Ruhu hızlı yaşayan beyden Beklenen atak geldi bayanlar !!!

ele verir talkımı kendi yutar salkımı

Bu tarz insanlar lafta erkektir. Herşeyleri laftadır. Laflara bakarsan dünyanın en düşünceli erkeğidir ama icraat sıfırdır. Hatta öyle pasiftirdirler ki bir kadının kızın suratına ayrılmak istediklerini bile söyleyemezlez. O yüzden hiç arkana bakma zaten çok yeni sevgililiğiniz sadece böyle pasif birinden kurtulduğun için git kurban kes. Nedenini merak bile etme çünkü bir nedeni yok sana söylemeye cesareti yoktu ayrılmak istediğini bu kadar...!!

Ama ilk zaman böyle değildi evet yeni bir ilişki ama davranışları çöl farklıydı o yüzden şimdi bunları kabullenmekte zorluk çekiyorum

En nefret ettigim sey aciklama yapmadan bir iliskinin bitirilmesi lutfen takinti haline getirme arama sorma biliyorum zor ama kendine zarar verirsin

Bu fikri.onlardan çaldi faliba...laf adamiymiş demek.ki

Sana pek yapacak bir şey kalmamış gibi...o yapmış yapacağını. Birde seni her yerden engellemiş adamı neden arıyorsun? Bitmiş artık. Boş ver!

Bence arayın, açana kadar, açmazsa gidin iş yerine mi artık neredeyse açın ağzınızı yumun gözünüzü içinizde ne varsa sayın suratına. O sizi engelleyecek siz sessizce gururum vs diye için için üzüleceksiniz öyle mi? Yok canım, ayrılmak da bir sorumluluktur, o sorumluluğu almıyorsa çıkın karşısına içinizi dökün, berim veriştirin, sen nasıl bir insansın böyle deyin,ki sonrasında keşke şunu deseydim bunu deseydim diye yemeyin kendinizi.

Bazı insanlar içindeki utanç duyduğu bazı huylarini saklamak için onun tam tersinin en aşırısini yaparmış derler :)

Ama ilk zaman böyle değildi evet yeni bir ilişki ama davranışları çöl farklıydı o yüzden şimdi bunları kabullenmekte zorluk çekiyorum
Haklısınız sonuna kadar ama bazı gerçekte erkek olamayanlar böyledir. Sakın üzerine düşme arama aramadıkça kudurucak egosunu tatmin etmediğin için onun peşinden koşmadığın için... anlamaya çalışma kabullen sadece benden sana tavsiye bu tarz erkekler ego ile beslenir çünkü.

Ama nedenini çok merak ediyorum
Nedeni belli neden noldu sorularını duymak istememiş.muhtemelen gönlü başkasına kaydı seni gözden çıkarması kolay oldu ve uğraşmak istemedi.agır belki bunları duymak ama başka ne olabilirki neden yaptığının mantıklı bi açıklaması olduğuna inanıyomusun sen hala

Suan farklı illerdeyiz

Hangi açıklama bu yaptığını aklayabilir ki.Sadece ben çok kırıldim guvenmistim sonunda .Bana çıkıp adam akıllı olmuyor deseydi bile istemiyorsa zorlamazdim ki illaki olsun diye.Ama bu yaptığı çok agrima gitti

Heryerden mi engellemiş? Farklı numaradan mesaj atın okur zaten. Şu saatten sonra o kişiyi unutun, verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz. Ammaa gurur demek bir köşede oturup karşınızdakinin sizi engelleyip tek kelime etmeden hayatından çıkarmasına izin vermek değil, size bu şekilde davrananamayacağını gösterin, İnan’ın sizin içiniz soğur içinizdekileri söyleyince, gururluyum diye bir köşede kendi kendinizi üzmeyin, o ayrılma sorumluluğu almıyorsa siz zorla fıtratın suratına. Rahatlarsınız..en önemlisi sizin hisleriniz.

Suan çok kötü hissediyorum kendimi whatsapptan ve instagramdan engellemiş ama aradığımda numaram engelli değildi açmadı

Ya işte neden siz kötü hissediyorsunuz ki, siz birşey yapmadınız, o yapmış hödüklüğü, ödetin içiniz soğusun. Ama işte neden ayrıldın benden falan değil, sen nasıl bir insansın neden beni engelledin iki çift laf edemeyecek kadar karakterdşz misin, ben engelle gitsin diye ayrılacağın biri değilim, sana mesaj atmamın sebebi de seni istemem değil sana olan sinirimi atmak, va diye me varsa içinizde biriktirdiğiniz yazın, mesaj atın SMS, sonra da oh be rahatladım diyip yolunuza devam edin, cevap da beklemeyin çünkü bu karakterdeki insan cevap yazmaz size.

Bana kalırsa instagramdan birini takip edecek likelayacak yorum yapacak vs. o yüzden engellemiştir veya başkasıyla fotoğraf koyacaktır. Birden bire böyle bir dönüş normal değil. Kafa dinlemek isteyen böyle yerlerden engellemez, başkasıyla alakalı bir durum var belli ki. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi dönmeye kalkabilir dikkat edin.
Böyle dengesiz birinden kurtulduğunuz için sevinmeniz lazım. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…