Ruhsuzlugunda bir limiti olmalı.....

her erkek sex düşkünü diye adlandırılır bence öyle değil Erkek yada kadın fark etmez, sapık olmadığı müddetçe bence duygusal bir bağ olmadan birine yaklalamazsın..
Bence erkekleri kendimiz gibi görmeyi bırakmalıyız beyin kimyaları farklı biz kadınlarda karşı cinsten başkasının kokusundan bile tiksinme vardır çoğunlukla ama erkekler öyle değil

Herkes öyle değil, yanlızlıktan çaresizlşkten burdayız... eşim keşke benimle olsa telefonun yüzüne bile bakmam...
Valla eşim benim yüzüme bakıyor ama ben hep burdayım buranın yeri farklı komşuluk ilişkim yok sokağada çıkan bir insan değilim pek burada vaktimi harcıyorum bende seviyorum burayı eşimde oyun oynuyor

Ben ders vermeye kalltigim zamanlarsa ustume yuruyup kavgaya siddete donustu hep. Bende küsüp gidip geri gelmekle kaldim

Valla eşim benim yüzüme bakıyor ama ben hep burdayım buranın yeri farklı komşuluk ilişkim yok sokağada çıkan bir insan değilim pek burada vaktimi harcıyorum bende seviyorum burayı eşimde oyun oynuyor
Keşke sizin gibi sınır koyabilse herkes ama malesef bunu başaramayan er kişisi çok oyun maskesiyle sohbetler numaralar görüşmeler vs vs de gırla mutluluğunuz daim olsun çok şanslısınız

Evt arada buraya gelip ziyeret etmek, fikir almak güzel elbette... eşinlede aranızda problem olmuyorsa ne mutlu size:)

ay merak ettim bende mi oynasam o oyunu

Cok zor bir durum
Su teknoloji her ne kadar hayati kolaylastiriyorsada, nice evliliklerin sonunu da getiriyor malesef.
Böyle seyler okudukca insan evlilikten korkar oluyor
Bir psikologdan yardim alsaniz?

Yok bizde oyle degil...
Uzun zamandır tensel bir temas yok :)
Iste o kotu.
AMA sen adami bunalttigin icin belki yaklasmiyor sana.Boyle de dusun.Bence ellesme bir sure.Bakalim napacak.Sen saril.Pisman olursun bence
Adam kendi halinde takiliyor.Sevmiyor musun sen bu adami.Sen calismiyorsun sanirim calissan bukadar gozune batmaz.Adam ekmegini eve getiriyor iste.O da onun hobisi.Bazi erkeklerde ilgi azdir iste boyle.Nasilsa ayni evdesiniz.Baska yerde olsa ne sesi ne cismi olacak.Sevgililikte ilgisizlik daha zor.

Canım o boşanmakla çözülmez bir cinnete bakar telefonu kırar kafasına geçirirsin al bakalım dersin madem sen beni adam yerine koymuyorsun diyip kalan hayatını zindan edersin bir bakmışsınki adam melek olmuş..tecrübeyle sabit

Sevgililikte ilgisizlik daha mı zor?
Neresi zor tatlım
Isine gelmiyorsa yol verirsin
Ama evlilikte oyle olmuyor malesef...
Baksana yazılanlara
Sence sevgililik doneminde olsak hangi birimiz bu kadar sıkıntı yasamayı göze alırız yada tahammul ederiz...

Iyide herifler sevgililikte bole mi oluyolar?it gibi pesimizde oluyolar birakmiyolar filan :) kopruyu gecene kdr galiba, uzgunum

Iyi bir es Allahin bir ikramidir, kotu bir es ise dunyadaki en agir imtihan.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..beterin beteri var diyorsun ama boyle diye diye yillar ucup gidiyo gencligimiz sonuyor belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…