Ruhu hızlı yaşayan beyden Beklenen atak geldi bayanlar !!!

HazalHazall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
202
43
18
Bayanlar birkaç gün önce yazdığım yazıyı bilenler bilir.Erkek arkadaşim birkaç gün konuşmayalım kafamı toparlamam lazım falan demişti ve ben sen bilirsin duyup üç gün boyunca hiç arayıp sormamistim oda aramamisti ve bugün ikindin durduk yere beni whatsapptan ve instagramdan engellemiş ve ablamida engellemiş instagramdan.Bana bitti bile demeden.Ve daha düne kadar ablamla ablacigim diye konuşuyordu ve adam olmakla ilgili birçok şey söylüyordu.Milletin ilişkisine yorum yaparken adam gibi bitirmek önemli falan diye akıl veriyordu millete.Ama suan aynı şeyi kendi yapıyor.Bende az önce ne oluyor diye sormak için aradım ama açmadı.Sizce ne yapmam lazım bu davranışına ??

Benim de yeni geldi başıma cevap verme zahmetinde bile bulunmayıp sessiz sedasız giderek, karşısındakini kötü hissettiren andavalın biri.
Sakın gitme üstüne. Yine cevap vermeyecek. Çok bıkarsa aramanı falan engeller sen sonra başını yersin keşke hiç aramasaydım peşinden koşmasaydım diye. Peşinden koşuyor gibi görünme. Çünkü sen çok merak etsen de açıklama yapmayacak. Yapacaksa da o açıklama seni rahatlatmayacak aksine mutsuz edecek. Geçmişte bırak onu.

Sevinmen lazım.. Karaktersiz beş para etmez birinden kurtuldun..
Güya özleyecekti seni, sonra arayacaktı..
Saçma sapan bir insan ve saçma sapan davranışları.
Hic zoruna bile gitmesin ona inat hayatını yaşa..

Muhtemelen hayatinda baska biri var.

Evet ama suan şaşkınlığimi ifade edecek cümle bulamıyorum ya.En kotusude daha iki gün önceye kadar böyle birşey yaşayan ortak arakdasimiza akıl verirken ben onun ne kadar mantıklı dusundugunui falan düşünüyordum konuşmalarından.Arkadaşın sevgilisi de ona böyle sessiz sedasız bişey demeden gitmişti.Onu söylediklerini duysaydunuz o kişi bu kisi mi dersiniz .suan çok saskinim

Öyle birisi olduğunu düşünmüyorum .Çünkü yapı olarak dolandirmak yerine hersyi pat söyler ve yapar

Size sizi sevmediğini ve terk için hamlenin sizden gelmesini beklediğini söylemiştim siz de sevgilinizin dolambaçlı yolları kullanmadığını söylemiştiniz,pek iyi tanıyamamışsınız bence. Resmen fırsat kollamış,siz aramayıp sormayınca fırsat bu fırsat deyip engellemiş. Tekrar ediyorum hızlı yaşamakmış,meşguliyetmiş bunlar bahane. Sizi sevmiyor

Başkasını bulmuştur.

Soruna cevap vereyim; hiçbir şey yapma. Çıkar aklından, kalbinden, hayatından. Artık hayır gelmez ondan bence.

Sevinmen lazım.. Karaktersiz beş para etmez birinden kurtuldun..
Güya özleyecekti seni, sonra arayacaktı..
Saçma sapan bir insan ve saçma sapan davranışları.
Hic zoruna bile gitmesin ona inat hayatını yaşa..
Suan inanın çok kötü hissediyorum kendimi Evet söyledikleriyle yaptıklarına bakın .Şaşkınlıktan duygularım saçma sapan suan

Ama ondan sonra ablamla çok iyi iletisimleri vardı.Hatta bugün konusacaklardi falan dün numarasını ablama verdi ablacığım yarın konuşalım falan diye .Ya suan cidden saskinim tek kelimeyle

Ama ondan sonra ablamla çok iyi iletisimleri vardı.Hatta bugün konusacaklardi falan dün numarasını ablama verdi ablacığım yarın konuşalım falan diye .Ya suan cidden saskinim tek kelimeyle
Bir insan sevgilisinin ablasıyla niye iletişime geçer ki ? Bana çok mantıklı gelmiyor böyle şeyler. Sizin halledemediğimiz problemleri ablanızla o nasıl halletsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…