız beyin kimyaları farklı biz kadınlarda karşı cinsten başkasının kokusundan bile tiksinme vardır çoğunlukla ama erkekler öyle değil
Keşke sizin gibi sınır koyabilse herkes ama malesef bunu başaramayan er kişisi çok oyun maskesiyle sohbetler numaralar görüşmeler vs vs de gırla mutluluğunuz daim olsun çok şanslısınızValla eşim benim yüzüme bakıyor ama ben hep burdayım buranın yeri farklı komşuluk ilişkim yok sokağada çıkan bir insan değilim pek burada vaktimi harcıyorum bende seviyorum burayı eşimde oyun oynuyor
Evt arada buraya gelip ziyeret etmek, fikir almak güzel elbette... eşinlede aranızda problem olmuyorsa ne mutlu size:)Valla eşim benim yüzüme bakıyor ama ben hep burdayım buranın yeri farklı komşuluk ilişkim yok sokağada çıkan bir insan değilim pek burada vaktimi harcıyorum bende seviyorum burayı eşimde oyun oynuyor
Sağol canım hiç o tarakla bezi yok şükür Allah şaşırtmasınKeşke sizin gibi sınır koyabilse herkes ama malesef bunu başaramayan er kişisi çok oyun maskesiyle sohbetler numaralar görüşmeler vs vs de gırla mutluluğunuz daim olsun çok şanslısınız
Ailenşz destek ise korkmayın, evliliği yürütmek zorunda değilsiniz ki.. tabi gerçekten mutsuzsanız...Ben ders vermeye kalltigim zamanlarsa ustume yuruyup kavgaya siddete donustu hep. Bende küsüp gidip geri gelmekle kaldim
ay merak ettim bende mi oynasam o oyunuTahmin ettim ayni oyun oldugunu bu ara erkeklerin cogu ona takmis durumda.ben suan tavirliyim cocugumu uyuttum yaninda duruyorum bende yaticam gunler oncesinden bu sene cocugumuzla yeni yila giricez cok heyecanliyim telefonlari bir kenara birakip ailece vakit gecirelim degisik yemekler yapayim falan dedim kendime elbise aldm foto cekiliriz dedim biliyoduda nasil heveslendigimi ama sabahtan beri satacagi bi urun vardi onu temizlemekle ugrasti az once isi bitti ben bi saatten sonra yemekmi yapicam evimi toplucm kendimmi hazirlanicam marketemi gidicem? Bide utanmadan halen gelip sinirli sinirli nie suratlisin diyor ulan dunde evdeydin halletseydin ya isini biliosun bugun icin nasil heves ettm.ama hata bende halen bisiler bekliyorum oysa kendisi her heveslendigim seyin icine etmede meshur bir adam !
ay merak ettim bende mi oynasam o oyunu
Iste o kotu.Yok bizde oyle degil...
Uzun zamandır tensel bir temas yok :)
Iste o kotu.
AMA sen adami bunalttigin icin belki yaklasmiyor sana.Boyle de dusun.Bence ellesme bir sure.Bakalim napacak.Sen saril.Pisman olursun bence
Adam kendi halinde takiliyor.Sevmiyor musun sen bu adami.Sen calismiyorsun sanirim calissan bukadar gozune batmaz.Adam ekmegini eve getiriyor iste.O da onun hobisi.Bazi erkeklerde ilgi azdir iste boyle.Nasilsa ayni evdesiniz.Baska yerde olsa ne sesi ne cismi olacak.Sevgililikte ilgisizlik daha zor.
Cok zor bir durum
Su teknoloji her ne kadar hayati kolaylastiriyorsada, nice evliliklerin sonunu da getiriyor malesef.
Böyle seyler okudukca insan evlilikten korkar oluyor
Bir psikologdan yardim alsaniz?
kocayı iyice delirteyimHı oyna oyna
Bi sen kalmıştın :)))))))
Iyide herifler sevgililikte bole mi oluyolar?it gibi pesimizde oluyolar birakmiyolar filan :) kopruyu gecene kdr galiba, uzgunumSevgililikte ilgisizlik daha mı zor?
Neresi zor tatlım
Isine gelmiyorsa yol verirsin
Ama evlilikte oyle olmuyor malesef...
Baksana yazılanlara
Sence sevgililik doneminde olsak hangi birimiz bu kadar sıkıntı yasamayı göze alırız yada tahammul ederiz...
Ben merak edip yükledim bi halt etmez sanal fuhuş yuvası gibi eğer tanıştığınız geubunuzla oynamıyosanızay merak ettim bende mi oynasam o oyunu
nasıl yaniiiBen merak edip yükledim bi halt etmez sanal fuhuş yuvası gibi eğer tanıştığınız geubunuzla oynamıyosanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?