Ruhum hayatimdan hizli yasiyor!!!!

Haklısınız dün konuştuk yukarıda yazdıklarımı ve ben gün boyu yazmadım akşam aradım sadece yine dunkileri konuştuk vede bana direkt dedi ki dün tamam diyordun bugün yine aradım falan dedi.Bende dedim ki sevgilin olarak yaptığım şey gayet normal bence dedim
Bu lafının üzerine lütfen ona kim olduğunu bildir..
Arama sorma sanki ondan başka erkek mi kalmadı..

22 yasindasin uzun sureli cikmiyormussunuz kendine neden dert edindin. Ne gibi ozellikleri varki vazgecemiyorsun? Burada konulari hicmi okumuyorsun? Bircok evli kadinlar ayni evi paylastiklari adamlardan ayriliyor biz kadinlar saglikli iliskiler olsun mutlu birliktelik ler olsun kadinlar kendisini ezdirmesin dedikce kadinlar illaki burunlarini b..k . sokuyor..Seni istemiyeni sen neden? Kovalama gibi bir goreve giriyorsun? Baska erkek mi yok sana ..birak artik saplantili his halini..

Peki bunu suan bitti mi demem lazim yoksa sessiz kalmam mı ?
Şu an bitti deme yavaş yavaş iletişimi kes bence. Aniden bitirince keşkeler içine düşersin bu kez de..
Kendine farklı uğraşlar bul. Güzel vakit geçirecegin insanlarla birlikte keyifli şeyler yap.
Kac yaşındasın okuyor musun bakmadım eski konularına?
Hiç bişey yazma arama bakalım özleyecek mi dediği gibi artık nasıl bi ozlemekse bu.. Yazarsa da sen de mesafeli olursun.

Back
X