Ruhum duymadan..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

portakalfidani

⛈⛄️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
135
685
18
Öncelikle herkese huzurlu geceler..
İlişkimde hep sorgulayan, kıskanan, çoğu zaman kısıtlayan, çok soru soran bunaltan taraf oldum. Arkadaşlarıyla buluştuğunda bile huzursuz olan, bir yere gezmeye gittiğinde kendisini saatte bir arayarak o vakitleri dar eden bir insanım. Bu sebeplerden dolayı sevgilim çoğu şeyi benden saklıyor. Nasıl öğreniyorsun derseniz arkadaş ortamımızın attığı storylerden veya tamamen tesadüfen..karşıma çıkıyor bir şekilde. Kim bilir bilmediğim daha neler vardır, bilemiyorum. Bende sanıyorum ki her aradığımda nerede olduğunu anlarım veya illa çaktırır.. ne saçmaymış. İstediğin kadar ara istersen her yarım saatte bir ara ruhun duymadan da kandırılabiliyorsun.. Yakaladığımda ve neden doğruyu söylemediğini sorduğumda “senden çok çekindiğim ve uzun tartışmaları bağırmaları kaldıramayacağım için söylemedim” diyor. Şuraya gittim deyip başka yere gitmek(kötü bir yer değil), evdeyim deyip arada arabayla arkadaşlarıyla çıkmak, bazı şeyleri hiç anlatmamak gibi gibi şeyler bunlar.

Sizce gerçekten haklı mı, ben mi yalana teşvik ediyorum? Eğer böyle ise bu yalan söylemesini haklı kılar mı? Kendisine bu kadar güvensiz olma sebebimin kendisiyle hiç alakası yok aslında, yani geçmişten gelen çok üzücü ailevi durumlar beni bu kadar kuşkucu ve güvensiz yaptı.

Bu yalanlarını yakalayınca da tümden güvensizleştim. Ama vicdan da yapıyorum bu kadar kısıtladığın için hakediyorsun bunları diyorum kendime. Çünkü gerçekten çok bunalttım, aradım, sorguladım, kızdım..Hiçbir zaman dediklerinden emin olamıyordum şimdi çarpı beş.. Bana bir yol gösterir misiniz lütfen.. ne yapmalıyım, çok üzgünüm... ne isterseniz söyleyin ki kendime geleyim

Bunları sikmasan bile yapıyorlar. Ben eskiden asla arayıp sormazdim yinede senin anlattığın şekilde açıklarını yakalardim. Mesela sosyal medya kullanmiyordu ama arkadaşlarının fotoğraflarında oluyordu oradan anliyordum nereye gittiğini. İnsanı soğutuyor. Ama insanlar hep böyle değil mi zaten. Bende bazen falciya giderdim kızar diye arkadaşımla buluşuyorum derdim. :KK70:

Karşınıza alın, güzelce konuşun.

Ben böyle böyle davranarak seni bu şekilde davranmaya ittim. Şimdi neyi yanlış yaptığımı çok daha iyi anlıyorum. Bir daha böyle olsun istemiyorum. Ben seni darlamayı bırakayım, sen de bana karşı dürüst ol, gibi gibi. Karşılıklı olarak değişeceğinize dair birbirinizle anlaşın.

Tatlı tatlı konuşun. En çok değişmesi gerekenin de kendiniz olduğunu ifade edin. Farkındalığınız güzel. Diyorsunuz ki kötü bir şey yapmamış. Belli ki size değer veriyor. Eminim bu anlaşmaya da yanaşacaktır.

Siz de bu güvensizliğiniz konusunda psikolojik destek almayı deneyebilirsiniz belki. Size bu konuda destek olacağından da eminim.

Yahu biraz yapıcı olun hanımlar. Biri demiş görüntülü ara, öbürü demiş zaten yapar. Biraz güvenin insanlara, bütün erkekler, bütün kadınlar aynı değil.

Bi laf vardır hırsıza kilit dayanmaz güvensizliği göstere göstere en son nasılsa güvenmiyor diyip her haltı yiyebilir ve kusura bakma haklı

Kimse başkasının psikolojik sorunlarını veya travmalarini çekmek zorunda degil. Madem sorunun sizde olduğunu biliyorsunuz tedavi olun ve kendinizi toparlayin. Adamı bastan böyle kısıtlamaniz hata. Tabi gizler belli bir saatten sonra. Aslinda onun için sağlıklisi bu ilişkiyi bitirmek olurdu, ama careyi yalan söylemekte buluyor.yorumum size sert gelebilir. Ama benimde zamanında ciddi ciddi eskiden kalma problemlerim vardi. Şükür onları ne eşime nede çocuklarıma yük ediyorum. Zamanında hem tedavi gördüm hemde kendimi topladım. Insallah sizde bu durumu atlatırsıniz

