Ruhum çekildi sanki..

Sorunum aslında hiçbirşey yapmamak..Hep kendi üzermde hayatım üzerinde düşünmek..Siz haklısınız çocuk yapınca sorunlar geçer diye bişey olamaz doğru bi düşünce değil..Ama bebek zaten istiyorum deniyorum da..Bebek olunca ona kanalize olucağım için bi nebze hafifleyeceğini bende düşünüyorum..Zaten antidepresan da içebilirim emzirme döneminden sonra allah nasip ederse tabi.. ozaman çoğunlukla geçiceğini düşünüyorum sıkıntılarımın..İnşallah tabi......
Şu yorumunuz için o kadar sevindim ki. İnşallah bebeğiniz olur en kısa sürede.

Sorunum aslında hiçbirşey yapmamak..Hep kendi üzermde hayatım üzerinde düşünmek..Siz haklısınız çocuk yapınca sorunlar geçer diye bişey olamaz doğru bi düşünce değil..Ama bebek zaten istiyorum deniyorum da..Bebek olunca ona kanalize olucağım için bi nebze hafifleyeceğini bende düşünüyorum..Zaten antidepresan da içebilirim emzirme döneminden sonra allah nasip ederse tabi.. ozaman çoğunlukla geçiceğini düşünüyorum sıkıntılarımın..İnşallah tabi......

Kendiniz ve cocugunuz için önce tedavi olun. Bir doktora danisin önce. Bende tedavi sürecinde hamile kaldim. Ama tedavi bitmek üzereydi zaten. Karar sizin tabi. Hakkınızda hayırlısı

Kendiniz ve cocugunuz için önce tedavi olun. Bir doktora danisin önce. Bende tedavi sürecinde hamile kaldim. Ama tedavi bitmek üzereydi zaten. Karar sizin tabi. Hakkınızda hayırlısı
Kendimi bişekilde toparlamaya çalışıcam uğraşıyorumda aslında..Terapiye gitmem şart zaten her halükarda..

O kadar öfkeliyim o kadar mutsuzum ki anlatamam..Ne giyinesim var, ne yaşama hevesim...Allaha şükür ailem sağlıklı on numara insanlar keza eşimde öyle çok ilgilidir her an sevdiğini söyler zaten her an dipdibeyiz falan...Demek istediğim sağlığım hayatım ailem her şey tam allaha bin şükür..Evliliğimde zor dönemlerim oldu maddi manevi..Çok zor zamanlar yaşadım..En yakın akrabalarımla (kardeş kadar yakın...) büyük anlaşmazlık yaşadık..Görüşmeyi kestik...O zor zamanlarda bile bu kadar kötü olmadım..Üstünden kaç sene geçti...Maddi sıkıntılar bitti sayılır...En kötü kısımları atlattık en azından...Ama ben son zamanlarda son 3 4 aydır bitik vaziyetteyim..Kimseyle görüşmüyorum..Ailemi telde aramak konuşmak bile külfet geliyor...Evde koltukta oturuyorum bütün gün elimde telefon...Bişeyler izliyorum bişeyler okuyorum...Ağzımı oynatırken bile zorlanıyorum konuşurken inanın o derece bitkinim...Ne yapayım kendimi bu durumdan nasıl kurtarayım bilmiyorum...Gencim güzelim hep gülerdim ben espriler yaşama sevincim hayallerim..Üzülüyorum kendime...Bu zamanlarımı sonradan çok aramak istemiyorum kendimi harcıyorum evde hiçbişey yapmayarak..Ama inanın mecalim yok...İsteğim yok biri beni sürüklese keşke zorlasa...o kadar anlatıyorum en yakınlarıma halimi biride demiyo ki gel seni şuraya yazdırayım şunu yapalım vs...Arkadaşlarımda bir tane düzgün insan yok...Beni anlayabilecek biri yok bu anlamda...Belki benim gibi olan birileri vardır diye yazıyorum..Bide içimi dökmüş oldum......​

2x2 nasıl 4 ise insanlardan birşey beklenmesi gerektiği de o kadar açık ve net.
Kendiniz gezin sürükleyin kendinizi.
Tek başına git cafeye alışverişe.
Gez dur.
Çoluk çocuk bul al 10 tane gofret dağıt.
Bu bile o kadar iyi geliyor ki.
Sizin ihtiyacınız olan kişiler size yardım etmiyorsa, sizin yardımınıza ihtiyacı olanlara siz yardım edin, sevindirin.
Ruhunuz rahatlar eminim.

2x2 nasıl 4 ise insanlardan birşey beklenmesi gerektiği de o kadar açık ve net.
Kendiniz gezin sürükleyin kendinizi.
Tek başına git cafeye alışverişe.
Gez dur.
Çoluk çocuk bul al 10 tane gofret dağıt.
Bu bile o kadar iyi geliyor ki.
Sizin ihtiyacınız olan kişiler size yardım etmiyorsa, sizin yardımınıza ihtiyacı olanlara siz yardım edin, sevindirin.
Ruhunuz rahatlar eminim.
Bunu bende düşündüm kimsesizlere yardım etmeyi yada birilerini sevindirmeyi...Ama bi türlü yapamadım türlü türlü sebepten...ufak tefek yapıyorum ama herkes gibi..Kimseden bişey beklememek lazım kendim biryerden başlamam lazım..Teşekkür ederim ilginiz için💐

Maddi durumunuz bir psikoloğa gidebilecek kadar iyiyse şanşlısınız en azından, buna bi sevinin yani ve gidin. Valla fakirin o şansı da yok, ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Bunu bende düşündüm kimsesizlere yardım etmeyi yada birilerini sevindirmeyi...Ama bi türlü yapamadım türlü türlü sebepten...ufak tefek yapıyorum ama herkes gibi..Kimseden bişey beklememek lazım kendim biryerden başlamam lazım..Teşekkür ederim ilginiz için💐

Ara sokaklarda oynayan çocuklar oluyor yada okul çıkışlarında yapabilirsiniz eğer o kadar imkanınız yoksa okuldan biraz uçak bir yer olabilir yetimhaneler huzurevleri olabilir.
Feraha kavuşursunuz inşallah 🌹

Maddi durumunuz bir psikoloğa gidebilecek kadar iyiyse şanşlısınız en azından, buna bi sevinin yani ve gidin. Valla fakirin o şansı da yok, ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
Durumum iyi ama o paraları terapiye her hafta vermek delilik gibi geliyor..İnanılmaz pahalı hepsi..Ama zorundayım gitmem lazım

Ara sokaklarda oynayan çocuklar oluyor yada okul çıkışlarında yapabilirsiniz eğer o kadar imkanınız yoksa okuldan biraz uçak bir yer olabilir yetimhaneler huzurevleri olabilir.
Feraha kavuşursunuz inşallah 🌹
İnşallah Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için💐 yapıcam muhakkak

Durumum iyi ama o paraları terapiye her hafta vermek delilik gibi geliyor..İnanılmaz pahalı hepsi..Ama zorundayım gitmem lazım

Baktınız değişen birşey yok, gitmezsiniz bir daha ama iyi gelirse hiç de delilik değil, nereye ne paralar vermiyoruz ki...

Back
X