- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Örnek versen ?ne gibi sorunlar yaşıyorsun mesela?
Konuyu biraz daha açsanız.
Evet konuyu biraz acsan hangi konularda suclu çıktığını soylesen eger suclu sen degilsen dedigin gibi mutlaka yol gosterecek biri olacaktir burdan :)
sorunları anlatsan da ona göre örnek versek
Arkadaşlar örnek ne verebilirim bilemiyorum. Genel açıdan bakmanızı rica ediyorum. Burda kendini ifade edemeyen yada karsisindaki kişiyle iletişim kuramayan biri gibi görün beni.Nolmus
Evet öyle gibi. Aklıma şimdi geldi. Mesela renk a car a kredi kartı numarası verme konusu vardı. Benim kartı verecektik. Ben biraz kart numarası verme konusunda sorular sorunca babam kızdı. Sen bana güvenmiyor musun vs. Konu dağıldı. Ona güvendiğimı söylesemde beni yanlis anladı ve iş beddua etmeye kadar geldi. Anlatamıyorum derdimı. Aslinda işin o noktaya geleceğini biraz tahmin ediyordum. Ama bir ihtimal beni yanlış anlamaz doye düşündüm. Ama olmadı tabi. Cimri ve güvenmeyen , güvende sağlayamayan biri oldum.Anladigim kadarıyla kendinizi ifade edemiyorsunuz.cevrenizdeki erkeklerdede egemenlik üstünlük kurma anlayışı var ve siz kıskaca alınmış gibi hissediyorsunuz.
Arkadaşlar anlayamiyorum.
Kendimi anlatamıyor muyum yoksa karşımdaki mi beni anlayamıyor ?
Suç hep bende...
Hep günah keçisi olan ben...
Artık bende kabullendim.
Diyorum ,kendimi anlatamıyorum.
Nasıl yapayim ?
Artık akıl vermeye başlıyorlar.
Şöyle yap, böyle yap.
Sizce bunun bir orta yolu var mıdır ?
Karşımda babam , kardeşim , eşim var.
Üç tane koca adam...
İstiyorum ki onları alt edeyim.
Anlaşılması zor insanlarla ,
Onlarla , başedebileyim .
Kişisel gelişim, kitap , film vs. tecrübe neyiniz varsa nolur benimle paylasin. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Yoksa bu anlasilamamazlik beni bitirecek.
Yargılanmaktan biktim.
Bir manevrala , akilcilikla onları alt edebileyim.
Yardımlarınızı bekliyorum. P
Evet onlar baskın karakter. Ama nedense bana diyorlar ki sen sert konuşuyorsun. Normal ses tonuyla söylediğim birseyde bile sert söylüyorsun diyorlar. Gına geldi artık. Bunun yumuşak nasıl olur bilemiyorum diyorum . Yok dinletemiyorum.Baskın karakter olabilir karşındakiler,sizde de yoksa böyle bir özellik zor olur anlaşması.
Belli bir yaştan sonra da bu özellik kazanılamıyor,ya da çok zor oluyor.
Olmuyor öyle . Genelde arıza çıkaran benim. Dediğim şeyi anlamadılar mı konu tartışmaya giriyor. Sesler yükseliyor. Ama gene sonunda ben suçlu ilan ediliyorum. İşte o konumdan haklı cikma yolu var mı ki ?Dik duracaksın
Kararlı olacaksın
Alttan almayacaksın
Gerekirse alıngan ve arıza çıkaran biri olacaksın
Aynen öylene kadar anlatırsan anlat karşıdakinin anlayacağı kadar maalesef. Filozof olsan karşıdaki anlamak istemezse,sabit fikirliyse an-la-ta-maz-sın başka yollarla alt etmeye çalış
Aynen öylene kadar anlatırsan anlat karşıdakinin anlayacağı kadar maalesef. Filozof olsan karşıdaki anlamak istemezse,sabit fikirliyse an-la-ta-maz-sın başka yollarla alt etmeye çalış
Ev
Evet öyle gibi. Aklıma şimdi geldi. Mesela renk a car a kredi kartı numarası verme konusu vardı. Benim kartı verecektik. Ben biraz kart numarası verme konusunda sorular sorunca babam kızdı. Sen bana güvenmiyor musun vs. Konu dağıldı. Ona güvendiğimı söylesemde beni yanlis anladı ve iş beddua etmeye kadar geldi. Anlatamıyorum derdimı. Aslinda işin o noktaya geleceğini biraz tahmin ediyordum. Ama bir ihtimal beni yanlış anlamaz doye düşündüm. Ama olmadı tabi. Cimri ve güvenmeyen , güvende sağlayamayan biri oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?