Şimdi bu ilişkin bitebilir, yarın bir gün başka bir ilişkin olur, yine aynı sorunlar zincirleme devam eder. O yüzden önce kendini değiştirerek başlaman lazım. Bu kadar kısıtlamanın sebebi ne? Güvensizlik? Kıskançlık? Kontrolcülük? Sorunu tespit edip kendin psikolojik destek alarak bu sorunu çözmelisin. Sürekli şüpheyle, sürekli güvensizlikle hayatı hem partnerine hem de kendine zehir edersin. Sonra böyle adam alt tarafı arkadaşıyla maç izleyecekse onu bile saklar hale gelir. Sana %100 suçlusun demiyorum, eski ilişkilerinde yaşadıkların, ailevi travmalar, kalıtsal gelen bazı travmalar vs. bütün hayatımızı etkileyebiliyor. Önemli olan bunun normal bir durum olmadığının farkına varıp yardım almak.

Sizce gerçekten haklı mı, ben mi yalana teşvik ediyorum?

Haklı.

Onun sahibi değilsin. Kaç yaşında adama evcil hayvanın gibi davranma.

Benim sevgilim de senin gibiydi. Bende mecburen bazı şeyleri gizlemek zorunda kalıyordum. Şaka gibi bütün tesadüflerde onu buluyor karşısına çıkarıyordu. Başlıyordu kavgalar.

Yoruyorsunuz insanları.

Ciddi bir şekilde konuştuk ve düzeldik.

Ne kadar sikarsan o kadar geri teper bu konularda sanirim cok rahatim birde esimi iyi tanimamdan kaynakli sanirim arkadaslariyla ya okeye gider yada balik tutmaya yeri gelir 1de 2 de gelir eve sesimi cikartmam hatta uykum geldiyse ararim sadece oda anahtar aldiginda emin olup yatmak icin onun disinda aramam haftada 2 gunden fazla cikmak isterse 3.gun bugun birlikte vakit gecirelim derim ama akli kaldigini fark ettiysem bir yarim saat sonra ee hadi git aklin kalmasin derim yollarim

Bir insanı ne kadar sıkarsan senden o kadar kaçar. Ne kadar baskı uygularsan yanlışlar cazip gelir. Konuşun aranızdaki güven problemini aşmaya çalışın gerçi erkek arkadaşınızın güven problemi yok daha çok sizin böyle bir probleminiz var. Eğer güven problemini aşamazsanız ayrılın hem size hem karşınızdakine zarar.

Sevgılı yani bugun var yarın yok, ama olabılırde, ama bu kadar da uzerıne düşme, neler gelır gecer. Bugunkı aklımla sevgililerim le bol bol eglenırım, ne tartısırım:) ne kavga ederim :) ne cıddıye alırım. Bugun var yarın yoklar, sıkma sende, kendını yıpratacak kadar hıcbırsey degerlı degıl.

Sayın P portakalfidani ben olsam sizden ayrılırdım bence bu tahammülün hakkı için affedilmeyi hak ediyor...

yalan yalandır.... amma velakin siz değişecekmisiniz zor çok zor hatta imkansız sizin kişiliğiniz bu çünkü

ilişkinizi karşılıklı gözden geçirin o kendisine köle gibi davranan kadına, siz de siz bu davranışlarınıza devam ettikçe size yalan söyleyen adama katlanabilecekmisiniz?

Karşınıza alın, güzelce konuşun.

Ben böyle böyle davranarak seni bu şekilde davranmaya ittim. Şimdi neyi yanlış yaptığımı çok daha iyi anlıyorum. Bir daha böyle olsun istemiyorum. Ben seni darlamayı bırakayım, sen de bana karşı dürüst ol, gibi gibi. Karşılıklı olarak değişeceğinize dair birbirinizle anlaşın.

Tatlı tatlı konuşun. En çok değişmesi gerekenin de kendiniz olduğunu ifade edin. Farkındalığınız güzel. Diyorsunuz ki kötü bir şey yapmamış. Belli ki size değer veriyor. Eminim bu anlaşmaya da yanaşacaktır.

Siz de bu güvensizliğiniz konusunda psikolojik destek almayı deneyebilirsiniz belki. Size bu konuda destek olacağından da eminim.

Yahu biraz yapıcı olun hanımlar. Biri demiş görüntülü ara, öbürü demiş zaten yapar. Biraz güvenin insanlara, bütün erkekler, bütün kadınlar aynı değil.
erkek değişir ama konu sahibi değişmez , değişmiş gibi yapar ama 2, olayda patlak verir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X